075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PANAMA SHG EP BOQUETE INDIAN BARU

Cod: 841

În República de Panamá, climatul este fierbinte și umed, plajele lungi și albe, munții înalți și încețoșați. Țară care a reușit să lege două oceane este considerată cea mai bogată din America Centrală. Și cafelei ei îi aparține un mare Cel mai - aparține celor mai echilibrate ca gust. Calitatea înaltă a producției panameze este deosebit de apreciată de francezi și finlandezi. Majoritatea recoltelor ajung în țările lor.

Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 27. 2. 2020
Cargus Vom livra 27. 2. 2020 14,9 Lei
Coletăria Vom livra 27. 2. 2020 12,9 Lei
FAN Courier Vom livra 27. 2. 2020 14,9 Lei
Pachete mari:
182,5 Lei cu TVA
96,0 Lei cu TVA
54,3 Lei cu TVA
Pachete mici:
27,4 Lei cu TVA
16,4 Lei cu TVA
Măcinare:
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Panama
Regiune
Regiune:
Chiriqui
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1350 - 1750m
Gust
Gust:
Puternic, de citrice
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Crema și gustul cafelei

Cafeaua din Panama crește pe soluri vulcanice. Acest lucru este sesizabil în gustul ei. Este caracterizată de o echilibrare foarte bună, aciditate ușoară și urmă de hibiscus și fructe citrice. Crema este delicată, ușoară și coezivă.

Originea cafelei

BIO Sencha

Boquete, care apare în denumirea acestei cafele, este un oraș mic situat în cea mai vestică regiune panameză Chiriqui (la aproximativ 60 km de granița cu Costa Rica). Datorită altitudinii de aproximativ 1200 de metri, climatul este mai rece. Pentru că abundă în frumuseți naturale, printre dominantele căreia se numără vulcanul activ din apropiere, Baru - cel mai înalt munte din Panama (3 475 m deasupra nivelului mării), este o destinație turistică frecventă. Un alt motiv pentru a vizita regiunea Chiriqui este cafeaua fantastică, considerată a fi una dintre cele mai bune din lume. Locul devine în ultimii ani o a doua locuință a multor pensionari din America de Nord și din Europa. Se raportează chiar, că până la 14% din populația locală sunt străini. Cenușa vulcanică îmbogățește solul din Chiriqui cu minerale și substanțe nutritive, grija fermierilor îl îmbogățește cu dragoste. Cel care caută plantații de cafea în zonă, va avea succes în doar câteva secunde. Toată lumea de acolo știe pe cineva care trăiește de pe urma cafelei.

Locuitorii sunt mândri de ea - numai datorită grijii lor, cafeaua panameză și-a câștigat renumele mondial. Înaltei calități a cafelei din Chiriqui îi corespunde denumirea: SHG (stricty high grown) înseamnă că este cultivată la o altitudine de peste 1300 de metri, se coace deci mai lent și gustul ei este mai plin. EP (European Preparation) înseamnă că boabele verzi sunt sortate manual. În timpul acestui proces, boabele de cafea necalitative și materialul străin sunt îndepărtate. Cafeaua Panama SHG EP Boquete Indian Bar este procesată prin metoda umedă. După recoltare, fermierii toarnă fructele întregi în rezervoare cu apă, unde le spală și separă fructele coapte de cele necoapte sau defecte. După aceea, cireșele sunt decojite în mașini speciale și trec în rezervoare de fermentație. Fermentează până la 36 de ore, îndepărtând, prin procese chimice naturale, straturile lipicioase și ambalajul pergamentului. În cele din urmă, boabele sunt uscate, sortate cu atenție și ambalate.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


MEXICO MARAGOGYPE BARRANCO HAND cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MEXICO MARAGOGYPE BARRANCO HAND cafea boabe

Când nu sunteți inspirați, aveți o piatră pe inimă sau vă doare capul de atâtea griji... atunci este timpul să vă pregătiți încă ceașcă de cafea aromată. Și de ce să nu fie o delicatesă mexicană cu o aromă pronunțată și un gust dulce? Cafeaua Maragogype Barranco Hand a fost selectată și de Nespresso, pentru crearea produsele sale premium. Bucurați-vă de o experiență de neuitat cu o cafea bună! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 27. 2. 2020
Pachete mari:
226,1 Lei cu TVA
117,9 Lei cu TVA
66,3 Lei cu TVA
Pachete mici:
33,1 Lei cu TVA
19,4 Lei cu TVA
Măcinare:

TANZANIA AA North Fine Quality cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

TANZANIA AA North Fine Quality cafea boabe

Africa în cea mai pură formă! Dacă vă numărați printre iubitorii de desfătări dulci, cafeaua de înaltă calitate din Tanzania trebuie să se afle printre favoritele dumneavoastră. 100% Arabica vă va impresiona cu o aromă fascinantă, o aciditate delicată și un corp plin. Clasificarea AA indică în mod clar că este vorba de boabe într-adevăr foarte mari. Completarea Fine Quality nu trebuie explicată - pur și simpu cafea de top. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 27. 2. 2020
Pachete mari:
176,0 Lei cu TVA
92,8 Lei cu TVA
52,4 Lei cu TVA
Pachete mici:
26,7 Lei cu TVA
15,8 Lei cu TVA
Măcinare:

KUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

KUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 27. 2. 2020
Pachete mari:
157,5 Lei cu TVA
83,6 Lei cu TVA
47,4 Lei cu TVA
Pachete mici:
24,2 Lei cu TVA
14,7 Lei cu TVA
Măcinare:
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »