

-
Cafea după țara de origine
- Cafea braziliană
- Cafea cubaneză
- Cafea din Australia
- Cafea din Bali
- Cafea din Bolivia
- Cafea din Burundi
- Cafea din Camerun
- Cafea din Columbia
- Cafea din Congo
- Cafea din Costa Rica
- Cafea din El Salvador
- Cafea din Etiopia
- Cafea din Guatemala
- Cafea din Hawaii
- Cafea din Honduras
- Cafea din India
- Cafea din Indonezia și Java
- Cafea din Jamaica
- Cafea din Kenya
- Cafea din Malawi
- Cafea din Myanmar (Burma)
- Cafea din Nepal
- Cafea din Nicaragua
- Cafea din Panama
- Cafea din Papua Noua Guinee
- Cafea din Peru
- Cafea din Porto Rico
- Cafea din Rwanda
- Cafea din Tanzania
- Cafea din Timor
- Cafea din Uganda
- Cafea din Vietnam
- Cafea din Yemen
- Cafea din Zambia
- Cafea din Zimbabwe
- Cafea dominicană
- Cafea ecuadoriană
- Cafea mexicană
- Guinejská káva
- Pobřeží slonoviny káva
- Togo káva
- Venezuela káva
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Cafea solubilă
Cafeaua solubilă, adică instant, a fost introdusă pe piața americană în 1910, deși primul brevet a fost înregistrat cu 29 de ani mai devreme în Franța. A devenit extrem de populară în timpul războiului civil american, când așa-numita Essence of Coffee se furniza armatei. Era un amestec concentrat… descriere completă

MEXICO cafea solubilă - mix Arabica și Robusta

ECUADOR - cafea solubilă liofilizată

ECUADOR cafea solubilă 100% robusta

FĂRĂ CAFEINĂ PERU - BIO - cafea solubilă

TANZANIA BIO cafea solubilă liofilizată 100% Arabica

Columbia - cafea solubilă liofilizată 100% arabica

Indonezia BIO - cafea solubilă

India - cafea solubilă 100% robusta

Băutură din cereale și păpădie

PERU BIO cafea solubilă liofilizată 100% Arabica
Cafea solubilă
Cafeaua solubilă, adică instant, a fost introdusă pe piața americană în 1910, deși primul brevet a fost înregistrat cu 29 de ani mai devreme în Franța. A devenit extrem de populară în timpul războiului civil american, când așa-numita Essence of Coffee se furniza armatei. Era un amestec concentrat de cafea, lapte și zahăr. A fost suficient să se toarne apă fierbinte peste o linguriță de amestec și „cafeaua” a fost gata.
Din fericire, multe s-au schimbat de atunci. Cafeaua solubilă este în prezent o specialitate, în care este apreciată în special puritatea compoziției. Nu trebuie să conțină nimic altceva decât extract de cafea de calitate, de obicei un amestec de Arabica și Robusta. Prin urmare, nu este de mirare că, în fiecare an, cucerește noi iubitori de cafea, care o întâmpină ca o alternativă practică la cafea boabe. Cafeaua instant este cel mai des căutată de tineri, cea mai populară este în țările Scandinave și Marea Britanie.
Furnizorii noștri produc cafea solubilă prin așa numita liofilizare, adică înghețare. Este un proces mai scump și mai complex decât pulverizarea, dar la final se obține o cafea cu proprietăți senzoriale excelente. Boabele verzi de cafea trebuie prăjite, măcinate și se prepară un extract puternic concentrat de cafea, asemănător cu siropul. Se congelează într-un strat foarte subțire în vid la -40 °C. Apa se evaporă prin sublimare și se obțin granule solubile în apă de înaltă calitate.
Aproape jumătate din producția mondială de boabe de cafea este destinată producerii cafelei instant.