075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

HAWAII KONA HULA DADDY – cafea boabe

Cod: 1423

Plantațiile sunt mici, dar sunt multe. Cafeaua este printre cele mai de lux din lume și corespunzător de prețioasă. Arborii de cafea provin din Brazilia, dar în Hawaii produc recolte bogate. Arabica perfectă din partea de vest a Insulelor Hawaii o veți descrie cel mai bine după degustare. Experiența extrem de intensă este încununată de compoziții de flori, mango și ciocolată. Cafeaua Hawaii Kona Hula Daddy se află în topul mondial. Este pur și simplu exclusivă.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
1 803,1 Lei /1000 g 180,3 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Hawaii
Soi
Soi:
Bourbon
Regiune
Regiune:
Holulaloa, Kona de Nord
Gust
Gust:
Ciocolată, Fructe, Floral
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

GUST

Cafeaua Hawaii Kona Hula Daddy are un gust și miros absolut fantastic! Imaginați-vă o combinație de narcise, mango, ciocolată neagră cu puțin maghiran. Așa se prezintă cafeaua la prima înghițitură. Și imaginați-vă mirosul de lemn de santal. Așa va mirosi. În general, boabele de cafea din Hawaii au o dulceață echilibrată și oferă o spumă delicată dar compactă și deschisă la culoare.

ORIGINE

Hawaii este al optulea cel mai mic stat din Statele Unite, a fost ocupat de polinezieni în urmă cu o mie de ani. Europenii au aflat prima dată de Hawaii în anul 1778 de la James Cook (care a fost ucis în cele din urmă în luptele cu băștinașii insulelor Hawaii). După o dezvoltare destul de sălbatică, în 1959, State of Hawaii a devenit al 50-lea stat al SUA.

Dar, iubitorii de cafea selectă de plantație vor fi mai interesați de geografie și de condițiile în care sunt cultivați arborii de cafea decât de situația politică. Dacă sunteți unul dintre ei, atunci știți că arhipelagul este de origine vulcanică și unii dintre vulcani sunt încă activi. În mai 2018, de exemplu, Kilauea a erupt, distrugând 36 de clădiri și au fost evacuați peste 2.000 de locuitori. Clima hawaiiană este tropicală, cu temperaturi în jurul valorii de 31°C vara și în jur de 28°C iarna. În majoritatea zonelor, anul poate fi împărțit în sezonul uscat (mai-octombrie) și sezonul ploios (octombrie-aprilie).

Vremea favorabilă pe tot parcursul anului și solul fertil permit fermierilor locali să contribuie la prosperitatea economiei hawaiiene. În mod tradițional, cultivă trestie de zahăr, ananas, nuci de macadamia și cafea. Culturile importante includ și ghimbirul, bananele, ceapa și cartofii dulci. Agricultorii au întâlnit prima dată cafeaua în jurul anului 1817.

Se presupune că primul arbore de cafea a fost adus de un consilier spaniol al regelui Kamehameh din Hawaii, dar planta nu s-au prins. Opt ani mai târziu, guvernatorul zonei Oahu a adus alți arbori de cafea și i-a plantat, ca la el acasă. Valea Manoa din Oahu a devenit astfel locul din Hawaii unde s-a obținut și prelucrat prima recoltă de cafea. Imediat după aceea, în 1828, misionarul Samuel Ruggles a plantat un arbore de cafea în regiunea Konana din Insula Mare din Hawaii. Kona este situat pe coasta de vest a Insulei Mari. Pe vremea așezării străvechi, locuitorii au denumit zonele ferite de vânt „Kona”. Panta vulcanică din Hualalaia Mauna Loa oferă un microclimat ideal pentru cultivarea cafelei. Datorită lui, și cafeaua Kona Hula Daddy este considerată superioară.

În întreaga regiune există aproximativ 700 de plantații de cafea cu o suprafață totală de aproximativ 900 ha. Arbuștii se recoltează preponderent din iulie până în decembrie, dar cireșele de cafea maturează continuu, și astfel se produc și recoltele secundare. Fermierii prelucrează cafeaua într-un proces umed, fermentează boabele timp de 8-18 ore în rezervoare speciale și apoi le usucă la lumina directă a soarelui. Rezultatul este oncafea cu parametrii de top.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PRALINE BELIGIENE - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PRALINE BELIGIENE - cafea boabe

Viața este ca o cutie de bomboane... Nu fiți modești și alegeți ce e mai bun din ea. Pralinele belgiene în combinație cu cafea de plantație de calitate, vă vor bucura, încuraja și măngăia. A aroma cu ciocolată arabica 100% din Peru a fost o idee genială. O veți aprecia la un mic dejun relaxat sau după un prânz festiv. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
170,4 Lei /1000 g 17,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024

COLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

COLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO cafea boabe

100% arabica, 100% experiență! Eleganta Colombia Supremo Medelin vă va pregăti o întâlnire de neuitat cu fructele exotice și ciocolată. Cu toate că este puternică și aromată, oferă senzația de armonie chiar catifelare. Boabele de cafea exclusive și regulate sunt prăjite intens, eliberând astfel uleiuri delicate și arome atrăgătoare. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
168,4 Lei /1000 g 16,8 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
185,5 Lei /1000 g 18,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »