

KOLUMBIA EXCELSO MEDELIN EP FANCY - cafea boabe
Faceți o plimbare alături de noi sub marii vulcani, în jurul golfurilor și al brațelor oarbe, la umbra bananierilor ... Veți întâlni cu siguranță plantații parfumate. Cafeaua din nordul Columbiei are un farmec unic. Vă va uimi cu delicatețea dar și cu puterea sa, vă va atrăge cu dulceața dar și aciditatea sa. Simțurile dumneavoastră vi le va învălui în nucă de cocos și vă va oferi energie.
Compoziție
Arabica 100%Crema și gustul cafelei
Columbia Excelso Medelin aparține cafelelor puternice, cu bob mare, de înaltă calitate și de intensitate completă. O prăjim în așa fel, încât să exceleze dulceața ei echilibrată, urmată de aroma de cocos. Gustul său rămâne pe limbă și se evaporă treptat după mai mult timp. Datorită acestuia, cafeaua din Pedregal este foarte căutată. Crema densă și durabilă intensifică și mai mult experiența.
Originea cafelei
Cafeaua de plantație de calitate din Columbia este una dintre cele mai căutate în lume. Țara sud americană este spălată de Oceanul Atlantic și de Oceanul Pacific, ceea ce infuențează foarte mult climatul său și alternarea anotimpurilor. În ciuda fluctuațiilor meteorologice frecvente, în anul 2013 fermierii au recoltat aproximativ 600 mii tone de boabe de cafea. Creșterea producției a plasat astfel Columbia printre cele trei mari superputeri din domeniul cafelei. 100% Arabica din regiunea Pedregal crește la poalele Anzilor. Solul vulcanic îi furnizează substanțele nutritive necesare, umiditate ridicată a aerului îi oferă umiditatea necesară. Selecția atentă a soiului Bourbon, căruia i se potrivesc cel mai bine condițiile naturale locale, le permite agricultorilor să vândă cafea de înaltă calitate, cu un corp plin și delicatese mătăsoasă. În Pedregal, arborii de cafea (Caffea arabica) sunt culeși treptat pe tot parcursul anului.
Astfel este asigurată numai recoltarea celor mai coapte boabe (cu aspect asemănător cireșelor), iar datorită administrării manuale a plantațiilor, și gestionare lor grijulie. Boabele de cafea sunt procesate prin metoda umedă - fructele sunt mai întâi turnate în apă, iar cele care rămân la suprafață, sunt îndepărtate. La fund rămân fructele coapte și de calitate 100%, care sunt, împreună cu apa, presate prin plăci de zdrobire. Acestea separă cafeaua de puplă și majoritatea cojilor. După fermentare, care este urmărită atent pentru că influențează în mod semnificativ gustul și aroma finală a cafelei, boabele sunt uscate - mai întâi la soare, după aceea în uscătorii.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.

























10. 8.
10. 8.
10. 8.
13. 7.
13. 7.
26. 2.
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe

PERU ANDES GOLD - cafea boabe

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
Ați vizualizat
