-
Cafea după tip
- Cafea boabe - 100% Arabica
- Cafea boabe Arabica 100% aromatizată
- Cafea boabe BIO și Faid trade
- Robusta 100% - grupuri virtuale
- Cafea boabe decofeinizată
- Boabe de cafea decofeinizate aromate
- Espresso ManuCafe
- Cafea solubilă
- Cafea solubilă aromată
- Cafea la filtru, v60
- Cascara și înlocuitori de cafea
- Cafea verde
-
Cafea după țara de origine
- Cafea braziliană
- Cafea cubaneză
- Cafea din Australia
- Cafea din Bali
- Cafea din Bolivia
- Cafea din Burundi
- Cafea din Camerun
- Cafea din Columbia
- Cafea din Congo
- Cafea din Costa Rica
- Cafea din El Salvador
- Cafea din Etiopia
- Cafea din Guatemala
- Cafea din guinea
- Cafea din Hawaii
- Cafea din Honduras
- Cafea din India
- Cafea din Indonezia și Java
- Cafea din Jamaica
- Cafea din Kenya
- Cafea din Malawi
- Cafea din Myanmar (Burma)
- Cafea din Nepal
- Cafea din Nicaragua
- Cafea din Panama
- Cafea din Papua Noua Guinee
- Cafea din Peru
- Cafea din Porto Rico
- Cafea din Rwanda
- Cafea din Tanzania
- Cafea din Timor
- Cafea din Uganda
- Cafea din Vietnam
- Cafea din Yemen
- Cafea din Zambia
- Cafea din Zimbabwe
- Cafea dominicană
- Cafea ecuadoriană
- Cafea mexicană
- Pobřeží slonoviny káva
- Togo káva
- Venezuela káva
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Cafea din Jamaica
Jamaica a făcut cunoștință cu cafeaua la mijlocul secolului al XVIII-lea și de atunci nu a mai renunțat la ea. Blue Mountains sunt cea mai renumită zonă de cultivare a cafelei, datorită climatului favorabil și a condițiilor montane. Cafeaua din „munții albaștri” este renumită pentru aroma sa… descriere completă
JAMAICA BLUE MOUNTAIN - cafea boabe
Cafea din Jamaica
Jamaica a făcut cunoștință cu cafeaua la mijlocul secolului al XVIII-lea și de atunci nu a mai renunțat la ea. Blue Mountains sunt cea mai renumită zonă de cultivare a cafelei, datorită climatului favorabil și a condițiilor montane. Cafeaua din „munții albaștri” este renumită pentru aroma sa minunată și gustul dulce. Cu toate acestea, jamaicanii cultivă cafea și în alte părți. Însă ei se orientează întotdeauna către altitudini de 1500-1600 de metri și către locații cu precipitații anuale mai mari.
Calitatea și exportul de cafea din Jamaica sunt supravegheate de Autoritatea pentru produse agricole din Jamaica, iar responsabilitatea directă pentru producția de cafea și asistența acordată fermierilor este preluată de CIDCO. Legea de reglementare a industriei cafelei stabilește ce cafea poate purta eticheta Blue Mountain.