ETHIOPIA YIRGA CHEFFE - cafea boabe
Oamenii se împart în cei care iubesc cafeaua și cei care urmează să-i descopere gustul. Încercați să pregătiți specialitatea Yirg Cheff într-un cadru mai extins. Aroma ei florală va atrage cu siguranță cea mai mare parte a celor prezenți. Una dintre cele mai nobile cafele etiopiene este fierbinte ca soarele indigen și variată ca peisajul est-african. Veți găsi în ea bucurie, energie și natură.
Compoziție
Arabica 100%Spuma și gustul cafelei
Pentru a descrie gustul acestei delicatese, nu ocolim cuvinte precum pur, frumos, floral. Etiopia Yirga Cheff este într-adevăr delicată, deși valoarea acidității și intensitatea acesteia ating aproape maximul. În gust se pot observa urme dulci de lalele și gerbera îmbătătoare, uneori, pot fi identificate și note de piersici, caise și miere. Experiența gustului este îmbunătățită atât de frumusețea boabelor mari și strălucitoare, cât și de o spumă plăcută și compactă.
Originea cafelei
Regiunea etiopiană Yirgacheffe a intrat în istoria cafelei prin pionieratul în așa-numita prelucrare umedă. O stație de spălare unică a fost construită aici, ceea ce a însemnat o schimbare completă a calității cafelei etiopiene. Spre deosebire de alte părți ale țării în care cafeaua se cultivă masiv, Yirgacheffe se bazează pe producții mai mici a tipurilor tradiționale indigene de cafea. Cafeaua din sud-vestul Etiopiei prezintă o aromă florală intensă, dulce și o calitate excelentă. Procesarea umedă unică a boabelor de cafea implică mai mulți pași. Imediat după recoltare începe spălarea în apă, unde se separă fructele de calitate proastă (rămân pe suprafața apei), în totodată – prin sfărâmarea boabelor cu plăci speciale – se îndepărtează pulpa. În apă, fructele stau până la 18 ore. Următorul pas este fermentarea prin care se îndepărtează mucilagiu de pe boabele umede și care subliniază gustul și aroma cafelei. Apoi vine uscarea și ambalarea în saci de iută.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
9. 3.
25. 2.