075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

ETHIOPIA YIRGA CHEFFE - cafea boabe

Cod: 22
Evaluare: excelent, 2 recenzie

Oamenii se împart în cei care iubesc cafeaua și cei care urmează să-i descopere gustul. Încercați să pregătiți specialitatea Yirg Cheff într-un cadru mai extins. Aroma ei florală va atrage cu siguranță cea mai mare parte a celor prezenți. Una dintre cele mai nobile cafele etiopiene este fierbinte ca soarele indigen și variată ca peisajul est-african. Veți găsi în ea bucurie, energie și natură.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
193,9 Lei /1000 g 19,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Etiopia
Soi
Soi:
Heirloom mixt
Regiune
Regiune:
Yirgacheffe, Konga
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
2200m
Gust
Gust:
Floral
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Spuma și gustul cafelei

Pentru a descrie gustul acestei delicatese, nu ocolim cuvinte precum pur, frumos, floral. Etiopia Yirga Cheff este într-adevăr delicată, deși valoarea acidității și intensitatea acesteia ating aproape maximul. În gust se pot observa urme dulci de lalele și gerbera îmbătătoare, uneori, pot fi identificate și note de piersici, caise și miere. Experiența gustului este îmbunătățită atât de frumusețea boabelor mari și strălucitoare, cât și de o spumă plăcută și compactă.

Originea cafelei

Regiunea etiopiană Yirgacheffe a intrat în istoria cafelei prin pionieratul în așa-numita prelucrare umedă. O stație de spălare unică a fost construită aici, ceea ce a însemnat o schimbare completă a calității cafelei etiopiene. Spre deosebire de alte părți ale țării în care cafeaua se cultivă masiv, Yirgacheffe se bazează pe producții mai mici a tipurilor tradiționale indigene de cafea. Cafeaua din sud-vestul Etiopiei prezintă o aromă florală intensă, dulce și o calitate excelentă. Procesarea umedă unică a boabelor de cafea implică mai mulți pași. Imediat după recoltare începe spălarea în apă, unde se separă fructele de calitate proastă (rămân pe suprafața apei), în totodată – prin sfărâmarea boabelor cu plăci speciale – se îndepărtează pulpa. În apă, fructele stau până la 18 ore. Următorul pas este fermentarea prin care se îndepărtează mucilagiu de pe boabele umede și care subliniază gustul și aroma cafelei. Apoi vine uscarea și ambalarea în saci de iută.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

9. 3.

Evaluare: excelent
Cafea foarte rafinată, cu aromă delicată, cu un adevărat indiciu de flori. Nu este atât de puternica și are totuși o spumă bogată și aroma sa de Arabica. Pentru iubitorii de cafea recomand cu siguranță. Multumesc foarte mult pentru cadouri si acest eshop :). Eu sunt fanul dvs.

25. 2.

Evaluare: excelent
Am primit în după-amiaza aceasta pachetul de la dvs.De fapt,abia așteptam să sosească. Am pornit imediat cafetiera pentru cafeaua etiopiană.Senzația e cu totul și cu totul deosebită. Tuturor celor care au făcut posibilă această experiență, felicitări și sincere mulțumiri.

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe

Brazilia caldă nu dă lumii numai fotbaliști renumiți, resurse minerale și posibilitatea de a admira monumente culturale. Este, de asemenea, o țară devenită faimoasă datorită exportul de cafea de calitate extraordinară. 100% arabica Santos NY2 este o cafea clasică, care nu își pierde farmecul niciodată. Cine ar rezista ciocolatei și nucilor? La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
120,0 Lei /1000 g 12,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024

BRAZILIA YELLOW B. FAZENDA DA LAGOA
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA YELLOW B. FAZENDA DA LAGOA

Super delicată, extrem de parfumată și dulce ciocolatie. Cafeaua din populara plantație braziliană Fazenda da Lagoa (Ferma de lângă lac) este una dintre cele mai căutate din lume. Crește în îmbrățișarea pădurii tropicale, înconjurată de munți și lacuri cristaline. O prăjim la intensitate medie, pentru a-i menține corpul perfect neted și aroma fructată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
202,4 Lei /1000 g 20,2 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024

15% JOS
PERU ANDES GOLD - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PERU ANDES GOLD - cafea boabe

Pentru cei cărora le place să rămână în mișcare, dar și pentru cei care iubesc statul în cafenea, aducem o experiență gurmandă bogată și personală. O ceașcă de cafea sud-americană este o adevărată sursă de plăcere - combinația preferată de ciocolată dulce și fructe cu o asezonare minimală de alune. Aciditatea scăzută oferă acestei arabica 100% o prospețime plăcută. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
152,7 Lei /1000 g 129,8 Lei /1000 g 13,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »