075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CUBA ALTURA LAVADO

Cod: 785

Caraibe, trabucuri, rom ... Ce altceva mai trebuie să știi despre Cuba? Că se cultivă o cafea excelentă acolo! O cultivă micii fermieri, în sud-estul insulei, în munții Sierra Maestra. 90% din cafeaua cubaneză provine din dealurile dens împădurite, bifurcate de văile adânci ale râurilor sălbatice. Frumoasele situri carstice sunt astăzi protejate în regim de parcuri naționale.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
256,9 Lei /1000 g 218,4 Lei /1000 g 21,8 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 5. 12. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Cuba
Soi
Soi:
Typica
Regiune
Regiune:
Granma
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
700m
Gust
Gust:
Tabáková, dulce
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Crema și gustul cafelei

Cuba Altura Lavado aparține cafelelor Arabica cu aciditate foarte scăzută. Pe iubitorii de cafea îi va bucura cu o dulceață echilibrată, pe care o completează picant aroma tutunului natural, atât de tipică pentru Cuba. Crema este coezivă, rezistentă.

Originea cafelei

BIO Sencha

Pentru a afla mai multe despre această cafea de plantație, trebuie să ne imaginăm peisajul în care aceasta crește. Regiunea Sierra Maestra aparține localităților tradiționale de cultivare a cafelei cubaneze. Lanțul muntos care se întind în sud-estul țării, ca și cum s-ar înălța direct din ocean. Este cel mai înalt de pe insulă și în el se află cel mai înalt munte cubanez Pico Torquino, cu 1974 de metri. Sierra Maestra este renumită nu numai pentru depozitele de minerale, faună și floră uimitoare, ci, din păcate, și pentru răscoale. Războaie de guerilă au avut loc în munții locali încă din secolul al XVI-lea.

Chiar și Fidel Castro se ascundea aici, după ce în anul 1956 s-a întors din exilul în Mexic. Atmosfera turbulentă însă, nu schimbă cu nimic faptul că, în Sierra Maestra sunt condiții climatice excelente pentru cultivarea arborilor de cafea. Cafeaua este recoltată în Cuba din mijlocul secolului al XVIII-lea, producția sa a atins punctul culminant în secolul al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea. După revoluția cubaneză din anul 1959, industria cafelei a fost naționalizată, fermele mari au fost dizolvate, iar volumul producției a scăzut. Întreaga cafea cubaneză este astăzi exportată de societatea Cubaexport, care reglementează prețurile și achizițiile de la producătorii și procesatorii mici.

Boabele de cafea sunt recoltate în Cuba din septembrie până în ianuarie, cel mai des și în cele mai mari cantități, în octombrie și noiembrie. Fermierii procesează cultura prin spălare. De aceea boabele sunt frumos curate și decojite. Cafeaua cubaneză este exportată în Japonia, Franța, Germania, Marea Britanie, Canada și Noua Zeelandă. Interesant este faptul că, cubanezii înșiși își pot cumpăra două uncii de cafea odată la 15 zile.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE cafea boabe

Cea mai populară, cea mai interesantă și de cea mai bună calitate. Cafeaua de plantație Monsoon Malabar AA a ajuns pe bună dreptate pe primul loc în clasamentul tuturor cafelelor indiene. Procesul unic de prelucrare, al cărui rezultat sunt minunatele boabe galbene, cu aromă fumurie și pământie, îi conferă o amprentă de originalitate. Gustați cafeaua bătută de vânturi și ploi musonice! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
166,4 Lei /1000 g 141,4 Lei /1000 g 14,1 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 5. 12. 2023

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
185,5 Lei /1000 g 18,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 5. 12. 2023

15% JOS
NICARAGUA SHG JINOTEGA EP GRADE- cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

NICARAGUA SHG JINOTEGA EP GRADE- cafea boabe

Caraibele pe de o parte, Pacificul pe de alta. În mijloc Cordilierii și vulcanii ... Nicaragua cu siguranță nu este plictisitoare. Astfel este și cafeaua pe care o aducem din nordul țării. În zona deluroasă, se nasc boabe cu o aciditate echilibrată și o aromă excelentă. Cafeaua muntoasă din America Centrală dispune de tonuri de ciocolată amară și portocale. Va fi pe gustul dumneavoastră! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
183,2 Lei /1000 g 155,7 Lei /1000 g 15,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 5. 12. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »