

-
Cafea după țara de origine
- Cafea braziliană
- Cafea cubaneză
- Cafea din Australia
- Cafea din Bali
- Cafea din Bolivia
- Cafea din Burundi
- Cafea din Camerun
- Cafea din Columbia
- Cafea din Congo
- Cafea din Costa Rica
- Cafea din El Salvador
- Cafea din Etiopia
- Cafea din Guatemala
- Cafea din guinea
- Cafea din Hawaii
- Cafea din Honduras
- Cafea din India
- Cafea din Indonezia și Java
- Cafea din Jamaica
- Cafea din Kenya
- Cafea din Malawi
- Cafea din Myanmar (Burma)
- Cafea din Nepal
- Cafea din Nicaragua
- Cafea din Panama
- Cafea din Papua Noua Guinee
- Cafea din Peru
- Cafea din Porto Rico
- Cafea din Rwanda
- Cafea din Tanzania
- Cafea din Timor
- Cafea din Uganda
- Cafea din Vietnam
- Cafea din Yemen
- Cafea din Zambia
- Cafea din Zimbabwe
- Cafea dominicană
- Cafea ecuadoriană
- Cafea mexicană
- Pobřeží slonoviny káva
- Togo káva
- Venezuela káva
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Cafea boabe - 100% Arabica
Cafeaua de plantație este ceea care are un loc exact de „naștere” în certificatul său. Cunoscând țara de origine, regiunea și, cel mai preferabil și plantația din care provin boabele de cafea, avem baza unei orientări bune și a unei modalități de a-și face o idee despre calitatea acesteia. Este o… descriere completă
-
Austrálie (1)
-
Bali (1)
-
Barma (1)
-
Bolivia (1)
-
Brazilia (10)
-
Burundi (1)
-
Camerun (1)
-
Columbia (8)
-
Congo (2)
-
Costa Rica (3)
-
Cuba (3)
-
Ecuador (2)
-
El Salvador (4)
-
Etiopia (8)
-
Guatemala (9)
-
Hawaii (1)
-
Honduras (7)
-
India (4)
-
Jamajka (1)
-
Java / Indonezia (5)
-
Kenia (4)
-
Malawi (2)
-
Mexic (3)
-
Nepál (1)
-
Nicaragua (6)
-
Panama (5)
-
Papua Nova Guinea (4)
-
Peru (8)
-
Republica Dominicană (2)
-
Rwanda (2)
-
Tanzania (2)
-
Timor (1)
-
Uganda (1)
-
Venezuela (1)
-
Vietnam (1)
-
Yemen (2)
-
Zambie (2)
-
Zimbabwe (1)
-
Amestec (2)
-
Bourbon (2)
-
Castillo (2)
-
Catimor (5)
-
Catuai (13)
-
Caturra (18)
-
Forest Coffee (2)
-
Geisha (1)
-
Heirloom (3)
-
Heirloom mixt (1)
-
Java (1)
-
Kents (3)
-
Maragogype (2)
-
Mundo Nuovo (1)
-
Pacas (1)
-
Parainema (1)
-
Red Bourbon (1)
-
S-795 (1)
-
SL 34 (3)
-
Typica (12)
-
Varietal Geisha (4)
-
Villa Sarchi (1)
-
Yellow Bourbon (1)
-
Acatenango (1)
-
Acetanango (1)
-
Alta Mogiana (1)
-
Antigua Valley San Sebastián (1)
-
Antioquia (1)
-
Atherton Tableland (1)
-
Bahati (1)
-
Balsamo (1)
-
Bani Mattar (1)
-
Barahona (1)
-
Baroida Estate (1)
-
Blue Mountains (1)
-
Boquete, Chiriqui (1)
-
Caffa (1)
-
Cajamarca (2)
-
Caldas (1)
-
Candela (1)
-
Central Cordilleras (1)
-
Cerrado (3)
-
Cerrado Mineiro (2)
-
Chanchamayo, Junin (1)
-
Chiapas (2)
-
Chiriqui (1)
-
Cibao (1)
-
Coban (1)
-
Cordigliera el Balsamo (1)
-
District Patrocínio (1)
-
Eastern Higlands Province (1)
-
El Paraiso (1)
-
Galapagos (1)
-
Gisenyi, Muteteli (1)
-
Goroka (1)
-
Granma (1)
-
Haraz (1)
-
Highlands de Est (2)
-
Holulaloa, Kona de Nord (1)
-
Huila (2)
-
Ijen (1)
-
Jaramillo (1)
-
Java Sunda (1)
-
Jinotega (2)
-
Jinotega, Matagalpa (1)
-
Kaffa (1)
-
Kernataka (4)
-
Kintamani - Ulian (1)
-
Kirimino (1)
-
Kirinyaga (1)
-
La Paz (1)
-
Lam Dong (1)
-
Lintong Nihuta (1)
-
Loja (1)
-
Maracaibo (1)
-
Marcala (1)
-
Minas Gerais (2)
-
Mount Kilimanjaro (1)
-
Mt.Oldeani (1)
-
Murang’a County (1)
-
NARINO (1)
-
New Oriente (1)
-
Nothern Provincie (1)
-
Nueva Segovia (3)
-
Nuevo Oriente (1)
-
Nuwakot (1)
-
Nyeri District (1)
-
Oku (1)
-
Oromia (1)
-
Oxapampa (1)
-
Paduak (1)
-
Pedregal (2)
-
Provincia Northern (1)
-
Puno Norte (2)
-
Rainforest Coban (1)
-
Rwenzori (1)
-
San Juan (1)
-
San Marcos (2)
-
San Martin (1)
-
San Pedro de Copan (1)
-
Santa Ana (2)
-
Santa Barbara (1)
-
Santa Cruz (1)
-
Santa Rosa (1)
-
Sao Paulo (1)
-
Sidamo (3)
-
Sierra Maestra (1)
-
Siguatepeque (1)
-
Southern Kivu (2)
-
Sul de Minas (2)
-
Tambopata (1)
-
Tarrazu (3)
-
Thyolo (1)
-
Toraja (2)
-
Turquino (1)
-
Villa Maria (1)
-
Wirunga (1)
-
Yirgacheffe (1)
-
Yirgacheffe, Konga (1)
-
(1)
-
1000-1600m (3)
-
1000-2000m (1)
-
1050 - 1800m (1)
-
1100 - 1300m (3)
-
1100 - 1400m (1)
-
1100 - 1800m (3)
-
1100m (2)
-
1150 - 1300m (1)
-
1150 - 1500m (3)
-
1196m (1)
-
1200 - 1400m (1)
-
1200m (7)
-
1200m - 1500m (1)
-
1250m (2)
-
1300 - 1500m (3)
-
1300 - 1600m (1)
-
1300-1800m (3)
-
1300m (1)
-
1350 - 1400m (1)
-
1350 - 1470m (1)
-
1350 - 1750m (2)
-
1350 - 2700m (1)
-
1350m (2)
-
1400 - 1700m (1)
-
1400 - 1750m (1)
-
1400m (1)
-
1450 - 1500m (1)
-
1450 - 1650m (1)
-
1500 (3)
-
1500 - 2000m (1)
-
1500m (4)
-
1500m- 2200m (1)
-
150m (1)
-
1550m (1)
-
1600 (3)
-
1600-1700 (2)
-
1600m (3)
-
1700 - 2000m (1)
-
1700 - 2200m (1)
-
1700m (7)
-
1708 - 1850m (1)
-
1750 - 1900m (1)
-
1800 (3)
-
1800 - 2000m (1)
-
1800m (6)
-
1830 (1)
-
1850 - 2055m (1)
-
1900m (4)
-
1950 - 2150m (1)
-
2150-2500m (1)
-
2180m (1)
-
2200m (2)
-
300-1520 (1)
-
400-800m (1)
-
600 - 1100m (1)
-
700m (2)
-
800 - 1500m (3)
-
850 - 1250m (1)
-
900 - 1500m (1)
-
900 - 1600m (1)
-
900 - 1650m (1)
-
900m (1)
-
940 - 1120m (1)
-
985 - 1000m (1)
-
Alune de pădure (1)
-
Ananas (1)
-
Cacao (5)
-
Caramel (20)
-
Cedr (1)
-
Cherry (1)
-
Ciocolată (47)
-
Ciocolată amăruie (8)
-
Ciocolată cu lapte (4)
-
Citrice (11)
-
Citrusy (8)
-
Citrón (1)
-
Coacăze roșii (1)
-
Condimentat (6)
-
Cukrová třtina (1)
-
Floral (6)
-
Flori (3)
-
Fructat (5)
-
Fructe (41)
-
Fructe uscate (2)
-
Granátové jablko (1)
-
Grapefruit (1)
-
Jemná (1)
-
Kiwi (1)
-
Limetă (1)
-
Mango (1)
-
Marțipan (3)
-
Melasa (2)
-
Mere (1)
-
Miere (5)
-
Migdale (5)
-
Mírná (1)
-
Nucă (8)
-
Nucă de cocos (1)
-
Nuga (2)
-
Ostružiny (1)
-
Papaya (1)
-
Piersică (1)
-
Pikantní (1)
-
Rom (1)
-
Rybíz (2)
-
Scorțișoară (4)
-
Silná (1)
-
Struguri (4)
-
Svěží (2)
-
Tabáková (3)
-
Tropické ovoce (1)
-
Tóny peckovin (1)
-
Třtinový cukr (1)
-
Vanilie (2)
-
Vinná réva (1)
-
Vino (2)
-
Vlašské ořechy (2)
-
Výrazná (1)
-
Zemitá (2)
-
afine (2)
-
de Iasomie (2)
-
delicat (1)
-
dulce (8)
-
nuci (8)
-
portocale (7)
-
prune (2)
-
Čokoládová (3)

