COLUMBIA EXCELSO NARINO - Micro Lot
Cum este oare cafeaua care provine din munții situați în vestul Columbiei? Gustați micro lotul Narino. Veți afla că are o spumă elegantă, este bogat în ciocolată, dulce ca trestia și cu note de fructe proaspete la sfârșit. Gustul și aroma unică sunt rezultatul condițiilor inospitaliere combinate cu solul vulcanic și prelucrarea delicată a cireșelor de cafea. Cafeaua este cultivată în zonă de fermierii mici. Convingeți-vă și dvs.
Compoziție
Arabica 100%SPUMA ȘI GUSTUL CAFELEI
Cafeaua Columbia Excelso Narino este cu adevărat extraordinară. Corpul ei poate fi descris ca mediu și echilibrat, gustul este de ciocolată și trestie de zahăr, puteți observa și caramel și note ușoare de mandarine.
ORIGINEA CAFELEI
Imaginați-vă munții înalți care se ridică aproape de la nivelul Oceanului Pacific. Imaginați-vă un climat cald și umed care se schimbă odată cu altitudinea în răcoare și precipitații dese. Imaginați-vă viața sălbatică. Acum știți cum este partea de vest a Columbiei, regiunea Narino. În astfel de condiții, cresc arborii de cafea, care sunt îngrijiți de micii fermieri. Nu au o muncă ușoară, deoarece trebuie să urce pe dealuri ca să ajungă la ei. Cireșele roșii de cafea se culeg manual și treptat, pe măsură ce se coc. Primii arbori de cafea au fost plantați în Columbia la începutul secolului al XIX-lea. Preotul Francisco Romero a fost cel căruia i se datorează răspândirea arbuștilor în zonele de nord-est ale țării. Se spune chiar că de îndată ce descoperea vreun păcătos în orașul Salazar de la Palmas, îl obliga să cultive cafea ca parte a iertării păcatelor. Însă, la mijlocul secolului al XIX-lea, proprietarii columbieni au decis să profite de noi oportunități și aproape că au renunțat la cultivarea cafelei, având în vedere cererea crescândă de tutun și chinină. Numărul micilor producători de cafea a început să crească abia după 1875. Iar între anii 1905-1935 această creștere a fost susținută de Federacion Nacional de Cafeteros de Columbia, o organizație de fermieri locali și mici fermieri. Organizația i-a ajutat pe fermieri să depășească dificultățile de logistică și cele de comercializare, diferențierea produsului și a susținut (încă susține) calitatea recoltei. În prezent, cafeaua este cultivată în toate lanțurile montane din Columbia și oferă mijloace de trai pentru mai mult de jumătate de milion de familii de localnici. În 1958, National Federation of Coffee Growers of Colombia prin reprezentantul Juan Valdez a trimis în „luptă” cafeaua columbiană. Fermierul columbian a subliniat calitatea cafelei 100% columbiene în diverse reclame. El a cerut să se facă distincție a cafelei de plantație pure de amestecurile vândute în alte țări. Numele Juan Valdez a fost preluat de mulți comercianți de cafea, așa că în prezent poate fi întâlnit nu numai în Columbia, dar și în Chile, Costa Rica, Ecuador, Panama, Kuweit, SUA și Spania.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.