EL SALVADOR SHG EP Santa Ana Miravalle H1 - cafea boabe
Faptul că Salvador este cel mai mic stat din America Centrală nu schimbă nimic în poziția sa de neînlocuit pe hartă. Mai ales pe harta cafelelor de calitate. În munții Balsamo se recoltează o cafea pur și simplu excelentă. Nutrienții ș-i absoarbe din pâraiele limpezi care curg în vale, iar aroma i-o oferă vântul dinspre Oceanul Pacific. Tonurile frumoase de caramel se amestecă în cafea cu aciditatea delicată.
Compoziție
Arabica 100%Crema și gustul cafelei
Originea cafelei
Despre cafeaua El Salvador se spune că este băutura vechilor mayași și azteci. Locuitorii originari ai statului maritim din America Centrală au dat numele celui mai renumit brand local - Pipil este în traducere "cafea". Primii arbori de cafea au fost plantați de indieni, aceasta se întâmpla în anul 1830 în Ahuachapana. Istoria cafelei din Salvador copiază istoria furtunoasă a țării. Nicăieri altundeva în lume nu vom găsi oribabil un stat atât de dependent de producția de cafea. Timp de mulți ani a fost cea mai importantă recoltă de export pentru Salvador. La începutul secolului XX, profiturile din cafea reprezentau chiar 90% din totalul exporturilor. Dar criza economică mondială a arătat că a se baza doar pe această marfă nu a fost o mișcare inteligentă. Prețurile cafelei au scăzut la o treime, producătorii ei au dat faliment, concediau angajații și cafeaua mucegăia în depozite. Totul a explodat în anul 1932, prin răscularea a zeci de mii de agricultori. Acțiunea lor s-a încheiat cu un masacru brutal, în cadrul căruia au murit treizeci de mii de oameni.
Abia în anul 1970, situația politică s-a stabilizat și fermierii au început din nou s-o ducă bine. Industria cafelei a supraviețuit, dar țara se confruntă până astăzi cu o rată ridicată a șomajului, sărăcia zdruncinătoare și datorii externe. Salvador devine din nou, încetul cu încetul, regatul cafelei de plantație de înaltă calitate. Îl ajută condițiile climatice ale regiunii, substratul de rocă vulcanică, dar și o abordare foarte atentă a cultivării și recoltării cafelei. Arborii de cafea sunt plantați sub copaci, care servesc drept protecție împortiva vântului. În lanțul muntos Balsamo, se cultivă aproximativ 65% din soiul Bourbon, 10% Pacamara și 25% Pacas. Arbuștii de cafea sunt culeși manual, de două sau de trei ori la rând. La scurt timp după recoltarea boabelor roșii are loc procesarea umedă, care implică presarea fructelor prin plăci speciale (se îndepărtează pulpa și a coaja), fermentarea, uscarea și sortarea.
Cafeaua boabe din Salvador se numără printre cele mai bune din lume. Deși astăzi alcătuiește doar o fracțiune din producția mondială, printre experți este extrem de populară și căutată.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
5. 5.
5. 5.
24. 2.