075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

JAVA JAMPIT A/WP-1X Estates - cafea boabe

Cod: 128
Evaluare: excelent, 2 recenzie

Reîmprospătează memoria și curăță pielea”, așa a definit cafeaua în urmă cu o mie de ani, savantul medieval persan Ibn Sina. În Europa, a fost inițial vândută sub formă de medicament, și nu tocmai oricine și-o putea permite. Abia atunci când pe piață a ajuns mai multă cafeaua, a scăzut și prețul. Băutura revigorantă a cunoscut o explozie. Astăzi putem alege - de exemplu o delicatesă excepțională de pe insula Java.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
246,7 Lei /1000 g 24,7 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 19. 6. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Java / Indonezia
Soi
Soi:
Bourbon
Regiune
Regiune:
Java Sunda
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1550m
Gust
Gust:
Ciocolată
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Spuma și gustul cafelei

Gust dulce cu tonuri de ciocolată – astfel este cafeaua Arabica Java Jampit. Proaspăt prăjită și bine măcinată va crea în ceașcă o băutură de lux cu o spumă bogată și elastică. Corpul de catifea si aciditatea scăzută sunt uluitoare. Cafeaua are o adâncime neobișnuită, subliniată de un amestec de mirosuri orientale. Ciocolată, netedă și picantă.

Originea cafelei

BIO Sencha

Plantațiile Blawan & Jampit, de unde am adus această cafea, sunt situate într-un frumos peisaj plin de vulcani și lacuri. Estul insulei exotice Java aparține cafelei de la sfârșitul secolului al XVII-lea, când olandezii au adus-o acolo. Din arhipelagul indonezian, boabele de cafea au fost transportate în Europa pe vapoare și s-a spus că sacii au fost folosiți ca o sarcină necesară. Datorită sării de mare cafeaua avea o aromă originală. Soiul Jember a ajuns în Indonezia din Etiopia prin India. Are tonuri de caramel, sirop de arțar și ciocolată. Toții arborii de cafea sunt sortați și îngrijiți cu atenție pentru a maximiza calitatea boabelor. Acestea se maturează practic pe tot parcursul anului și la fel sunt și culese. Ca și aspect seamănă cu cireșe.

Spre deosebire de cireșe, la fructul de cafea (Coffea arabica) nu este cea mai valoroasă pulpa ci sâmburele. Două miezuri dure în formă caracteristică de fasole trebuie să fie curățate de pulpă și înveliș într-un mod destul de dificil, apoi să fermenteze, se curăță din nou și se sortează. Rezultatul este cafeaua verde, care după o prăjire adecvată va obține o structură chimică și fizică dorită. O nuanță tipică brună a boabelor de cafea rezultă din caramelizarea zaharurilor și carbonizarea celulozei. Prăjirea este un proces extrem de delicat căruia îi acordăm o atenție la fel de mare la fel ca și selecției de cafea de calitate.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

30. 4.

Evaluare: excelent
Este absolut excepțională!

11. 3.

Evaluare: excelent
O cafea delicioasă, a fost măcinată fin și face o spumă frumoasă. Recomand degustarea tuturor.

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe

Brazilia caldă nu dă lumii numai fotbaliști renumiți, resurse minerale și posibilitatea de a admira monumente culturale. Este, de asemenea, o țară devenită faimoasă datorită exportul de cafea de calitate extraordinară. 100% arabica Santos NY2 este o cafea clasică, care nu își pierde farmecul niciodată. Cine ar rezista ciocolatei și nucilor? La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
120,0 Lei /1000 g 12,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 19. 6. 2024

PERU ANDES GOLD - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PERU ANDES GOLD - cafea boabe

Pentru cei cărora le place să rămână în mișcare, dar și pentru cei care iubesc statul în cafenea, aducem o experiență gurmandă bogată și personală. O ceașcă de cafea sud-americană este o adevărată sursă de plăcere - combinația preferată de ciocolată dulce și fructe cu o asezonare minimală de alune. Aciditatea scăzută oferă acestei arabica 100% o prospețime plăcută. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
152,9 Lei /1000 g 15,3 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 19. 6. 2024

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
185,5 Lei /1000 g 18,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 19. 6. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »