-
Cafea după tip
- Cafea boabe - 100% Arabica
- Cafea boabe Arabica 100% aromatizată
- Cafea boabe BIO și Faid trade
- Robusta 100% - grupuri virtuale
- Cafea boabe decofeinizată
- Boabe de cafea decofeinizate aromate
- Cafea la filtru, v60
- Espresso ManuCafe
- Cafea solubilă
- Cafea solubilă aromată
- Cascara și înlocuitori de cafea
- Cafea verde
-
Cafea după țara de origine
- Cafea braziliană
- Cafea cubaneză
- Cafea din Australia
- Cafea din Bali
- Cafea din Bolivia
- Cafea din Burundi
- Cafea din Camerun
- Cafea din Columbia
- Cafea din Congo
- Cafea din Costa Rica
- Cafea din El Salvador
- Cafea din Etiopia
- Cafea din Guatemala
- Cafea din guinea
- Cafea din Hawaii
- Cafea din Honduras
- Cafea din India
- Cafea din Indonezia și Java
- Cafea din Jamaica
- Cafea din Kenya
- Cafea din Malawi
- Cafea din Myanmar (Burma)
- Cafea din Nepal
- Cafea din Nicaragua
- Cafea din Panama
- Cafea din Papua Noua Guinee
- Cafea din Peru
- Cafea din Porto Rico
- Cafea din Rwanda
- Cafea din Tanzania
- Cafea din Timor
- Cafea din Uganda
- Cafea din Vietnam
- Cafea din Yemen
- Cafea din Zambia
- Cafea din Zimbabwe
- Cafea dominicană
- Cafea ecuadoriană
- Cafea mexicană
- Pobřeží slonoviny káva
- Togo káva
- Venezuela káva
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Vase Cezve (ibric)
Folosiți un ibric pentru a prepara o cafea și vă veți bucura de o băutură cu gust original și efect puternic. Recipientul metalic tradițional este în prezent utilizat de barista și este, de asemenea, popular în multe gospodării. Ibricul a fost inventat de turci, dar veți găsi și în SUA, Australia… descriere completă
IBRIC PENTRU CAFEA KAFFIA 110-120 ml
Ibric pentru cafea 300ml
Ibric pentru cafea 260ml
Ibric pentru cafea 600ml
Ibric pentru cafea 360ml
Vase Cezve (ibric)
Folosiți un ibric pentru a prepara o cafea și vă veți bucura de o băutură cu gust original și efect puternic. Recipientul metalic tradițional este în prezent utilizat de barista și este, de asemenea, popular în multe gospodării. Ibricul a fost inventat de turci, dar veți găsi și în SUA, Australia și oriunde în Europa.
Dacă doriți să vă bucurați de un mic ritual de cafea, măcinați boabele de cafea foarte ușor. Puneți cafeaua în recipient și completați până la două treimi cu apă rece. Aduceți în punctul de fierbere și când cafeaua formează o crustă pe suprafață și începe să facă spumă, îndepărtați ibricul de la sursa de căldură. Scuturați recipientul ușor până când spuma scade și repetați procedura încă de două ori. De îndată ce turnați băutura în cești, așa-numitul zaț va rămâne pe gulerul ibricului.