-
Cafea după tip
- Cafea boabe - 100% Arabica
- Cafea boabe Arabica 100% aromatizată
- Cafea boabe BIO și Faid trade
- Robusta 100% - grupuri virtuale
- Cafea boabe decofeinizată
- Boabe de cafea decofeinizate aromate
- Espresso ManuCafe
- Cafea solubilă
- Cafea solubilă aromată
- Cafea la filtru, v60
- Cascara și înlocuitori de cafea
- Cafea verde
-
Cafea după țara de origine
- Cafea braziliană
- Cafea cubaneză
- Cafea din Australia
- Cafea din Bali
- Cafea din Bolivia
- Cafea din Burundi
- Cafea din Camerun
- Cafea din Columbia
- Cafea din Congo
- Cafea din Costa Rica
- Cafea din El Salvador
- Cafea din Etiopia
- Cafea din Guatemala
- Cafea din guinea
- Cafea din Hawaii
- Cafea din Honduras
- Cafea din India
- Cafea din Indonezia și Java
- Cafea din Jamaica
- Cafea din Kenya
- Cafea din Malawi
- Cafea din Myanmar (Burma)
- Cafea din Nepal
- Cafea din Nicaragua
- Cafea din Panama
- Cafea din Papua Noua Guinee
- Cafea din Peru
- Cafea din Porto Rico
- Cafea din Rwanda
- Cafea din Tanzania
- Cafea din Timor
- Cafea din Uganda
- Cafea din Vietnam
- Cafea din Yemen
- Cafea din Zambia
- Cafea din Zimbabwe
- Cafea dominicană
- Cafea ecuadoriană
- Cafea mexicană
- Pobřeží slonoviny káva
- Togo káva
- Venezuela káva
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Cafea direct de la fermieri și legende de cafea
Micro lots este o etichetate pentru o cafea unică și limitată, cu origine absolut exactă. Aceasta nu se referă doar o plantație specifică - așa-numitele micro-loturi au și genealogie exactă.Se știe ferma, data recoltării, metoda de procesare și soiul de cafea. Abordarea excepțională din partea… descriere completă
-
Acetanango (1)
-
Bahati (1)
-
Blue Mountains (1)
-
Boquete, Chiriqui (1)
-
Cajamarca (2)
-
Caldas (1)
-
Cerrado Mineiro (1)
-
Cordigliera el Balsamo (1)
-
District Patrocínio (1)
-
El Paraiso (1)
-
Galapagos (1)
-
Holulaloa, Kona de Nord (1)
-
Huila (2)
-
Jaramillo (1)
-
Kirinyaga (1)
-
Minas Gerais (1)
-
NARINO (1)
-
San Marcos (1)
-
Santa Ana (1)
-
Santa Barbara (1)
-
Tarrazu (1)
-
Cacao (2)
-
Caramel (3)
-
Cherry (1)
-
Ciocolată (7)
-
Ciocolată cu lapte (1)
-
Citrice (2)
-
Citrusy (1)
-
Citrón (1)
-
Cukrová třtina (1)
-
Floral (2)
-
Flori (1)
-
Fructe (9)
-
Granátové jablko (1)
-
Limetă (1)
-
Marțipan (1)
-
Mere (1)
-
Miere (4)
-
Migdale (1)
-
Nucă (3)
-
Nuga (1)
-
Papaya (1)
-
Rom (1)
-
Rybíz (1)
-
Struguri (2)
-
Vanilie (1)
-
Vlašské ořechy (1)
-
de Iasomie (2)
-
delicat (1)
-
dulce (1)
-
nuci (1)
-
portocale (1)
JAMAICA BLUE MOUNTAIN - cafea boabe
HAWAII KONA HULA DADDY – cafea boabe
COLUMBIA BARRIQUE RUM FERMENTED - cafea boabe
SALVADOR SHG RED BOURBON FINCA SANTA ADELAIDA - Micro Lot
BRAZILIA FAZENDA PAREDAO - Micro Lot
COSTARICA FINCA EL ROSARI - Micro Lot
COLUMBIA HUILA WOMEN´S COFFEE PROJECT - Micro Lot
PERU ALADINO DELGADO WASHED - Micro Lot
GUATEMALA LA PROVIDENCIA - Micro Lots
COLUMBIA EXCELSO NARINO - Micro Lot
GUATEMALA GEISHA FINCA NUEVA GRANADA - cafea boabe
BRAZIL NATURAL ARABICA CERRADO NY2/3 - Micro Lot
Kenya AA Nakuru Mutungat - Micro Lot
HONDURAS FINCA LA HACIENDA - Micro Lot
KENYA KAINAMUI AA - Micro Lot
PANAMA GEISHA LA BERLINA SHG - Micro Lot
PERU FINCA EL HIGUERON - Micro Lot
GALAPAGOS SC 18 SAN CRISTOBAL BIO
HONDURAS GEISHA SANTA BARBARA TRINIDAD - Micro Lot
EL SALVADOR BIO SHG EP Finca Las Nube - Micro Loturi
COLUMBIA HUILA ROJAS ESTATE GEISHA - Micro Lot
PANAMA GEISHA ESMERALDA - Micro Lot
Cafea direct de la fermieri și legende de cafea
Micro lots este o etichetate pentru o cafea unică și limitată, cu origine absolut exactă. Aceasta nu se referă doar o plantație specifică - așa-numitele micro-loturi au și genealogie exactă.Se știe ferma, data recoltării, metoda de procesare și soiul de cafea. Abordarea excepțională din partea agricultorilor și îngrijirea maximă pentru o astfel de cafea, desigur,se reflectă în gustul și aroma sa intensă și inconfundabilă.
Micro loturile sunt pregătite în totalitate independent față de alte loturi, cu o atenție excepțională la calitate și la condițiile de producție. Numele micro se referă nu numai la zona mică, din care este recoltată cafeaua, dar, evident, și la cantitatea foarte limitată.
O astfel de cafea are beneficii multiple - consumatorul are parte de o experiență neobișnuită, pentru care este dispus să plătească mai mult, îmbunătățind astfel condițiile de viață ale agricultorilor, permite asigurarea locurilor de muncă și salarii echitabile pentru mulți alți oameni și să mențină tehnologia tradițională de prelucrare a boabelor de cafea.
Pe scurt, este o cafea prețioasă, inconfundabilă și făcută cât mai delicat posibil.