DOMINICANA AA JUNCALITO
Dacă este și pentru dumneavoastră Republica Dominicană sinonimă cu vacanța de vis, adăugați-i încă un concept: cafea de lux. Minunata țară din Caraibe este următoarea destinație în expedițai noastră după cafelele de plantație. Imaginați-vă o plajă albă lungă, o mare de cristal și o ceașcă de espresso delicios. Ce îți poți doi mai mult...
Compoziție
Arabica 100%Spuma și gustul cafelei
Cafeaua din Republica Dominicană este considerată a fi de o calitate excepțională. Arabica 100% este caracterizată de o dulceață plăcută, echilibru și complexitate. Gustul este bogat și totuși armonios, recunoaștem citrice, în special portocalele și grapefruit. Cafeaua de înaltă calitate și prăjirea proaspătă sunt o garanție a unei arome extraordinar de delicioase și a spumei compacte și delicate.
Originea cafelei
În Republica Dominicană nu vom găsi numai plaje frumoase. Călătorul adevărat va descoperi, de asemenea, munții relativ înalți. Cel mai înalt, Pico Duarte, măsoară chiar 3 087 m. Regiunea Cibao, în pădurile căreia crește cafeaua Dominicana AA Juncalito, este principala zonă agricolă a țării. Se află în partea de nord a țării (formează o frontieră naturală cu Haiti), iar cuvântul "Cibao" înseamnă "un loc în care stâncile nu lipsesc". Pe lângă frumosul peisaj montan, are o mulțime de cascade și râuri, precum și monumente. Arborii de cafea au fost aduși în Republica Dominicană în anul 1715, de negustorii din Martinica. Datorită altitudinii la care cresc în prezent arborii de cafea, putem vorbi despre agricultura ecologică pură. Terenul greu accesibil împiedică utilizarea îngrășămintelor industriale sau a substanțelor de stropire, orice mișcare printre arborii de cafea este dificilă. Recoltarea are loc în mod continuu, în funcție de felul în care fructele roșii care conțin două boabe de cafea ajung la maturitate. Agricultorii folosesc așa-numita spălare pentru a le prelucra. Fructele sunt turnate în apă, trec prin plăci speciale de zdrobire prin care se îndepărtează pulpa. În vasele de fermentație are loc procesul de fermentare. Boabele de cafea fără înveliș sunt uscate la soare și în uscătoare. În cele din urmă sunt sortate și ambalate. Importatorii adevăratei cafele de plantație o prăjesc în volume mai mici chiar înainte de trimiterea către clienți. Acest lucru îi asigură prospețime.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
4. 3.