

PANAMA GEISHA ESMERALDA - Micro Lot
Are titlul de Best of Panama, origine perfectă și mulți admiratori. Nu ratați Geisha din Hacienda La Esmeralda. Este una dintre cafenele super-premium pe care le caută toată lumea. A crescut în solul vulcanic pe înălțimile Boquete, la o fermă familială, înconjurată de o rezervație naturală plină de animale pe cale de dispariție și plante rare. Bucurați-vă de fructe, iasomie și miere într-o singură ceașcă.
Compoziție
Arabica 100%SPUMA ȘI GUSTUL CAFELEI
Cafea Arabica 100% Panama Geisha Esmeralda are un gust și o aromă literalmente plină. Veți găsi o combinație armonioasă de fructe tropicale și flori de iasomie cu miere. Veți savura papaya, nectarine, ananas și caise, și veți mirosi florile exotice. Toate acestea plus o spumă frumoasă compactă, pe care o va oferi acest micro lot.
ORIGINEA CAFELEI
Cafeaua Panama Geisha Esmeralda nu putea crește altundeva decât într-un loc numit Hacienda La Esmeralda. Ferma de familie situată într-o regiune deluroasă denumită Boquete în munții din sud-vestul Panamei este extrem de populară. În spatele succesului său se află atât Daniel Peterson, care a redescoperit varietatea rară de cafea, cât și condițiile naturale unice, în care se cultivă niște arbori de cafea deosebiți.
Regiunea Jaramillo este specifică prin solul vulcanic fertil, un microclimat cu temperaturi mai scăzute și, în același timp, umiditate ridicată, care vine de la Oceanul Atlantic și Pacific. Ferma Hacienda La Esmeralda cultivă cafea pe un teren de 50 de hectare situat în pantă. Aparține familiei Peterson. Ferma a fost înființată de Rudolf Peterson și în prezent este în grija nepotului său Daniel.
Familia Peterson a crescut vite la fermă și cultivă cafea din anul 1967. În 1996, au cumpărat cele 50 de hectare menționate în zona Jaramillo, datorită condițiilor ideale pentru cultivarea cafelei. Daniel Peterson s-a născut în 1974 și după studiile din SUA a preluat responsabilitatea cultivării cafelei într-o afacere de familie. A reușit să producă cafea cu o aromă florală, aciditate proaspătă și un gust mătăsos, și astfel a câștigat competiție după competiție. În fermă se obișnuia ca toate boabele de cafea să fie amestecate și prelucrate împreună după recoltare. Însă în 2002, Daniel a observat că fructele de la aproximativ 3 % din arborii de cafea de pe plantația sa au prezentat un gust extraordinar și o aromă unică. A început să selecteze arborii de cafea Geisha și s-a dovedit că a ales cea mai bună cale posibilă. „Lumea cafelei are noroc că mica fermă de cafea din Jaramillo a ajuns în mâinile familiei Peterson”, scrie pe site-ul Collaborative Coffee Source.
Cum a apărut Geisha, soiul original din Etiopia, în America Centrală și de Sud a rămas un mister până în prezent. Arborii de cafea neobișnuit de mari, cu rădăcini la mică adâncime și cerințe specifice pentru umiditate și radiații UV produc relativ puține cireșe de cafea. Prin urmare, cultivarea și colectarea lor sunt destul de solicitante. Cu toate acestea, merită să le acordăm atenție. Proprietățile gustative ale cafelei Geisha sunt perfecte.
Toate cafelele de la ferma Hacienda La Esmeralda sunt certificate de societatea Rainforest Alliance, care confirmă cea mai mare grijă pentru cafea și angajamentul față de ideile de afaceri sustenabile din punct de vedere social și ecologic.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ETHIOPIA YIRGA CHEFFE - cafea boabe

VANILIE - cafea boabe
