075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 cafea boabe

Cod: 10
Evaluare: excelent, 4 recenzie

Popularul soi Bourbon este caracterizat de boabe mici și regulate, aciditate complexă și corp întreg. Cafeaua de plantație guatemaleză nu ar trebui să lipsească din portofoliul dumneavoastră de bunătăți favorite. Extraordinar de intensă, fructat aromată și prăjită mediu - poate fi savurată ca un mic ristretto, dar și ca un espresso clasic.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
159,4 Lei /1000 g 15,9 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Guatemala
Soi
Soi:
Bourbon
Regiune
Regiune:
Antigua Valley San Sebastián
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1830
Gust
Gust:
Piersică
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Crema și gustul cafelei

Dulce și fin cremoasă, mereu proaspăt prăjită și fructat aromată - așa este Antiqua San Juan. Combină tonuri de piersici, prune și caise. Cafeaua nu este foarte puternică, datorită acidității scăzute fiind catifelată și delicată. Se face cunoscută printr-o reverberație plăcută de fructe. Crema este densă, elastică.

Originea cafelei

BIO Sencha

Cafeaua din Guatemala este de obicei cultivată la altitudini mai mari, adesea pe un sol vulcanic. Datorită acestui lucru, are proprietăți de gust unice. La Antiqua este o regiune din zona muntoasă a Guatemalei Centrale, astăzi parte a patrimoniului mondial UNESCO. Este înconjurată de trei vulcani, a căror cenușă bogată în minerale, beneficiază în primul rând culturilor agricole, ca îngrășământ natural, și reține umiditate în sol. Producția de cafea din Guatemala a început să se dezvolte după anul 1850. Plantele arborilor de cafea (Coffea arabica) cultivate la altitudini mai mari, trebuie protejate de vânturile nordice reci. Majoritatea plantațiilor aparțin agricultorilor mai mici, care se asociază în Asociația Națională de Cafea Anacafé.

Datorită acestui fapt există în Guatemala controlul calității cafelei produse și supravegherea condițiilor de muncă a agricultorilor. În zona Antiqua, boabele de cafea asemănătoare cireșelor sunt recoltate din ianuarie până la jumătatea lunii martie, aproape continuu. Culegătorii vin pe plentații zilnic pentru a recolta fructele tocmai coapte. Procesarea prin metoda umedă înseamnă că boabele sunt turnate în rezervoare cu apă unde sunt separate cele de calitate slabă de cele de calitate înaltă (se depun pe fund). Împreună cu apa trec prin plăci de zdrobire, care le înedpărtează pulpa. Urmează fermentarea și uscarea. În cele din urmă, boabele de cafea sunt sortate și ambalate.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

21. 4.

Evaluare: excelent
Trebuie să laud această cafeluta, este într-adevăr dulce și delicată, bogată în celule gustative. Ambalaj perfect și ce viteză de livrare, a doua zi am avut coletul acasă. Ma si intrebat cineva de la acest magazin, daca am fost multumit de cafeaua cumparata. Nu mi sa intamplat asta niciodata la nici un magazin. Ce pot sa spun mai mult, decat super! Mulțumiri!

21. 4.

Evaluare: excelent
Cafeaua este excelentă, de îndată ce beau o ceașcă, aștept cu nerăbdare următoarea. Sper că aveti destule pe stoc :)

21. 4.

Evaluare: excelent
Pentru totdeauna am o nouă iubire sub formă de cafea. Acest Guatemala este pentru mine TOP. Recomand să gustati, cred că mulți dintre Voi va găsiti alți iubiți ca si mine :)

7. 3.

Evaluare: excelent
Prima degustare de mostre recent comandate, Monsooned primul la rând. Ca întotdeauna transport și comunicare 10/10. Ambalaj nou minunat (în loc de pachet de argint este bordo și etichete noi frumoase). Trebuie să spun o surpriză plăcută! Deci ei nu simt puterea ei miraculoasă, cu excepția unui gust care nu este deloc acid. Îl iau ca un plus, mi-a plăcut foarte mult toata ceasca. Eu simt caramel din ea :) Cu siguranță voi comanda din nou.

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe

Brazilia caldă nu dă lumii numai fotbaliști renumiți, resurse minerale și posibilitatea de a admira monumente culturale. Este, de asemenea, o țară devenită faimoasă datorită exportul de cafea de calitate extraordinară. 100% arabica Santos NY2 este o cafea clasică, care nu își pierde farmecul niciodată. Cine ar rezista ciocolatei și nucilor? La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
120,0 Lei /1000 g 12,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024

15% JOS
PERU ANDES GOLD - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PERU ANDES GOLD - cafea boabe

Pentru cei cărora le place să rămână în mișcare, dar și pentru cei care iubesc statul în cafenea, aducem o experiență gurmandă bogată și personală. O ceașcă de cafea sud-americană este o adevărată sursă de plăcere - combinația preferată de ciocolată dulce și fructe cu o asezonare minimală de alune. Aciditatea scăzută oferă acestei arabica 100% o prospețime plăcută. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
152,7 Lei /1000 g 129,8 Lei /1000 g 13,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
185,5 Lei /1000 g 18,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »