075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro

De ce marfa de la noi?

  • Transport gratuit de la 189 lei
  • Clienții satisfăcuți
  • De obicei, livrare în 48 de ore

BIO

 

 

 Cafea din Yemen

Yemenul își revendică întâietatea în cultivarea cafelei. Aici se produc boabe delicioase de peste 500 de ani și se poate spune că este locul de naștere al industriei cafelei. Fermierii locali cultivă cafea de calitate pe terase, ceea ce reprezintă o metodă foarte tradițională. Acest lucru arată că,… descriere completă

Filtrați după parametri

Grupul aceasta nu conține nici un produs.

Cafea din Yemen

Yemenul își revendică întâietatea în cultivarea cafelei. Aici se produc boabe delicioase de peste 500 de ani și se poate spune că este locul de naștere al industriei cafelei. Fermierii locali cultivă cafea de calitate pe terase, ceea ce reprezintă o metodă foarte tradițională. Acest lucru arată că, deși lucrurile se schimbă în lumea cafelei, în Yemen ele sunt încă aceleași. Datorită practicilor tradiționale, cafeaua din Yemen rămâne de cea mai bună calitate și unică.

Fructele arborilor de cafea nu sunt spălate, așa cum se obișnuiește, dar sunt uscate pe acoperișurile caselor și apoi curățate manual. Cafeaua are o aromă foarte stratificată, florală, cu note de ciocolată, lemn și tămâie. Până și părerile experțiilor sunt împărțite dacă acest lucru se datorează altitudinilor mari la care cresc arborii, precipitațiilor puține pe care le primesc sau soiurilor vechi de arbori de cafea. Ceea ce este sigur este că această cafea din Yemen este una dintre cele mai bine cotate și atent monitorizate.

Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »