075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

JAVA JAMPIT A/WP-1X Estates - cafea boabe

Cod: 128
Evaluare: excelent, 2 recenzie

Reîmprospătează memoria și curăță pielea”, așa a definit cafeaua în urmă cu o mie de ani, savantul medieval persan Ibn Sina. În Europa, a fost inițial vândută sub formă de medicament, și nu tocmai oricine și-o putea permite. Abia atunci când pe piață a ajuns mai multă cafeaua, a scăzut și prețul. Băutura revigorantă a cunoscut o explozie. Astăzi putem alege - de exemplu o delicatesă excepțională de pe insula Java.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
275,9 Lei /1000 g 27,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 22. 1. 2025
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Java / Indonezia
Soi
Soi:
Bourbon
Regiune
Regiune:
Java Sunda
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1550m
Gust
Gust:
Ciocolată
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Spuma și gustul cafelei

Gust dulce cu tonuri de ciocolată – astfel este cafeaua Arabica Java Jampit. Proaspăt prăjită și bine măcinată va crea în ceașcă o băutură de lux cu o spumă bogată și elastică. Corpul de catifea si aciditatea scăzută sunt uluitoare. Cafeaua are o adâncime neobișnuită, subliniată de un amestec de mirosuri orientale. Ciocolată, netedă și picantă.

Originea cafelei

BIO Sencha

Plantațiile Blawan & Jampit, de unde am adus această cafea, sunt situate într-un frumos peisaj plin de vulcani și lacuri. Estul insulei exotice Java aparține cafelei de la sfârșitul secolului al XVII-lea, când olandezii au adus-o acolo. Din arhipelagul indonezian, boabele de cafea au fost transportate în Europa pe vapoare și s-a spus că sacii au fost folosiți ca o sarcină necesară. Datorită sării de mare cafeaua avea o aromă originală. Soiul Jember a ajuns în Indonezia din Etiopia prin India. Are tonuri de caramel, sirop de arțar și ciocolată. Toții arborii de cafea sunt sortați și îngrijiți cu atenție pentru a maximiza calitatea boabelor. Acestea se maturează practic pe tot parcursul anului și la fel sunt și culese. Ca și aspect seamănă cu cireșe.

Spre deosebire de cireșe, la fructul de cafea (Coffea arabica) nu este cea mai valoroasă pulpa ci sâmburele. Două miezuri dure în formă caracteristică de fasole trebuie să fie curățate de pulpă și înveliș într-un mod destul de dificil, apoi să fermenteze, se curăță din nou și se sortează. Rezultatul este cafeaua verde, care după o prăjire adecvată va obține o structură chimică și fizică dorită. O nuanță tipică brună a boabelor de cafea rezultă din caramelizarea zaharurilor și carbonizarea celulozei. Prăjirea este un proces extrem de delicat căruia îi acordăm o atenție la fel de mare la fel ca și selecției de cafea de calitate.


Gustul și aroma

Cafeaua prăjită cu mai multă moderație oferă un profil de aromă mai bogat și mai complex. Păstrează mai multe nuanțe originale specifice regiunii de cultivare, inclusiv notele fructate, florale sau de nuci.

Beneficii pentru sănătate

În special, cafeaua de calitate prăjită la profilul său ideal poate conține niveluri mai ridicate de antioxidanți, cum ar fi acidul clorogenic și alți compuși fenolici. Aceste substanțe au efecte antiinflamatorii și antioxidante. Cafeaua premium neprăjită este, de asemenea, mai delicată pentru stomac, deoarece conține mai puțini acizi care pot provoca iritații.

Protejarea mediului înconjurător

Cafeaua de plantație se cultivă adesea cu un respect mai mare pentru mediu, punându-se accentul pe cultivarea sustenabilă și pe comerțul echitabil, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra cultivatorilor și a comunităților lor.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

30. 4.

Evaluare: excelent
Este absolut excepțională!

11. 3.

Evaluare: excelent
O cafea delicioasă, a fost măcinată fin și face o spumă frumoasă. Recomand degustarea tuturor.

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
BRAZILIA YELLOW B. FAZENDA DA LAGOA
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA YELLOW B. FAZENDA DA LAGOA

Super delicată, extrem de parfumată și dulce ciocolatie. Cafeaua din populara plantație braziliană Fazenda da Lagoa (Ferma de lângă lac) este una dintre cele mai căutate din lume. Crește în îmbrățișarea pădurii tropicale, înconjurată de munți și lacuri cristaline. O prăjim la intensitate medie, pentru a-i menține corpul perfect neted și aroma fructată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
202,4 Lei /1000 g 172,0 Lei /1000 g 17,2 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 22. 1. 2025

15% JOS
COSTA RICA SAN RAFAEL TARRAZU - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

COSTA RICA SAN RAFAEL TARRAZU - cafea boabe

Chiar nu ați gustat încă cafeaua din Costa Rica? Trebuie să remediați asta rapid! Solul vulcanic al țării central-americane conferă cafelei arabica locale un gust plin, nobil. În cazul soiului San Raffael din regiunea Tarraz, impresia este accentuată de tonurile dulci catifelate ale caramelului. Lăsați-vă pupilele gustative în grija experților, căci în Costa Rica cresc 400 de milioane de arbori de cafea! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
195,2 Lei /1000 g 165,9 Lei /1000 g 16,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 22. 1. 2025

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
266,7 Lei /1000 g 26,7 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 22. 1. 2025
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »