

-
Cafea după țara de origine
- Cafea braziliană
- Cafea cubaneză
- Cafea din Australia
- Cafea din Bali
- Cafea din Bolivia
- Cafea din Burundi
- Cafea din Camerun
- Cafea din Columbia
- Cafea din Congo
- Cafea din Costa Rica
- Cafea din El Salvador
- Cafea din Etiopia
- Cafea din Guatemala
- Cafea din Hawaii
- Cafea din Honduras
- Cafea din India
- Cafea din Indonezia și Java
- Cafea din Jamaica
- Cafea din Kenya
- Cafea din Malawi
- Cafea din Myanmar (Burma)
- Cafea din Nepal
- Cafea din Nicaragua
- Cafea din Panama
- Cafea din Papua Noua Guinee
- Cafea din Peru
- Cafea din Porto Rico
- Cafea din Rwanda
- Cafea din Tanzania
- Cafea din Timor
- Cafea din Uganda
- Cafea din Vietnam
- Cafea din Yemen
- Cafea din Zambia
- Cafea din Zimbabwe
- Cafea dominicană
- Cafea ecuadoriană
- Cafea mexicană
- Guinejská káva
- Pobřeží slonoviny káva
- Togo káva
- Venezuela káva
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Cafea dominicană
Republica Dominicană este cunoscută pentru specialitățile sale de cafea. Aceste cafele sunt adesea vândute sub numele de Santa Domingo și sunt, în general, apreciate pentru corpul lor complet, aciditatea ușoară și medie, aroma bogată și note pământoase. Cafeaua din zonele mai înalte are, de obicei,… descriere completă

DOMINICANA AA JUNCALITO

CACAO PUDRĂ - SANTO DOMINGO (10/12)

CIOCOLATĂ CALDĂ PULBERE 42% BIO

CIOCOLATĂ CALDĂ PULBERE 42% BIO - CARAMEL

CIOCOLATĂ CALDĂ PUDRĂ 42% BIO - ZMEURĂ

CIOCOLATĂ CALDĂ PUDRĂ 42% BIO - MASALA CHAI

CIOCOLATĂ CALDĂ PULBERE 42% BIO - CHILI

Ciocolată caldă pulbere 42% BIO - MINT

FULGI DE CIOCOLATĂ GRAND CRU LOS BEJUCOS 46% DOMINICANA

CIOCOLATĂ CALDĂ PULBERE 42% BIO - GHIMBIR

CIOCOLATĂ NEAGRĂ PUDRĂ 42% BIO - Scorțișoară

Pudră de ciocolată caldă cu zahăr de cocos BIO

DOMINICANA BARAHONA AA - cafea boabe
Cafea dominicană
Republica Dominicană este cunoscută pentru specialitățile sale de cafea. Aceste cafele sunt adesea vândute sub numele de Santa Domingo și sunt, în general, apreciate pentru corpul lor complet, aciditatea ușoară și medie, aroma bogată și note pământoase. Cafeaua din zonele mai înalte are, de obicei, un conținut mai mare de aciditate decât cafeaua de pe plantațiile situate mai jos. Republica Dominicană are aceste șapte zone de producție: Cibao, Barahona, Noroeste, Neyba, Sierra Sur, Sierra Occidental și Sierra Central.
Se estimează că 90% din cafeaua dominicană este din soiul Tipica (Coffee arabica var. Tipica), iar restul de 10% este una dintre câteva soiuri de Arabica Bourbon, inclusiv (Coffee arabica var. Bourbon) Catuaí (Coffee arabica var. Catuaí), Caturra (Coffee arabica var. Caturra) și Mundo Novo (Coffee arabica).