075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

EL SALVADOR SHG EP Santa Ana Miravalle H1 - cafea boabe

Cod: 130
Evaluare: excelent, 3 recenzie

Faptul că Salvador este cel mai mic stat din America Centrală nu schimbă nimic în poziția sa de neînlocuit pe hartă. Mai ales pe harta cafelelor de calitate. În munții Balsamo se recoltează o cafea pur și simplu excelentă. Nutrienții ș-i absoarbe din pâraiele limpezi care curg în vale, iar aroma i-o oferă vântul dinspre Oceanul Pacific. Tonurile frumoase de caramel se amestecă în cafea cu aciditatea delicată.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
190,8 Lei /1000 g 19,1 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
El Salvador
Soi
Soi:
Pacas
Regiune
Regiune:
Balsamo
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1200m
Gust
Gust:
Caramel
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Crema și gustul cafelei

Originea cafelei

BIO Sencha

Despre cafeaua El Salvador se spune că este băutura vechilor mayași și azteci. Locuitorii originari ai statului maritim din America Centrală au dat numele celui mai renumit brand local - Pipil este în traducere "cafea". Primii arbori de cafea au fost plantați de indieni, aceasta se întâmpla în anul 1830 în Ahuachapana. Istoria cafelei din Salvador copiază istoria furtunoasă a țării. Nicăieri altundeva în lume nu vom găsi oribabil un stat atât de dependent de producția de cafea. Timp de mulți ani a fost cea mai importantă recoltă de export pentru Salvador. La începutul secolului XX, profiturile din cafea reprezentau chiar 90% din totalul exporturilor. Dar criza economică mondială a arătat că a se baza doar pe această marfă nu a fost o mișcare inteligentă. Prețurile cafelei au scăzut la o treime, producătorii ei au dat faliment, concediau angajații și cafeaua mucegăia în depozite. Totul a explodat în anul 1932, prin răscularea a zeci de mii de agricultori. Acțiunea lor s-a încheiat cu un masacru brutal, în cadrul căruia au murit treizeci de mii de oameni.

Abia în anul 1970, situația politică s-a stabilizat și fermierii au început din nou s-o ducă bine. Industria cafelei a supraviețuit, dar țara se confruntă până astăzi cu o rată ridicată a șomajului, sărăcia zdruncinătoare și datorii externe. Salvador devine din nou, încetul cu încetul, regatul cafelei de plantație de înaltă calitate. Îl ajută condițiile climatice ale regiunii, substratul de rocă vulcanică, dar și o abordare foarte atentă a cultivării și recoltării cafelei. Arborii de cafea sunt plantați sub copaci, care servesc drept protecție împortiva vântului. În lanțul muntos Balsamo, se cultivă aproximativ 65% din soiul Bourbon, 10% Pacamara și 25% Pacas. Arbuștii de cafea sunt culeși manual, de două sau de trei ori la rând. La scurt timp după recoltarea boabelor roșii are loc procesarea umedă, care implică presarea fructelor prin plăci speciale (se îndepărtează pulpa și a coaja), fermentarea, uscarea și sortarea.

Cafeaua boabe din Salvador se numără printre cele mai bune din lume. Deși astăzi alcătuiește doar o fracțiune din producția mondială, printre experți este extrem de populară și căutată.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

5. 5.

Evaluare: excelent
Am încercat deja o mulțime de cafea și ceai din acest magazin electronic și toate sunt uimitoare, nu am avut nimic ce nu mi-ar plăcea și am comandat-o deja de 4 ori. Continuăti asa! :)

5. 5.

Evaluare: excelent
O cafea foarte buna, o pregătesc la serviciu și acasă. Cui îi place cafeaua, încercați-o.

24. 2.

Evaluare: excelent
Foarte bună, de bună calitate. Are o mulțime de fani în familia noastra și printre prieteni. Marele plus este și faptul că oferiți macinăre și ambalare cafelei în pungi cu fermoar. Laudă mare din partea mea.

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe

Brazilia caldă nu dă lumii numai fotbaliști renumiți, resurse minerale și posibilitatea de a admira monumente culturale. Este, de asemenea, o țară devenită faimoasă datorită exportul de cafea de calitate extraordinară. 100% arabica Santos NY2 este o cafea clasică, care nu își pierde farmecul niciodată. Cine ar rezista ciocolatei și nucilor? La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
120,0 Lei /1000 g 12,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024

BRAZILIA SOUTH OF MINAS - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA SOUTH OF MINAS - cafea boabe

Invitația la cafea nu se respinge. Cumpărați una dintre cele mai bune de pe piață și pregătiți o după-amiază parfumată celor pe care îi iubiți. La o ceașcă de cafea fierbinte cu o urmă delicată de ciocolată, timpul se scurge rapid. Arabica braziliană va fi o companie fermecătoare. Și niciodată nu va deveni plictisitoare. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
160,0 Lei /1000 g 16,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024

KENYA AA SUPERSTAR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

KENYA AA SUPERSTAR - cafea boabe

Superstarul AA vă va oferi o experiență de cofeină foarte intensă. Această arabica kenyană 100% este garanția aromei deoasebite, a acidității plăcute și a armoniei fructate. Vă veți îndrăgosti de catifelarea cremoasă încă de la prima înghițitură. A doua, vă va convinge că ați ales cel mai bine. Cu a treia degustare, vă apropiați de cerul cafelei. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
235,1 Lei /1000 g 23,5 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »