075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

Cod: 377
Evaluare: excelent, 1 recenzie

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
185,5 Lei /1000 g 18,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Cuba
Soi
Soi:
Bourbon
Regiune
Regiune:
Sierra Maestra
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
900m
Gust
Gust:
Caramel, Ciocolată amăruie
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Crema și gustul cafelei

O cafea delicată, dulce, cu corp plin va fi pe placul descoperitorilor de senzații noi, dar și a savanților în cafeină. Cuba Serrano Superior conține mai puțini acizi decât speciile de altitudine. O caracterizează gustul puternic și distinctiv de ciocolată amăruie și caramel. Similar tuturor cafelelor 100% Arabica, și în acest caz, printr-o extracție adecvată, rezultă o cremă densă și compactă.

Originea cafelei

BIO Sencha

Lanțul muntos Sierra Maestra se afla pe coasta de sud a Cubei. Cel mai înalt munte al său (de asemenea, cel mai înalt munte din toată Cuba), Pico Turquino, are 1974 metri. Climatul tropical și umed creează condiții excelente pentru cultivarea arborilor de cafea (Coffee arabica). Solul local, este bogat în cupru, mangan, crom și fier. Cafeaua cubaneză are de aceea un profil de gust excepțional. Cele mai frecvente soiuri, care pot fi găsite în Cuba sunt Bourbon, Typica, Caturra și Catu & Catimor. Arborii de cafea sunt culeși manual din iulie până în decembrie. Fructele lor roșii, de dimensiunea și aspectul cireșelor sunt prelucrate prin așa-numita metodă umedă, sau prin spălare. Imediat după recoltare sunt turnate în vase mari cu apă.

Partea de calitatea a recoltei se așează la fund, restul este strâns de la suprafață. Împreună cu apa, boabele sunt presate prin plăci de zdrobire speciale, care le elimină pulpa. Semințele (boabe de cafea) sunt lăsate să fermenteze, urmând a fi uscate la soare și în uscătorii. În cele din urmă, cafeaua este sortată și ambalată în saci de iută a câte 60 de kilograme. Arborii de cafea au ajuns în Cuba în anul 1748. Plantațiile de cafea sunt lucrate de săteni, cărora le aparțin în general bucăți mici de teren. De multe ori se grupează în socieatăți mai mari pentru a asigura cafelei o mai bună vânzare. Fiecare lot de cafea cubaneză are o istorie clară și demonstrabilă. Țara exportă anual 8.000 de tone de cafea.

Cubanezii iubesc cafeaua, și-o pregătesc în termosuri, îi adaugă zahăr și o iau la drum. Cafeaua cu lapte o puteți găsi în Cuba numai în hotelurile bune, localnicii o beau numai îndulcită.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

14. 2.

Evaluare: excelent
Bună ziua tuturor. Mulțumesc proprietarilor de fabrica de prăjit pentru livrarea rapidă a cafelei. Tocmai am gustat cafeaua KUBA SERRANO SUPERIOR. Cafeaua de bună calitate, nu este acidă și nici nu este amară. Are un gust foarte echilibrat și este deliciosa cu o atingere de caramel. Am oferit aceasta cafeaua oamenilor care au venit la mine in vizită. Toată lumea a apreciat gustul și calitatea ei discretă. Am pregătit cafeaua într-o presă franceză. Această pregătire a cafelei devine o prioritate pentru mine. Cafeaua SERRANO SUPERIOR ar putea fi băută în fiecare zi. Acum cateva clipe am gustat cafea din Cuba, iar după-amiaza voi gusta cafea proaspătă din Mexic. Acum am o vacanta și mă bucur de o varietate de cafele de calitate cu familia mea. Lucrul interesant este că nu trebuie să călătorești în jurul lumii, ci lumea merge la tine. Am de gând să încerc un pachet de degustare africană mâine.

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe

Brazilia caldă nu dă lumii numai fotbaliști renumiți, resurse minerale și posibilitatea de a admira monumente culturale. Este, de asemenea, o țară devenită faimoasă datorită exportul de cafea de calitate extraordinară. 100% arabica Santos NY2 este o cafea clasică, care nu își pierde farmecul niciodată. Cine ar rezista ciocolatei și nucilor? La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
120,0 Lei /1000 g 12,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024

BRAZILIA YELLOW B. FAZENDA DA LAGOA
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA YELLOW B. FAZENDA DA LAGOA

Super delicată, extrem de parfumată și dulce ciocolatie. Cafeaua din populara plantație braziliană Fazenda da Lagoa (Ferma de lângă lac) este una dintre cele mai căutate din lume. Crește în îmbrățișarea pădurii tropicale, înconjurată de munți și lacuri cristaline. O prăjim la intensitate medie, pentru a-i menține corpul perfect neted și aroma fructată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
202,4 Lei /1000 g 20,2 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024

15% JOS
PERU ANDES GOLD - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PERU ANDES GOLD - cafea boabe

Pentru cei cărora le place să rămână în mișcare, dar și pentru cei care iubesc statul în cafenea, aducem o experiență gurmandă bogată și personală. O ceașcă de cafea sud-americană este o adevărată sursă de plăcere - combinația preferată de ciocolată dulce și fructe cu o asezonare minimală de alune. Aciditatea scăzută oferă acestei arabica 100% o prospețime plăcută. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
152,7 Lei /1000 g 129,8 Lei /1000 g 13,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »