

-
Cafea după țara de origine
- Cafea braziliană
- Cafea cubaneză
- Cafea din Australia
- Cafea din Bali
- Cafea din Bolivia
- Cafea din Burundi
- Cafea din Camerun
- Cafea din Columbia
- Cafea din Congo
- Cafea din Costa Rica
- Cafea din El Salvador
- Cafea din Etiopia
- Cafea din Guatemala
- Cafea din Hawaii
- Cafea din Honduras
- Cafea din India
- Cafea din Indonezia și Java
- Cafea din Jamaica
- Cafea din Kenya
- Cafea din Malawi
- Cafea din Myanmar (Burma)
- Cafea din Nepal
- Cafea din Nicaragua
- Cafea din Panama
- Cafea din Papua Noua Guinee
- Cafea din Peru
- Cafea din Porto Rico
- Cafea din Rwanda
- Cafea din Tanzania
- Cafea din Timor
- Cafea din Uganda
- Cafea din Vietnam
- Cafea din Yemen
- Cafea din Zambia
- Cafea din Zimbabwe
- Cafea dominicană
- Cafea ecuadoriană
- Cafea mexicană
- Pobřeží slonoviny káva
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Cafea din Bolivia
Deși Bolivia este situată în mijlocul Americii de Sud, produce foarte puțină cafea în comparație cu țările din jur. Cultivarea și prelucrarea cafelei se efectuează de fermieri de la sfârșitul secolului XX. Cu toate acestea, reușesc să furnizeze lumii cafea la standarde ridicate. Meritul poate fi… descriere completă

BOLIVIA AA - cafea boabe
Cafea din Bolivia
Deși Bolivia este situată în mijlocul Americii de Sud, produce foarte puțină cafea în comparație cu țările din jur. Cultivarea și prelucrarea cafelei se efectuează de fermieri de la sfârșitul secolului XX. Cu toate acestea, reușesc să furnizeze lumii cafea la standarde ridicate. Meritul poate fi atribuit nu numai condițiilor naturale excelente, extrem de benefice pentru arborii de cafea, dar și programelor de dezvoltare, care oferă fermierilor cunoștințele și abilitățile necesare.
Marea majoritate a cafelei boliviene provine din provinciile La Paz, Santa Cruz, El Beni sau Yungas. Arborii de cafea Arabica (soiurile Typica, Caturra, Criollo, Catuai) sunt plantați la o altitudine de 1200-2000 metri. Fermierii recoltează fructele între lunile iulie și noiembrie și le prelucrează cel mai adesea prin spălare.