075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

INDONÉSIE SUMATRA LINTONG - cafea boabe

Cod: 378
Evaluare: excelent, 1 recenzie

Cafeaua cu eticheta Grade 1 este de top! Deliciul originar cu un profil special câștigă rapid gurmani care călătoresc prin lumea cafelei cu dorința de noi descoperiri. Lingtong din Sumatra centrală, impresionează cu o aciditate scăzută și o aromă dulce-picantă. În gustul acesteia veți descoperi ciocolată, caramel, cedru și fructe. Specialitatea proaspăt prăjită vă invită s-o gustați!

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
219,8 Lei /1000 g 22,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Java / Indonezia
Soi
Soi:
Catimor
Regiune
Regiune:
Lintong Nihuta
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1000-1600m
Gust
Gust:
Ciocolată, Fructe, Cedr
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Crema și aroma de cafea

Această Arabica 100% de plantație are calități unice - combină o aromă picantă până la iute cu o compoziție dulce de mere, lămâi, caramel și ciocolată. Gustul este echilibrat și complex, aciditate ușoară îi sporește delicatețea. Datorită prăjirii intense, se disting toate calitățile sale plăcute. Băutura rezultată are o cremă elastică cu bule mărunte. Din această cafea veți pregăti un espresso perfect.

Originea cafelei

Un nume renumit în întreaga lume, o cafea renumită în întreaga lume. Lingtong este cultivată în zona centrală a insulei Sumatra, numită Lingtong Nihuta, în apropierea lacului vulcanic Toba. Agricultorii din Sumatra procesează boabele de cafea în mod tradițional prin așa-numita metodă umedă. Aceasta oferă cafelei tonuri mai grele și mai pământești. Recoltarea fructelor asemănătoare prin culoare și mărime cu cireșele, are loc în Sumatra pe toată perioada vegetației. Astfel fermierii pot asigura că toate boabele de cafea vor fi coapte. Arborii de cafea (Coffea arabica) sunt cei mai fertili între anul al 4-lea și al 8-lea. Se recoltează boabe întregi, adesea manual. Pe parcursul metodei umede de procesare, fructele sunt turnate în recipiente mari cu apă. Cele de calitate rămân la fund și împreună cu apa sunt presate prin plăci de zdrobire. În felul acesta sunt curățate de pulpă și părți de coajă. Fermentația care urmează intensifică gustul semințelor și ajută la separarea straturilor rămase și a mucozității plantelor. Boabele de cafea se usucă mai întâi direct la soare, finalizându-se în uscătorii. În cele din urmă, le așteaptă o atentă sortare manuală și ambalare în saci de 60 kg.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

6. 3.

Evaluare: excelent
Aceasta cafeaua este de top! A venit acum câteva zile și o treime din pachet este deja bauta. Mirosul a atras-o și pe bunica mea, care de obicei evită cafeaua. Ea vine la mine cu o ceașcă pentru puțin, așa cum spune ea - acea cafea. Si este laudăta peste tot.

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe

Brazilia caldă nu dă lumii numai fotbaliști renumiți, resurse minerale și posibilitatea de a admira monumente culturale. Este, de asemenea, o țară devenită faimoasă datorită exportul de cafea de calitate extraordinară. 100% arabica Santos NY2 este o cafea clasică, care nu își pierde farmecul niciodată. Cine ar rezista ciocolatei și nucilor? La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
120,0 Lei /1000 g 12,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024

15% JOS
PERU ANDES GOLD - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PERU ANDES GOLD - cafea boabe

Pentru cei cărora le place să rămână în mișcare, dar și pentru cei care iubesc statul în cafenea, aducem o experiență gurmandă bogată și personală. O ceașcă de cafea sud-americană este o adevărată sursă de plăcere - combinația preferată de ciocolată dulce și fructe cu o asezonare minimală de alune. Aciditatea scăzută oferă acestei arabica 100% o prospețime plăcută. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
152,7 Lei /1000 g 129,8 Lei /1000 g 13,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
185,5 Lei /1000 g 18,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »