075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Cafea boabe Espresso Fresh Quartet: 100% Arabica

Cod: 1528

Ori de câte ori doriți o experiență cu adevărat plăcută, ori de câte ori doriți un moment tandru ca un zâmbet trecător, va fi aici. Veți aprecia cafeaua Espresso Fresh Quartet în zilele active, pline cu muncă, sport și divertisment. Combinația de cafele Arabica premium de origine din Brazilia și Guatemala a avut ca rezultat o cafea fermecătoare și plăcut răcoritoare. Am prăjit sortimentele individuale separat, astfel încât să răsune împreună în armonie perfectă. În espresso veți găsi gustul de caramel, citrice, nuci și ciocolată cu lapte.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
158,2 Lei /1000 g 15,8 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Gust
Gust:
Ciocolată, Caramel
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Gust

Cafeaua Espresso Fresh Quartet are la bază cafea Arabica de selecție din cele mai populare plantații din lume. Amestecul lor are un gust tangibil de nuci, în care se întrepătrund note de caramel și ciocolată cu lapte. Un corp bun este încununat de o prospețime recunoscută, delicată a citricelor. La final veți obține un gust amărui, care persistă mult timp în gură. Acest amestec de espresso este potrivit nu numai pentru prepararea cafelei la espressor manual sau automat, dar și la filtru, cafetieră mocca și altele.

Origine

Dacă doriți să aflați mai multe despre originea sortimentelor utilizate în amestecul de espresso, ne bucurăm mult. Înseamnă că vă interesează calitatea, că alegeți ce este mai bun și că vă place cu adevărat cafeaua.

Pentru a avea informații complete, vă vom dezvălui secretul prăjirii acestui amestec unic. Chiar această etapă este partea integrantă a micului (marelui) farmec. Da, vorbim despre o minune, care este în totalitate în mâinile unui prăjitor cu experiență. Pentru a prepara acest amestec de espresso am folosit cafeaua singl origin Speciality Coffee, adică cafea de plantație cu origine. Fiecare din cafele Arabica a primit un tratament special: a fost prăjită separat, cu o atenție specială la propriul profil gustativ, luând în considerare compoziția rezultată a tuturor cafelelor din amestec. Evident, prăjirea se desfășoară diferit în funcție de destinație, dacă cafeaua va fi utilizată ca și cafea cu origine sau când este destinată amestecurilor de espresso. Aici este necesar să se echilibreze toate gusturile, se joacă cu echilibrul de „ciocolată, fructe, nuci” a cafenelelor individuale și prin prăjire precisă se obține o armonie perfectă. Deoarece prăjitorul se dedică fiecărui sortiment separat (fiecare necesită o temperatură specifică și un alt timp de prăjire), veți găsi în amestec boabe mai deschise și mai închise la culoare. O astfel de formă de prăjire pare a fi aproape de „stilul scandinav”, bazat pe un proces lent și lung. Dar rezultatul poate fi o cafea cu aciditate mai mare decât ne-am dori. De aceea, urmăm propriul nostru proces, literalmente dezmierdat. A doua metodă de prelucrare a cafelei este „prăjirea italiană”, care se caracterizează prin aceeași culoare a boabelor, ceea ce indică faptul că toate tipurile de cafea sunt prăjite împreună. Unele pot fi prea prăjite, altele pot fi insuficient de prăjite.

Așa- numitul espresso italian este adesea caracterizat printr-un gust plat sau amar. Iar prăjitorul nostru nu vrea să obțină acest lucru. Cafeaua Espresso Fresh Quartet este prăjită tocmai pentru a oferi o băutură plăcută răcoritoare, care va captiva consumatorii cu note de ciocolată, caramel și nuci. Pregătiți acest amestec prin orice modalitate doriți și veți obține întotdeauna o băutură nobilă cu mai multe straturi. Am promis informații despre fiecare cafea utilizată în acest amestec espresso. Aici sunt. Am adus trei cafele Arabica minunate din Brazilia. Iubitorul de cafea nu va fi surprins. Cel mai populat stat din America de Sud este de peste două secole un producător mondial renumit de cafea de top. Cafeaua locală, cultivată pe plantații fără umbrire, se caracterizează printr-un gust moale, delicat. Micii fermieri transmit cunoștințe despre cultivarea, recoltarea și prelucrarea acesteia din generație în generație. Arabica braziliană este un termen de referință atât în rândul consumatorilor obișnuiți, cât și între cei mai buni barista ai planetei.

A patra Arabica din acest amestec vine din Guatemala. Cunoscătorii admiră producția de cafea în special pentru gustul său complet, străbătut cu note de fructe plăcute. Fermierii locali acordă o atenție deosebită cafelei, recoltează fructele la cea mai înaltă maturitate și le prelucrează prin spălare. Drept urmare, cafeaua lor păstrează o aromă minunată și un gust deosebit.

Compoziție

Brazilia Alfenans Dulce

Brazilia natural Fazenda da Lagoa Yellow Bourbon

Brazilia Cerrado Black Diamond

Guatemala Santa Clara

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe

Brazilia caldă nu dă lumii numai fotbaliști renumiți, resurse minerale și posibilitatea de a admira monumente culturale. Este, de asemenea, o țară devenită faimoasă datorită exportul de cafea de calitate extraordinară. 100% arabica Santos NY2 este o cafea clasică, care nu își pierde farmecul niciodată. Cine ar rezista ciocolatei și nucilor? La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
120,0 Lei /1000 g 12,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024

15% JOS
PERU ANDES GOLD - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PERU ANDES GOLD - cafea boabe

Pentru cei cărora le place să rămână în mișcare, dar și pentru cei care iubesc statul în cafenea, aducem o experiență gurmandă bogată și personală. O ceașcă de cafea sud-americană este o adevărată sursă de plăcere - combinația preferată de ciocolată dulce și fructe cu o asezonare minimală de alune. Aciditatea scăzută oferă acestei arabica 100% o prospețime plăcută. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
152,7 Lei /1000 g 129,8 Lei /1000 g 13,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024

15% JOS
AMESTEC ESPRESSO DE IARNĂ boabe de cafea selectate
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

AMESTEC ESPRESSO DE IARNĂ boabe de cafea selectate

Am pus toate notele iernii într-un singur acord. Amestecul Espresso ediție limitată reunește cinci cafele Arabica prăjite individual din plantații îndepărtate, lăsându-le să danseze cu ușurință și, în același timp, cu precizie perfectă. Aduc o experiență pătrunsă de căldură și frig, energie și liniște. Iarna este magică. Nu face economie la ciocolată, scorțișoară și vanilie, oferă cu generozitate afine, coacăze și portocale. Ajunge să gustați, vă va cuceri de la prima ceașcă. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »