

-
Cafea după țara de origine
- Austrálie káva
- Bali káva
- Cafea braziliană
- Cafea cubaneză
- Cafea din Bolivia
- Cafea din Burundi
- Cafea din Camerun
- Cafea din Columbia
- Cafea din Congo
- Cafea din Costa Rica
- Cafea din El Salvador
- Cafea din Etiopia
- Cafea din Guatemala
- Cafea din Honduras
- Cafea din India
- Cafea din Indonezia și Java
- Cafea din Kenya
- Cafea din Malawi
- Cafea din Nepal
- Cafea din Nicaragua
- Cafea din Panama
- Cafea din Papua Noua Guinee
- Cafea din Peru
- Cafea din Porto Rico
- Cafea din Rwanda
- Cafea din Tanzania
- Cafea din Timor
- Cafea din Uganda
- Cafea din Yemen
- Cafea din Zambia
- Cafea din Zimbabwe
- Cafea dominicană
- Cafea ecuadoriană
- Cafea mexicană
- Havaj káva
- Jamajka káva
- Myanmar (Barma) káva
- Pobřeží slonoviny káva
- Vietnam káva
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Cafea direct de la fermieri și legende de cafea
Micro lots este o etichetate pentru o cafea unică și limitată, cu origine absolut exactă. Aceasta nu se referă doar o plantație specifică - așa-numitele micro-loturi au și genealogie exactă.Se știe ferma, data recoltării, metoda de procesare și soiul de cafea. Abordarea excepțională din partea… descriere completă
-
Acetanango (1)
-
Atherton Tableland (1)
-
Bahati (1)
-
Blue Mountains (1)
-
Boquete, Chiriqui (1)
-
Cajamarca (2)
-
Caldas (1)
-
Cerrado Mineiro (1)
-
Cordigliera el Balsamo (1)
-
District Patrocínio (1)
-
El Paraiso (1)
-
Haraz (1)
-
Holulaloa, Kona de Nord (1)
-
Huila (2)
-
Jaramillo (1)
-
Kirinyaga (1)
-
Lake Mungkur (1)
-
Minas Gerais (1)
-
NARINO (1)
-
Nuwakot (1)
-
San Marcos (1)
-
Santa Ana (1)
-
Tarrazu (1)
-
Cacao (3)
-
Caramel (3)
-
Cherry (1)
-
Ciocolată (9)
-
Ciocolată cu lapte (1)
-
Citrice (1)
-
Citrusy (1)
-
Condimentat (2)
-
Cukrová třtina (1)
-
Floral (2)
-
Flori (1)
-
Fructe (9)
-
Granátové jablko (1)
-
Limetă (1)
-
Marțipan (1)
-
Mere (1)
-
Miere (4)
-
Migdale (2)
-
Nucă (3)
-
Papaya (1)
-
Rom (1)
-
Rybíz (1)
-
Struguri (2)
-
Tropické ovoce (1)
-
Vanilie (2)
-
Vlašské ořechy (1)
-
de Iasomie (2)
-
delicat (1)
-
dulce (2)
-
nuci (2)
-
portocale (1)

JAMAICA BLUE MOUNTAIN - cafea boabe

HAWAII KONA HULA DADDY – cafea boabe

SALVADOR SHG RED BOURBON FINCA SANTA ADELAIDA - Micro Lot

BRAZILIA FAZENDA PAREDAO - Micro Lot

COSTARICA FINCA EL ROSARI - Micro Lot

COLUMBIA HUILA WOMEN´S COFFEE PROJECT - Micro Lot

EL SALVADOR BIO SHG EP Finca Las Nube - Micro Loturi

NEPAL MOUNT EVEREST SUPREME BIO - cafea boabe

PERU ALADINO DELGADO WASHED - Micro Lot

GUATEMALA LA PROVIDENCIA - Micro Lots

INDONESIA WAHANA ESTATE - Micro Lot

JEMEN ASRAR HARAZ BIO - Micro Lot

COLUMBIA EXCELSO NARINO - Micro Lot

GUATEMALA GEISHA FINCA NUEVA GRANADA - cafea boabe

BRAZIL NATURAL ARABICA CERRADO NY2/3 - Micro Lot

PANAMA GEISHA LA BERLINA SHG - Micro Lot

PANAMA GEISHA ESMERALDA - Micro Lot

KENYA KAINAMUI AA - Micro Lot

Kenya AA Nakuru Mutungat - Micro Lot

HONDURAS FINCA LA HACIENDA - Micro Lot

COLUMBIA HUILA ROJAS ESTATE GEISHA - Micro Lot

PERU FINCA EL HIGUERON - Micro Lot

AUSTRALIA SKYBURY PLANTATION - cafea boabe

COLUMBIA BARRIQUE RUM FERMENTED - cafea boabe
Cafea direct de la fermieri și legende de cafea
Micro lots este o etichetate pentru o cafea unică și limitată, cu origine absolut exactă. Aceasta nu se referă doar o plantație specifică - așa-numitele micro-loturi au și genealogie exactă.Se știe ferma, data recoltării, metoda de procesare și soiul de cafea. Abordarea excepțională din partea agricultorilor și îngrijirea maximă pentru o astfel de cafea, desigur,se reflectă în gustul și aroma sa intensă și inconfundabilă.
Micro loturile sunt pregătite în totalitate independent față de alte loturi, cu o atenție excepțională la calitate și la condițiile de producție. Numele micro se referă nu numai la zona mică, din care este recoltată cafeaua, dar, evident, și la cantitatea foarte limitată.
O astfel de cafea are beneficii multiple - consumatorul are parte de o experiență neobișnuită, pentru care este dispus să plătească mai mult, îmbunătățind astfel condițiile de viață ale agricultorilor, permite asigurarea locurilor de muncă și salarii echitabile pentru mulți alți oameni și să mențină tehnologia tradițională de prelucrare a boabelor de cafea.
Pe scurt, este o cafea prețioasă, inconfundabilă și făcută cât mai delicat posibil.