075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

GALAPAGOS SC 18 SAN CRISTOBAL BIO

Cod: 383
Evaluare: excelent, 1 recenzie

Oare ce gust are Cea mai bună cafea a anului? Noi am încercat-o și putem spune că are un gust divin! Galapagos SC 18 de pe Insula San Cristobal este, în opinia noastră, una dintre cele mai bune cafele de plantație din câte există. Aroma sa intensă și echilibrul excelent al corpului și al acidității fac din ea favorita nostră. Descoperiți și dumneavoastră gustul caramelului dulce cu o atingere de lime.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
706,1 Lei /1000 g 70,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Ecuador
Soi
Soi:
Bourbon
Regiune
Regiune:
Galapagos
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1350 - 2700m
Gust
Gust:
Caramel, Citrón
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Arabica BIO 100%

Crema și gustul cafelei

Această cafea nu poate fi descrisă altfel, decât prin cuvântul minunată. Are o aromă extraordinară, un gust rotund și echilibrat și o cremă frumoasă, netedă. Ce ne putem dori mai mult de la o cafea? În subtonul său puteți recunoaște cu ușurință dulceața caramelului dres cu un strop de lime și lămâie. Veți găsi și straturi de tutun parfumat și piele.

Originea cafelei

Galapagos sunt arhipelaguri în estul Pacificului, la aproximativ 1000 de kilometri de coasta Ecuadorului. Sunt renumite în special pentru șopârlele cu aspect preistoric, țestoasele uriașe și pinguini. Pe lista rarităților ecuadoriene noi mai adăugăm cafeaua. Este cu adevărat unică. 100% Arabica Galapagos o formează un climat deosebit de favorabil și un sol vulcanic. Cafeaua este cultivată fără îngrășăminte industriale, deoarece întregul arhipelag Galapagos este o zonă naturală unică protejată de norme stricte. Boabele arborilor de cafea (Coffea arabica) sunt culese foarte atent și exclusiv manual. În întregul Ecuador sunt prelucrate prin metoda umedă și uscată. În cazul insulei San Cristobal, fermierii preferă tehnologia care produce boabe de calitate superioară - metoda umedă sau spălarea. Boabele asemănătoare cireșelor se toarnă în apă și împreună cu aceasta sunt presate prin plăci de zdrobire. Plăcile îndepărtează pulpa și din fiecare fruct scot la iveală două boabe de cafea. Cafeaua fermentează apoi în vasele de fermentare. În cele din urmă este sortată și uscată. Prima dată la soare, după care se finalizează automat. Cafeaua o aducem de pe plantații în principiu verde. Prăjirea este, pe de-o parte o chestiune de obiceiuri locale (într-un fel este prăjită cafeaua în Europa și altfel în SUA) și pe de alta, ar trebui strâns urmată de consum. Doar o cafea proaspăt prăjită oferă experiența delicioasă așteptată.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

5. 3.

Evaluare: excelent
Am cumpărat această cafea pentru soțul meu ca un cadou mic de ziua lui de nume. Sunt încântata că il place clar aceasta cafea și pot comanda mai mult. Sunt obișnuita să cumpăr tot de inalta calitatea, iar Galapagos-ul dvs. îndeplinește acest lucru. După această achiziție, aveți încrederea mea, datorită căreia intenționez să cumpăr cafea și ceai ca si cadouri de Crăciun. Oferta este foarte mare, iar prețurile sunt extrem de bune. După cum m-am convins, ambalati frumos și curat, așa că sunt sigura de alegerea magazinului dvs. Aștept cu nerăbdare următoarea experiență de gust.

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CUBA ALTURA LAVADO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CUBA ALTURA LAVADO

Caraibe, trabucuri, rom ... Ce altceva mai trebuie să știi despre Cuba? Că se cultivă o cafea excelentă acolo! O cultivă micii fermieri, în sud-estul insulei, în munții Sierra Maestra. 90% din cafeaua cubaneză provine din dealurile dens împădurite, bifurcate de văile adânci ale râurilor sălbatice. Frumoasele situri carstice sunt astăzi protejate în regim de parcuri naționale. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
256,7 Lei /1000 g 25,7 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024

COSTARICA FINCA EL ROSARI - Micro Lot
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

COSTARICA FINCA EL ROSARI - Micro Lot

Familia este fundamentul... unei plantații bune. Când, acum o jumătate de secol, Moise Meza sădea primii arbori de cafea în zona Leon Cortes, ghicea deja că face o alegere bună. Astăzi, fiii săi Javier și Gabriel cultivă la umbra copacilor o cafeaua unică. Microloturile lor sunt așteptate cu nerăbdare de câtre iubitorii de cafea din întreaga lume. Ultima are o aromă delicată, de ciocolată cu lapte, înviorată cu tonuri de cireșe. Fără exagerare, cea mai bună cafea din Costa… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
324,9 Lei /1000 g 32,5 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024

NEPAL MOUNT EVEREST SUPREME BIO - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

NEPAL MOUNT EVEREST SUPREME BIO - cafea boabe

Știați că, și sub Everest crește cafea? Și că are un gust excelent și miroase minunat? Este descrisă ca fiind rustică, cu o aciditate scăzută până la medie. Cea, de cea mai înaltă calitate, din regiunea Nuwakot, este cultivată la umbră. În consecință, boabele se maturează mai mult timp și cafeaua are un gust plin, puternic. Încearcați ce s-a recoltat de sub munții înalți de data aceasta. Cu siguranță veți fi încântați de calitatea deosebită și de gustul interesant al… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »