COSTA RICA SAN RAFAEL TARRAZU - cafea boabe
Chiar nu ați gustat încă cafeaua din Costa Rica? Trebuie să remediați asta rapid! Solul vulcanic al țării central-americane conferă cafelei arabica locale un gust plin, nobil. În cazul soiului San Raffael din regiunea Tarraz, impresia este accentuată de tonurile dulci catifelate ale caramelului. Lăsați-vă pupilele gustative în grija experților, căci în Costa Rica cresc 400 de milioane de arbori de cafea!
Compoziție
Arabica 100%Spuma și gustul cafelei
Cafeaua din Costa Rica excelează cu un gust armonios. Este delicată, cu aciditate moderată. Acesta este motivul pentru care este deosebit de populară între femei și între cei care încep să descopere lumea cafelelor de plantație. Cafeaua San Rafael excelează prin gustul dulce cu note de caramel. Spuma este delicată, dar densă și consistentă.
Originea cafelei
O altă cafea excelentă de plantație din America Centrală - Costa Rica, este una dintre țările care au adus cultivarea și producerea cafelei aproape la perfecțiune. Cafeaua de înaltă calitate reprezintă 25% din tranzacțiile de export în străinătate, plantațiile angajează o mare parte din populație, iar profitul notabil al țării provine dintr-un centru unic de cercetare pentru agricultură. În Costa Rica cafeaua a început să fie cultivată în anul 1779. A devenit rapid cultura centrală și propulsorul istoriei locale. Din veniturile obținute din vânzarea de cafea au plătit de exemplu primul tren care leagă țările de pe coasta Atlanticului, așa-numitul Ferrocarril al Atlántico. La fel de utile au fost și profiturile din plantații în construirea Teatrului Național din San Jose. Cu siguranță merită să menționăm că în Costa Rica se pune accentul pe calitatea cafelei. Prin urmare, de exemplu, s-a interzis cultivarea soiului Robusta de calitate mai slabă. Gustul unic al cafelei din Costa Rica se datorează în mare parte solurilor vulcanice și apei din Pacific. Soarele tropical îi dă puterea, vântul umed îi conferă delicatețe. Tarrazu este situat la aproximativ 70 de kilometri sud de capitala San Jose, într-o natură nealterată, înconjurată de munți. Cafeaua este o sursă vitală de trai pentru localnic, de ceea acordă o mare atenție cultivării și prelucrării acesteia. Fructele de cafea, boabele roșii de dimensiunea și aspectul cireșelor se culeg de mai multe ori în timpul perioadei de maturare. În cazul sortimentului San Rafael, acestea sunt prelucrate prin spălare, unde boabele sunt decorticate, fermentate în apă și apoi uscate. Se pune accentul pe sortarea finală în funcție de calitatea și mărimea boabelor de cafea.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
3. 7.
3. 7.
3. 7.
3. 7.
3. 7.
13. 2.