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe

PERU ANDES GOLD - cafea boabe

BRAZILIA YELLOW B. FAZENDA DA LAGOA

COLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO cafea boabe

JAVA JAMPIT A/WP-1X Estates - cafea boabe

ETHIOPIA YIRGA CHEFFE - cafea boabe

GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 cafea boabe

INDONÉSIE SUMATRA LINTONG - cafea boabe

KOLUMBIA EXCELSO MEDELIN EP FANCY - cafea boabe

NICARAGUA SHG JINOTEGA EP GRADE- cafea boabe

INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE cafea boabe

DOMINICANA AA JUNCALITO

GALAPAGOS SC 18 SAN CRISTOBAL BIO

EL SALVADOR SHG EP Santa Ana Miravalle H1 - cafea boabe

JAMAICA BLUE MOUNTAIN - cafea boabe

HAWAII KONA HULA DADDY – cafea boabe

COLUMBIA BARRIQUE RUM FERMENTED - cafea boabe

BRAZILIA SOUTH OF MINAS - cafea boabe

COSTA RICA SAN RAFAEL TARRAZU - cafea boabe

ETIOPIA DJIMMAH - cafea boabe

KENYA AA SUPERSTAR - cafea boabe

Cafea boabe Espresso Fresh Quartet: 100% Arabica

CUBA ALTURA LAVADO
Cafea boabe - 100% Arabica
Cafeaua de plantație este ceea care are un loc exact de „naștere” în certificatul său. Cunoscând țara de origine, regiunea și, cel mai preferabil și plantația din care provin boabele de cafea, avem baza unei orientări bune și a unei modalități de a-și face o idee despre calitatea acesteia. Este o alegere pentru cei care caută ceva peste standard și nu acceptă ceva mai puțin. Amestecurile no name din lanțurile mari de magazine sunt deobicei o adevărată loterie.
Cunoașteți lumea prin intermediul cafelelor exclusive. Arabica 100% este o garanție a gustului excepțional.
ARABICA PE SCURT
Cafeaua Arabica este denumirea boabelor de cafea ale arborelui Coffea arabica. Cafeaua de calitate înaltă, a cucerit lumea printr-un conținut mai mic de cofeină și o gamă largă de arome delicate și gusturi. Cafeaua pe plantație Arabica crește la altitudini mai mari (600-2000 m altitudine), atinge o înălțime de 3-5 metri, și oferă prima recoltă după 6 ani. Datorita popularitatii sale este cultivată pe majoritatea plantațiilor și reprezintă aproximativ 75% din producția mondială de cafea.
Fructele, care seamănă prin culoare și dimensiune cu cireșe, sunt de obicei recoltate de mai multe ori pe sezon. Se prelucrează fie prin spălate, metoda uscată sau semi-uscată. Rezultatul sunt boabe verzi de cafea. Acestea sunt fie prăjite sau vândute în stare naturală. Arabica este foarte sensibilă la schimbările de temperatură de aceea prăjirea trebuie tratată delicat și luând în considerare specificul soiului respectiv.
Arborele de cafea Arabica are multe varietăți, fiecare fiind caracterizată printr-o aromă diferită, gust, miros și aspect, dar și dimensiunea boabelor de cafea. Cele mai frecvente sunt Typica, Bourbon, Caturra, Mundo Nuovo, Maragogype, Pacamara a Geisha.
ZONELE PRINCIPALE DE CULTIVARE
În general, este valabil cu cât este mai mare altitudinea, cu atât este mai aromată cafeaua. Atunci când alegeți, vă puteți ghida după împărțirea simplă a plantațiilor mondiale în trei zone.
America (Columbia, Brazilia, Costa Rica, Guatemala, Mexic, Cuba, Haiti ...): Cafeaua are o aciditate medie și o gamă largă de arome. Vă va cuceri cu urme de fructe, ciocolată, vanilie, nuci, adesea are gust pământos sau delicat amărui.
Africa de Est (Etiopia, Kenya, Tanzania): Cafeaua are un gust distinctiv și proaspăt, o dulceață ușoară, poate aminti de un vin sec. Cafeaua africană de plantație este caracterizată printr-o aciditate ridicată.
Zona Pacificului (Java, Sumatra, Noua Guinee): Cafeaua de plantație este adesea bogată și completă. Aroma poate fi picantă până la astrigentă.