

-
Cafea după țara de origine
- Cafea braziliană
- Cafea cubaneză
- Cafea din Australia
- Cafea din Bali
- Cafea din Bolivia
- Cafea din Burundi
- Cafea din Camerun
- Cafea din Columbia
- Cafea din Congo
- Cafea din Costa Rica
- Cafea din El Salvador
- Cafea din Etiopia
- Cafea din Guatemala
- Cafea din guinea
- Cafea din Hawaii
- Cafea din Honduras
- Cafea din India
- Cafea din Indonezia și Java
- Cafea din Jamaica
- Cafea din Kenya
- Cafea din Malawi
- Cafea din Myanmar (Burma)
- Cafea din Nepal
- Cafea din Nicaragua
- Cafea din Panama
- Cafea din Papua Noua Guinee
- Cafea din Peru
- Cafea din Porto Rico
- Cafea din Rwanda
- Cafea din Tanzania
- Cafea din Timor
- Cafea din Uganda
- Cafea din Vietnam
- Cafea din Yemen
- Cafea din Zambia
- Cafea din Zimbabwe
- Cafea dominicană
- Cafea ecuadoriană
- Cafea mexicană
- Pobřeží slonoviny káva
- Togo káva
- Venezuela káva
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Cafea din Indonezia și Java
În Indonezia și insula Java, olandezii au adus cafeaua în jurul anului 1696. Cafeaua de plantație se cultivă de atunci pe platoul de sus în jurul pădurii Kawah Ijen, la o altitudine de aproximativ 1300 de metrii, unde sunt condiții excelente pentru cultivarea boabelor de cafea Arabica. Varietatea… descriere completă

JAVA JAMPIT A/WP-1X Estates - cafea boabe

INDONÉSIE SUMATRA LINTONG - cafea boabe

ROBUSTA INDONEZIA BENGKULU - cafea boabe

INDONESIA SULAWESI KALOSSI TORAJA GRADE 1

INDONESIA SULAWESI SULOTCO ESTATE BIO - cafea boabe

LENTILE DE CIOCOLATĂ CU LAPTE JAVA ORIGIN 34%

INDONESIA JAVA BLAWAN ESTATE - Micro Lot

Indonezia BIO - cafea solubilă

ROBUSTA INDONESIA FLORE BIO- cafea boabe

Robusta Java - cafea boabe
Cafea din Indonezia și Java
În Indonezia și insula Java, olandezii au adus cafeaua în jurul anului 1696. Cafeaua de plantație se cultivă de atunci pe platoul de sus în jurul pădurii Kawah Ijen, la o altitudine de aproximativ 1300 de metrii, unde sunt condiții excelente pentru cultivarea boabelor de cafea Arabica. Varietatea principală aici este Java, care de sute de s-a dezvoltat complet izolată și a creat propriul său caracter unic. Cafeaua are o aromă echilibrată picantă, cu aciditate delicată și note de ciocolată.