INDONÉSIE SUMATRA LINTONG - cafea boabe
Cafeaua cu eticheta Grade 1 este de top! Deliciul originar cu un profil special câștigă rapid gurmani care călătoresc prin lumea cafelei cu dorința de noi descoperiri. Lingtong din Sumatra centrală, impresionează cu o aciditate scăzută și o aromă dulce-picantă. În gustul acesteia veți descoperi ciocolată, caramel, cedru și fructe. Specialitatea proaspăt prăjită vă invită s-o gustați!
Compoziție
Arabica 100%Crema și aroma de cafea
Această Arabica 100% de plantație are calități unice - combină o aromă picantă până la iute cu o compoziție dulce de mere, lămâi, caramel și ciocolată. Gustul este echilibrat și complex, aciditate ușoară îi sporește delicatețea. Datorită prăjirii intense, se disting toate calitățile sale plăcute. Băutura rezultată are o cremă elastică cu bule mărunte. Din această cafea veți pregăti un espresso perfect.
Originea cafelei
Un nume renumit în întreaga lume, o cafea renumită în întreaga lume. Lingtong este cultivată în zona centrală a insulei Sumatra, numită Lingtong Nihuta, în apropierea lacului vulcanic Toba. Agricultorii din Sumatra procesează boabele de cafea în mod tradițional prin așa-numita metodă umedă. Aceasta oferă cafelei tonuri mai grele și mai pământești. Recoltarea fructelor asemănătoare prin culoare și mărime cu cireșele, are loc în Sumatra pe toată perioada vegetației. Astfel fermierii pot asigura că toate boabele de cafea vor fi coapte. Arborii de cafea (Coffea arabica) sunt cei mai fertili între anul al 4-lea și al 8-lea. Se recoltează boabe întregi, adesea manual. Pe parcursul metodei umede de procesare, fructele sunt turnate în recipiente mari cu apă. Cele de calitate rămân la fund și împreună cu apa sunt presate prin plăci de zdrobire. În felul acesta sunt curățate de pulpă și părți de coajă. Fermentația care urmează intensifică gustul semințelor și ajută la separarea straturilor rămase și a mucozității plantelor. Boabele de cafea se usucă mai întâi direct la soare, finalizându-se în uscătorii. În cele din urmă, le așteaptă o atentă sortare manuală și ambalare în saci de 60 kg.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
6. 3.