075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

NICARAGUA SHG JINOTEGA EP GRADE- cafea boabe

Cod: 380
Evaluare: excelent, 1 recenzie

Caraibele pe de o parte, Pacificul pe de alta. În mijloc Cordilierii și vulcanii ... Nicaragua cu siguranță nu este plictisitoare. Astfel este și cafeaua pe care o aducem din nordul țării. În zona deluroasă, se nasc boabe cu o aciditate echilibrată și o aromă excelentă. Cafeaua muntoasă din America Centrală dispune de tonuri de ciocolată amară și portocale. Va fi pe gustul dumneavoastră!

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
183,1 Lei /1000 g 18,3 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Nicaragua
Soi
Soi:
Caturra
Regiune
Regiune:
Jinotega
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1150 - 1500m
Gust
Gust:
Ciocolată, portocale
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Spuma și gustul cafelei

Lemn aromat, ciocolată amăruie și migdale - toate acestea le-am descoperit în timpul degustării cafelei Nicaragua SHG Jinotega. Desigur veți găsi un corp complet și complex, aciditate scăzută și aromă fructată. Dacă cafeaua este măcinată în mod corespunzător vă va recompensa cu o spumă densă și elastică, care va ține în ceașcă până la ultima sorbitură.

Originea cafelei

BIO Sencha

Jinotega, poreclit și „orașul în ceață", se află la 160 de kilometri de capitala Nicaraguei Managua. Regiunea montană este definită de un climat mai rece și râuri mari. Solul este bogat în minerale, dealurile sunt dens împădurite. Faptul că recoltarea cafelei se realizează la o altitudine mai mare se evidențiază și în denumirea SGH. Pentru Nicaragua, specia Caturra este una dintre cele mai populare. Se recoltează din noiembrie până în februarie și se prelucrează prin spălare. Cireșele de cafea coapte care conțin câte două boabe se toarnă în apă și trec cu ajutorul apei printr-un dispozitiv special care elimină pulpa. Boabele sunt apoi lăsate la fermentat în vasele de fermentație. Apoi boabele se spală din nou. Uscarea are loc la soare. În cele din urmă, cafeaua este sortată după dimensiune și calitate. După ce a fost ambalată în saci de 60 kg, fermierii o transportă la bursă. Prețul este determinat de dimensiunea boabelor, originea, soiul și aspectul și proprietățile senzoriale. Prăjim cafeaua numai înainte de a o trimite clienților noștri. Numai astfel își păstrează aroma bogată și aduce o experiență perfectă. Ambalajele ermetic închise cu supapă împiedică pierderea mirosului valoros.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

2. 3.

Evaluare: excelent
Cafea excelenta, prăjită exact cum trebuie. Îmi place să măcin singura cafeaua și sa percep mirosurile lor frumoase care se simt prin toata casă. În acest magazin, sunt sigura de calitatea și prospețimea cafelei, niciodată nu a fost nici un fel de dezamăgire. Ambalarea este de asemenea in regula, întotdeauna curată și în pungi frumoase. Recomand acest magazin electronic.

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 cafea boabe

Popularul soi Bourbon este caracterizat de boabe mici și regulate, aciditate complexă și corp întreg. Cafeaua de plantație guatemaleză nu ar trebui să lipsească din portofoliul dumneavoastră de bunătăți favorite. Extraordinar de intensă, fructat aromată și prăjită mediu - poate fi savurată ca un mic ristretto, dar și ca un espresso clasic. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
159,4 Lei /1000 g 15,9 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024

15% JOS
PERU ANDES GOLD - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PERU ANDES GOLD - cafea boabe

Pentru cei cărora le place să rămână în mișcare, dar și pentru cei care iubesc statul în cafenea, aducem o experiență gurmandă bogată și personală. O ceașcă de cafea sud-americană este o adevărată sursă de plăcere - combinația preferată de ciocolată dulce și fructe cu o asezonare minimală de alune. Aciditatea scăzută oferă acestei arabica 100% o prospețime plăcută. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
152,7 Lei /1000 g 129,8 Lei /1000 g 13,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
185,5 Lei /1000 g 18,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »