BRAZILIA YELLOW B. FAZENDA DA LAGOA
Super delicată, extrem de parfumată și dulce ciocolatie. Cafeaua din populara plantație braziliană Fazenda da Lagoa (Ferma de lângă lac) este una dintre cele mai căutate din lume. Crește în îmbrățișarea pădurii tropicale, înconjurată de munți și lacuri cristaline. O prăjim la intensitate medie, pentru a-i menține corpul perfect neted și aroma fructată.
Compoziție
Arabica 100%Crema și gustul cafelei
Aciditatea scăzută și combinația de fructe uscate și ciocolată fac din această cafea o băutură pentru orice ocazie. Gustul cu plinătatea medie, dulceag, va atrage consumatorul regulat, dar și pe cel ocazional. Crema este foarte durabilă, deschisă la culoare și densă.
Originea cafelei
O fermă de aproape o sută de ani de printre dealurile verzi, administrează 220 de hectare de plantații de cafea. La o altitudine de 950-1200 metri, arborii de cafea (Coffea arabica) beneficiază de condiții climatice și de sol excelente. Înconjurați de pomi fructiferi, absorb mirosul proaspăt al naturii și aroma fructelor dulci. Datorită acesteia, cafeaua de la Ferma braziliană La lac este extraordinar de populară. Arbuștii de cafea sunt recoltați de la al patrulea an, recolta completă o oferă însă abia în al șaptelea sau al optulea an.
Recoltarea poate avea loc pe tot parcursul anului sau o singură dată, în timpul perioadei de vegetație. Prima varianta este garanția recoltării celor mai coapte fructe și, prin urmare, a cafelei de cea mai bună calitate. Brazilia Yellow B. Fazenda da Lagoa este culeasă manual, în același fel se sortează și se usucă. Pentru prelucrarea boabelor de cafea se utilizează metoda umedă, aceasta înseamnă că fermierii toarnă fructele arborilor de cafea în apă - de la suprafață strâng boabele necoapte și de calitate inferioară, iar drupele rămase sunt presate împreună cu apa prin plăci de zdrobire speciale. Astfel este îndepărtată coaja și pulpa. Fermentarea care urmează este strict supravegheată deoarece influențează fundamental gustul cafelei rezultat. Uscarea are loc în două etape - mai întâi la soare, după aceea în uscătorii.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.