

CUBA ALTURA LAVADO
Caraibe, trabucuri, rom ... Ce altceva mai trebuie să știi despre Cuba? Că se cultivă o cafea excelentă acolo! O cultivă micii fermieri, în sud-estul insulei, în munții Sierra Maestra. 90% din cafeaua cubaneză provine din dealurile dens împădurite, bifurcate de văile adânci ale râurilor sălbatice. Frumoasele situri carstice sunt astăzi protejate în regim de parcuri naționale.
Compoziție
Arabica 100%Crema și gustul cafelei
Cuba Altura Lavado aparține cafelelor Arabica cu aciditate foarte scăzută. Pe iubitorii de cafea îi va bucura cu o dulceață echilibrată, pe care o completează picant aroma tutunului natural, atât de tipică pentru Cuba. Crema este coezivă, rezistentă.
Originea cafelei
Pentru a afla mai multe despre această cafea de plantație, trebuie să ne imaginăm peisajul în care aceasta crește. Regiunea Sierra Maestra aparține localităților tradiționale de cultivare a cafelei cubaneze. Lanțul muntos care se întind în sud-estul țării, ca și cum s-ar înălța direct din ocean. Este cel mai înalt de pe insulă și în el se află cel mai înalt munte cubanez Pico Torquino, cu 1974 de metri. Sierra Maestra este renumită nu numai pentru depozitele de minerale, faună și floră uimitoare, ci, din păcate, și pentru răscoale. Războaie de guerilă au avut loc în munții locali încă din secolul al XVI-lea.
Chiar și Fidel Castro se ascundea aici, după ce în anul 1956 s-a întors din exilul în Mexic. Atmosfera turbulentă însă, nu schimbă cu nimic faptul că, în Sierra Maestra sunt condiții climatice excelente pentru cultivarea arborilor de cafea. Cafeaua este recoltată în Cuba din mijlocul secolului al XVIII-lea, producția sa a atins punctul culminant în secolul al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea. După revoluția cubaneză din anul 1959, industria cafelei a fost naționalizată, fermele mari au fost dizolvate, iar volumul producției a scăzut. Întreaga cafea cubaneză este astăzi exportată de societatea Cubaexport, care reglementează prețurile și achizițiile de la producătorii și procesatorii mici.
Boabele de cafea sunt recoltate în Cuba din septembrie până în ianuarie, cel mai des și în cele mai mari cantități, în octombrie și noiembrie. Fermierii procesează cultura prin spălare. De aceea boabele sunt frumos curate și decojite. Cafeaua cubaneză este exportată în Japonia, Franța, Germania, Marea Britanie, Canada și Noua Zeelandă. Interesant este faptul că, cubanezii înșiși își pot cumpăra două uncii de cafea odată la 15 zile.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE cafea boabe

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
