

-
Cafea după țara de origine
- Cafea braziliană
- Cafea cubaneză
- Cafea din Australia
- Cafea din Bali
- Cafea din Bolivia
- Cafea din Burundi
- Cafea din Camerun
- Cafea din Columbia
- Cafea din Congo
- Cafea din Costa Rica
- Cafea din El Salvador
- Cafea din Etiopia
- Cafea din Guatemala
- Cafea din Hawaii
- Cafea din Honduras
- Cafea din India
- Cafea din Indonezia și Java
- Cafea din Jamaica
- Cafea din Kenya
- Cafea din Malawi
- Cafea din Myanmar (Burma)
- Cafea din Nepal
- Cafea din Nicaragua
- Cafea din Panama
- Cafea din Papua Noua Guinee
- Cafea din Peru
- Cafea din Porto Rico
- Cafea din Rwanda
- Cafea din Tanzania
- Cafea din Timor
- Cafea din Uganda
- Cafea din Vietnam
- Cafea din Yemen
- Cafea din Zambia
- Cafea din Zimbabwe
- Cafea dominicană
- Cafea ecuadoriană
- Cafea mexicană
- Pobřeží slonoviny káva
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Cafea din Panama
Cafeaua panameză are succes în competițiile mondiale pe bună dreptate. Calitatea sa se datorează solului vulcanic, bogat în nutrienți în care cresc arborii de cafea, precum și de vântul nordic, care creează un microclimat unic, care încetinește maturizarea cireșelor de cafea. Nu trebuie să uităm de… descriere completă

PANAMA SHG EP BOQUETE INDIAN BARU

PUDRA DE CACAO PANAMA (20/22)

PANAMA GEISHA LA BERLINA SHG - Micro Lot

PANAMA GEISHA ESMERALDA - Micro Lot

PANAMA ARABICA SHB EP BOQUETE LAS DALIAS FINCA MARY - Micro Lot
Cafea din Panama
Cafeaua panameză are succes în competițiile mondiale pe bună dreptate. Calitatea sa se datorează solului vulcanic, bogat în nutrienți în care cresc arborii de cafea, precum și de vântul nordic, care creează un microclimat unic, care încetinește maturizarea cireșelor de cafea. Nu trebuie să uităm de recoltarea și procesarea foarte atentă a boabelor. Aceasta se efectuează de fermieri din decembrie până în martie.
În prezent, cafeaua este cultivată la o altitudine de 1000-1600 de metri, în zonele Boquete, Volcán și Renacimiento. În ceea ce privește cafeaua, peste 80 la sută sunt Arabica (soiurile Typica, Caturra, Catuai, Bourbon, Geisha, San Ramon, Pache, Mundo Novo), restul este Robusta. Producția din Panama reprezintă aproximativ un procent din piața mondială a cafelei.