075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

COLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO cafea boabe

Cod: 14
Evaluare: excelent, 1 recenzie

100% arabica, 100% experiență! Eleganta Colombia Supremo Medelin vă va pregăti o întâlnire de neuitat cu fructele exotice și ciocolată. Cu toate că este puternică și aromată, oferă senzația de armonie chiar catifelare. Boabele de cafea exclusive și regulate sunt prăjite intens, eliberând astfel uleiuri delicate și arome atrăgătoare.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
168,4 Lei /1000 g 16,8 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Columbia
Soi
Soi:
Bourbon
Regiune
Regiune:
Villa Maria
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
2180m
Gust
Gust:
Ciocolată, Fructe
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Spuma și gustul cafelei

Columbia Supremo Medelin este caracterizată ca fiind mătăsoasă, potrivită pentru consumul pe tot parcursul zilei. Arabica 100%, extrasă corespunzător se remarcă printr-o spumă subțire, fără bule mari. Această cafea are o aciditate combinată plăcut cu gust de ciocolată și subtonuri de fructe. Este tare, cu un corp complet.

Originea cafelei

BIO Sencha

Columbia este unul dintre cei mai mari producători de cafea din lume. Mai mult de o jumătate de milion de fermieri mici au grijă de plantații extinse de la Anzi până la Cordillera. Cultivă cafea în zonele joase, la poalele dealurilor, dar și în zone destul de înalte în munți. De aceea, cafeaua columbiană poate avea nuanțe de gust foarte diferite. Dar va fi întotdeauna Arabica cu o aromă puternică. Medelin se situează în valeaAburrádin regiunea centrală a Munților Anzi. Acolo se dezvoltă o mică afacere de familie - Villa Maria - specializată în producția de cafea de calitate extraordinară. Veniturile plantațiilor mici nu ating cifre uluitoare, dar calitatea este incontestabilă și bine-cunoscută printre toate prăjitoriile mondiale. Boabele de cafea (Coffea arabica) sunt recoltate în a doua jumătate a anului, din septembrie până în decembrie. După colectarea manuală sunt prelucrate prin așa numita metodă umedă, atunci când se toarnă în apă (cele de calitate slabă se colectează la suprafață, iar restul scad la fund), trec prin plăcile de zdrobire (pentru îndepărtarea pulpei și învelișului) și prin fermentare. La ferma Villa Maria, cafeaua fermentează peste noapte. Apoi se usucă la început pe terase și se finalizează uscarea în uscătoare. Compania este recunoscută pentru abordarea sa individuală pentru fiecare recoltă, dar și pentru protecția mediului în care este angajată ferma. Ferma se situează într-o zonă cu biodiversitate extraordinară, și astfel fermierii au cumpărat terenurile din jur, pe care nu le cultivă pentru a păstra natura intactă în viitor.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

5. 3.

Evaluare: excelent
Aceasta cafea este o bombă! La anii mei, mă consider un cunoscător al cafelei, iar acest lucru este absolut unic, iar pentru gustul delicat al ciocolatei este aproape o delicatesa. De la dvs. cumpar boabe de cafeaua, îmi place să o macin singur și de aceea văd cum arată aceste boabe de cafeaua. De obicei cumpar acesta cafeaua columbiana, care este prăjita exact cum trebuie.

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe

Brazilia caldă nu dă lumii numai fotbaliști renumiți, resurse minerale și posibilitatea de a admira monumente culturale. Este, de asemenea, o țară devenită faimoasă datorită exportul de cafea de calitate extraordinară. 100% arabica Santos NY2 este o cafea clasică, care nu își pierde farmecul niciodată. Cine ar rezista ciocolatei și nucilor? La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
120,0 Lei /1000 g 12,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024

15% JOS
PERU ANDES GOLD - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PERU ANDES GOLD - cafea boabe

Pentru cei cărora le place să rămână în mișcare, dar și pentru cei care iubesc statul în cafenea, aducem o experiență gurmandă bogată și personală. O ceașcă de cafea sud-americană este o adevărată sursă de plăcere - combinația preferată de ciocolată dulce și fructe cu o asezonare minimală de alune. Aciditatea scăzută oferă acestei arabica 100% o prospețime plăcută. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
152,7 Lei /1000 g 129,8 Lei /1000 g 13,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
185,5 Lei /1000 g 18,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »