JAVA JAMPIT A/WP-1X Estates - cafea boabe
Reîmprospătează memoria și curăță pielea”, așa a definit cafeaua în urmă cu o mie de ani, savantul medieval persan Ibn Sina. În Europa, a fost inițial vândută sub formă de medicament, și nu tocmai oricine și-o putea permite. Abia atunci când pe piață a ajuns mai multă cafeaua, a scăzut și prețul. Băutura revigorantă a cunoscut o explozie. Astăzi putem alege - de exemplu o delicatesă excepțională de pe insula Java.
Compoziție
Arabica 100%Spuma și gustul cafelei
Gust dulce cu tonuri de ciocolată – astfel este cafeaua Arabica Java Jampit. Proaspăt prăjită și bine măcinată va crea în ceașcă o băutură de lux cu o spumă bogată și elastică. Corpul de catifea si aciditatea scăzută sunt uluitoare. Cafeaua are o adâncime neobișnuită, subliniată de un amestec de mirosuri orientale. Ciocolată, netedă și picantă.
Originea cafelei
Plantațiile Blawan & Jampit, de unde am adus această cafea, sunt situate într-un frumos peisaj plin de vulcani și lacuri. Estul insulei exotice Java aparține cafelei de la sfârșitul secolului al XVII-lea, când olandezii au adus-o acolo. Din arhipelagul indonezian, boabele de cafea au fost transportate în Europa pe vapoare și s-a spus că sacii au fost folosiți ca o sarcină necesară. Datorită sării de mare cafeaua avea o aromă originală. Soiul Jember a ajuns în Indonezia din Etiopia prin India. Are tonuri de caramel, sirop de arțar și ciocolată. Toții arborii de cafea sunt sortați și îngrijiți cu atenție pentru a maximiza calitatea boabelor. Acestea se maturează practic pe tot parcursul anului și la fel sunt și culese. Ca și aspect seamănă cu cireșe.
Spre deosebire de cireșe, la fructul de cafea (Coffea arabica) nu este cea mai valoroasă pulpa ci sâmburele. Două miezuri dure în formă caracteristică de fasole trebuie să fie curățate de pulpă și înveliș într-un mod destul de dificil, apoi să fermenteze, se curăță din nou și se sortează. Rezultatul este cafeaua verde, care după o prăjire adecvată va obține o structură chimică și fizică dorită. O nuanță tipică brună a boabelor de cafea rezultă din caramelizarea zaharurilor și carbonizarea celulozei. Prăjirea este un proces extrem de delicat căruia îi acordăm o atenție la fel de mare la fel ca și selecției de cafea de calitate.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
30. 4.
11. 3.