075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro

De ce marfa de la noi?

  • Transport gratuit de la 189 lei
  • Clienții satisfăcuți
  • De obicei, livrare în 48 de ore

BIO

 

 

 Despre noi

Deveniți Manu

Manu este un fluture, Manu este o albină,

Manu este un trandafir, aruncat în biserică ...

Manu cafe sună bine ca și în cazul creației marelui poet ceh Nezval. Încercați măcar să șoptiți: Manu.

Vă place? Și nouă. Și nu numai pentru că sună bine (ceea ce este o armonie frumoasă în cazul unei mărci de cafea). Este legat de mâini fără de care nu ar reuși să crească sau să se recolteze cafeaua, măiestria meșteșugului care transformă de sute de ani grămezi de boabe roșii în boabe prăjite și umanitate cu care căutăm cea mai delicată și gustoasă cafea din întreaga lume. Manual, manufactură și umanitate. Aceasta este mantra noastră.

 Manu cafe nu s-a născut ieri. Se bazează pe fundamentele care încep din 2005. Ursitoarele i-au prezis destinul și numele de Manu trebuia extins.

Schimbare mare? Nu chiar.

Știm prea bine că ceea ce este bun trebuie păstrat. Manu nu a înlocuit nici un singur fermier, nu a renunțat la niciun depozit și nu a schimbat nici un proprietar. Manu suntem încă noi - iubitorii cafelelor unice. Călătorim după acestea chiar și până la capătul lumii, pentru a vă lăsa purtați de corpurile lor rotunde, de aciditatea ușoară și de dulceața fermecătoare.

Dacă numele vă tot răsună în cap, atunci știți că am fost și noi inspirați din mitologia indiană. Manu este primul om, conducător și creator. Atunci când pe pământ s-a produs o inundație devastatoare, barca lui a fost trasă în siguranță de un pește. El, ca singurul supraviețuitor, a sacrificat în apă untul și laptele. Un an mai târziu, o femeie s-a ridicat din valuri în același loc. Și lumea a fost salvată.

Și dvs. sunteți salvat. De la lipsa de energie a dimineților, de la ședințe de lucru prelungite și siestele de după-amiază, fără gust și miros. Din plictiseala aceluiași espresso, din amestecurile cenușii produse la scară largă, din oferta limitată a superhyperafacerilor.

Bine ați venit în lumea Manuacilor cafelei.

PS: Manu cafe nu este un copil singuratic.

Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »