

-
Cafea după țara de origine
- Cafea braziliană
- Cafea cubaneză
- Cafea din Australia
- Cafea din Bali
- Cafea din Bolivia
- Cafea din Burundi
- Cafea din Camerun
- Cafea din Columbia
- Cafea din Congo
- Cafea din Costa Rica
- Cafea din El Salvador
- Cafea din Etiopia
- Cafea din Guatemala
- Cafea din Hawaii
- Cafea din Honduras
- Cafea din India
- Cafea din Indonezia și Java
- Cafea din Jamaica
- Cafea din Kenya
- Cafea din Malawi
- Cafea din Myanmar (Burma)
- Cafea din Nepal
- Cafea din Nicaragua
- Cafea din Panama
- Cafea din Papua Noua Guinee
- Cafea din Peru
- Cafea din Porto Rico
- Cafea din Rwanda
- Cafea din Tanzania
- Cafea din Timor
- Cafea din Uganda
- Cafea din Vietnam
- Cafea din Yemen
- Cafea din Zambia
- Cafea din Zimbabwe
- Cafea dominicană
- Cafea ecuadoriană
- Cafea mexicană
- Pobřeží slonoviny káva
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Cafea ecuadoriană
Cele mai bune plantații din Ecuador sunt situate în munții Anzi, iar în Galapagos se află ferme mai mici și excelente. Majoritatea fermierilor se concentrează pe cultivarea cafelei Robusta, care la fel ca și cafeaua Arabica are caracteristici aromatice excelente. De exemplu cafeaua Robusta din… descriere completă

ECUADOR - cafea solubilă liofilizată

DROPSURI DE CIOCOLATĂ ROȘIE 47,3% - ciocolată roșie

ECUADOR cafea solubilă 100% robusta

PUDRĂ CACAO - ECUADOR (22/24)

BOABE DE CACAO GRUNJOASE BIO

CACAO PLEIN AROME (22/24) - pudră de cacao

LENTILE DE CIOCOLATĂ ECUADOR ORIGIN 64%

ECUADOR ALTURA BIO - cafea boabe

LENTILE DE CIOCOLATĂ ECUADOR ORIGIN 76%

LENTILE DE CIOCOLATĂ NUGAT 32%

FULGI DE CIOCOLATĂ ARRIBA ECUADORDOR CU LAPTE 39%
Cafea ecuadoriană
Cele mai bune plantații din Ecuador sunt situate în munții Anzi, iar în Galapagos se află ferme mai mici și excelente. Majoritatea fermierilor se concentrează pe cultivarea cafelei Robusta, care la fel ca și cafeaua Arabica are caracteristici aromatice excelente. De exemplu cafeaua Robusta din provincia Pichincha este renumită pentru complexitatea sa, aciditatea ridicată și aroma armonioasă. Arabica din Valea Intag este perfect echilibrată, delicat dulce și amară în același timp. Datorită condițiilor sale biologice diverse, se poate spune că Ecuadorul exportă o mare varietate de cafele de calitate superioară.