

-
Cafea după țara de origine
- Cafea braziliană
- Cafea cubaneză
- Cafea din Australia
- Cafea din Bali
- Cafea din Bolivia
- Cafea din Burundi
- Cafea din Camerun
- Cafea din Columbia
- Cafea din Congo
- Cafea din Costa Rica
- Cafea din El Salvador
- Cafea din Etiopia
- Cafea din Guatemala
- Cafea din guinea
- Cafea din Hawaii
- Cafea din Honduras
- Cafea din India
- Cafea din Indonezia și Java
- Cafea din Jamaica
- Cafea din Kenya
- Cafea din Malawi
- Cafea din Myanmar (Burma)
- Cafea din Nepal
- Cafea din Nicaragua
- Cafea din Panama
- Cafea din Papua Noua Guinee
- Cafea din Peru
- Cafea din Porto Rico
- Cafea din Rwanda
- Cafea din Tanzania
- Cafea din Timor
- Cafea din Uganda
- Cafea din Vietnam
- Cafea din Yemen
- Cafea din Zambia
- Cafea din Zimbabwe
- Cafea dominicană
- Cafea ecuadoriană
- Cafea mexicană
- Pobřeží slonoviny káva
- Togo káva
- Venezuela káva
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Cafea din El Salvador
Salvador este cea mai mică țară din America Centrală care oferă o cafea de plantație excepțională, unde originile cultivării se atribuie indienilor, care au fost primii care au înființat aceste plantații de cafea. Cafeaua Arabica de plantație este cultivată aici în mai multe variante, iar gustul… descriere completă

EL SALVADOR SHG EP Santa Ana Miravalle H1 - cafea boabe

SALVADOR SHG RED BOURBON FINCA SANTA ADELAIDA - Micro Lot

EL SALVADOR BIO SHG EP Finca Las Nube - Micro Loturi

SALVADOR SHG CARACOLI PB (peaberry) - cafea boabe

Lentile de ciocolată El Salvador Origin 65%
Cafea din El Salvador
Salvador este cea mai mică țară din America Centrală care oferă o cafea de plantație excepțională, unde originile cultivării se atribuie indienilor, care au fost primii care au înființat aceste plantații de cafea. Cafeaua Arabica de plantație este cultivată aici în mai multe variante, iar gustul său este plin, aromatic, cu aciditate delicată și are un gust tipic pentru iubitorii de cafea, oferind o experiență extraordinară.
Boabele de cafea sunt prelucrate prin metodă uscată și umedă, iar boabele sut etichetate Pipil, ceea ce înseamnă cafea în limba vechilor Azteci și Maiași.
Ați vizualizat
