075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PERU ANDES GOLD - cafea boabe

Cod: 23
Evaluare: excelent, 4 recenzie

Pentru cei cărora le place să rămână în mișcare, dar și pentru cei care iubesc statul în cafenea, aducem o experiență gurmandă bogată și personală. O ceașcă de cafea sud-americană este o adevărată sursă de plăcere - combinația preferată de ciocolată dulce și fructe cu o asezonare minimală de alune. Aciditatea scăzută oferă acestei arabica 100% o prospețime plăcută.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
152,7 Lei /1000 g 129,8 Lei /1000 g 13,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Peru
Soi
Soi:
Typica
Regiune
Regiune:
Puno Norte
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1900m
Gust
Gust:
Ciocolată, Fructe
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Spuma și gustul cafelei

Peru Andes este printre preferatele multor bariști. Cu o măcinare adecvată și o pregătire atentă, se obține o băutură delicioasă, cu un caracter unic. Spuma este mai deschisă la culoare, compactă și densă. În gust se poate identifica dulceața ciocolatei și a fructelor. Corpul cafelei este complet, neted și curat, cu un gust ușor de alune.

Originea cafelei

BIO Sencha

A treia cea mai mare țară din America de Sud, se dedică cultivării arborilor de cafea (Coffea arabica), din secolul al 18-lea. Printre fermieri se numără descendenții incașilor, cărora le aparținea teritoriul cu cinci sute de ani în urmă. În prezent, trăiesc în principal în Anzi și mulți dintre ei trăiesc din agricultură. Până la 98% din cafeaua peruană provine de la fermierii mici. Terenurile mici sunt înființate și întreținute în zonele forestiere, greu accesibile. Prin urmare, cea mai mare parte a producției lor este de calitate ecologică - costul ridicat șitransportul complex al îngrășămintelor și substanțelor industriale de stropire pe plantații pentru întreprinderile mici, de familie este un factor major de limitare. Cele mai bune boabe de cafea se exportă din Peru în Japonia, SUA și Europa.

Iubitorii de cafea apreciază în special soiul cultivat la latitudine în Anzi, cum este și cazul acestei Arabica 100% Peru Andes din provincia Puno cu lacul Titicaca în partea de nord. Prelucrarea cafelei începe imediat după culesul boabelor de cafea (recoltarea are loc de mai multe ori pe an). Peruanii folosesc o metodă mai scumpă, dar mai sofisticată - așa-numita metodă umedă. Fructele de mărimea și aspectul cireșelor se toarnă în apă și trec prin plăcile de sfărâmare, prin care sunt eliberate de pulpă și înveliș, și apoi sunt fermentate și uscate. Boabele verzi de cafea sunt ambalate în saci de iută după ce au fost sortate și cântărite, și transportate pe piața bursieră. Noi prăjim cafeaua numai după ce o comandați. De aceea este proaspătă și aromatică.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

20. 9.

Evaluare: excelent
A devenit cafeaua preferata atat la birou cat si acasa :). Sunt deja la a 3a comanda si recomand manucafea pentru promptitudine si profesionalism.

15. 4.

Evaluare: excelent
O cafea absolut perfectă, am încercat cu colegii mei nenumărate cafele de la dvs., dar și din altă parte, dar aceasta cafeaua este absolut perfecta și delicioasa.

15. 4.

Evaluare: excelent
O cafea foarte fină, nu a fost deloc amară :) ... din nou super achiziție ...

1. 3.

Evaluare: excelent
Salut tuturor căutând cea mai bună cafea posibilă. Până acum am încercat tot ce am putut dar nimic nu se compara cu aceasta cafea. Dacă nimic nu mă pune pe picioare, pe această cafea ma bazes absolut sigur. Gustul este puternic, cu o aroma nedescris de gustoasa. De asemenea, recomand acest magazin pentru livrare rapida și fără probleme. M.

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe

Brazilia caldă nu dă lumii numai fotbaliști renumiți, resurse minerale și posibilitatea de a admira monumente culturale. Este, de asemenea, o țară devenită faimoasă datorită exportul de cafea de calitate extraordinară. 100% arabica Santos NY2 este o cafea clasică, care nu își pierde farmecul niciodată. Cine ar rezista ciocolatei și nucilor? La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
120,0 Lei /1000 g 12,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024

15% JOS
MEXICO MARAGOGYPE BARRANCO HAND cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MEXICO MARAGOGYPE BARRANCO HAND cafea boabe

Când nu sunteți inspirați, aveți o piatră pe inimă sau vă doare capul de atâtea griji... atunci este timpul să vă pregătiți încă ceașcă de cafea aromată. Și de ce să nu fie o delicatesă mexicană cu o aromă pronunțată și un gust dulce? Cafeaua Maragogype Barranco Hand a fost selectată și de Nespresso, pentru crearea produsele sale premium. Bucurați-vă de o experiență de neuitat cu o cafea bună! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
280,0 Lei /1000 g 238,0 Lei /1000 g 23,8 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
185,5 Lei /1000 g 18,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »