075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PERU SHB PICHANAKI GRADE 1 BIO - cafea boabe

Cod: 1418

Provincia renumită pentru producția de citrice și cafea se află în zona centrală din Peru. Primii europeni au venit la Chanchamayo la mijlocul secolului al XVII-lea și au înființat acolo o așezare. În prezent, cafeaua din Anzi se importă masiv în Europa. Este deosebit de populară datorită gustului său de ciocolată, încoronat cu o picătură de suc de citrice, aciditate scăzută și calitate BIO. Gustați una dintre cele mai bune cafele din Peru.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
155,0 Lei /1000 g 15,5 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 30. 5. 2022
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Peru
Soi
Soi:
Typica
Regiune
Regiune:
Chanchamayo, Junin
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1500m
Gust
Gust:
Citrice, Ciocolată
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Arabica 100%

Spuma și gustul cafelei

Cafeaua Peru SHB Pichanaki Grade 1 BIO excelează prin corpul său plin de viață, aciditate scăzută și o combinație atractivă de arome. Acestea includ ciocolată și tonuri proaspete de citrice. Deoarece este Arabica, puteți conta pe o spumă mai delicată, dar compactă.

Originea cafelei

Valea Chanchamayo se situează la aproximativ 200 de kilometri de Lima, capitala Peru. Numele este probabil derivat din cuvântul Quechua, care poate însemna ceva de genul a merge repede sau a sări. În zonă curge râul cu același nume, locuiesc aproximativ 140 000 de oameni, iar capitala provinciei este La Merced. În plus, veți găsi în fiecare ghid turistic faptul că Chanchamayo este renumit pentru citrice și cafea. Din toată producția din Peru, Chanchamayo reprezintă aproximativ 40%. Arborii de cafea din specia Arabica, soiul Typica, se cultivă la o altitudine de aproximativ 1500 de metri. Aceștia cresc de obicei la umbră, dând boabelor de cafea un gust plăcut, cu mai multe straturi. Soiul Typica nu produce la fel de mult ca alte soiuri în schimb oferă o cultură foarte atractivă ca și gust și foarte căutată. În Peru, fructele arborilor de cafea se recoltează din iunie până la jumătatea lunii septembrie.

Boabele de cafea roșii sunt sortate și prelucrate, cel mai adesea prin așa-numita spălare. În apă sunt eliberate mecanic de înveliș și pulpă, după care se lasă să fermenteze în vasele de fermentație și în cele din urmă boabele verzi de cafea sunt uscate. Această cafea este cultivată, prelucrată și comercializată de asociația Agroecólogica Cafetalera Pichanaki. Asociația activează în zonă din anul 2007 și reunește în prezent peste 300 de fermieri și peste 2 000 de ha de teren. Organizația este certificată de programul Fair Trade. Cafeaua fiind de o calitate excepțională, organizați asigură prețuri corecte pentru agricultori, condiții de muncă adecvate. În același timp, întreprinderile etichetate drept Fair Trade au grijă și de sustenabilitatea afacerii lor și față de mediul înconjurător.

Astfel, boabele de cafea Chanchamayo nu sunt doar o sursă pentru băuturi excelente cu un profil de gust unic, dar și un venit corect pentru multe familii peruane. Cafeaua este exportată cel mai frecvent în Regatul Unit, Danemarca, Franța, Italia, Suedia și Finlanda.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE cafea boabe

Cea mai populară, cea mai interesantă și de cea mai bună calitate. Cafeaua de plantație Monsoon Malabar AA a ajuns pe bună dreptate pe primul loc în clasamentul tuturor cafelelor indiene. Procesul unic de prelucrare, al cărui rezultat sunt minunatele boabe galbene, cu aromă fumurie și pământie, îi conferă o amprentă de originalitate. Gustați cafeaua bătută de vânturi și ploi musonice! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
151,1 Lei /1000 g 15,1 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 30. 5. 2022

MYANMAR PADUAK WASHED AA (BARMA) - CAFEA BOABE
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MYANMAR PADUAK WASHED AA (BARMA) - CAFEA BOABE

Descoperire! Arabica prelucrată prin spălare cu un gust atât de stratificat încât fiecare înghițitură este o experiență, ne-a cucerit pur și simplu. Și suntem siguri că veți aprecia armonia ciocolatei, nucilor, condimentelor și atenție - a ceaiului verde - de asemenea. Industria cafelei din Asia de Sud-Est este în creștere, calitatea producției concurează cu plantațiile mondiale, iar iubitorii de cafea se bucură. Cafeaua cu doi de A, Myanmar din Paduak este o altă nestemată… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
176,9 Lei /1000 g 17,7 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 30. 5. 2022

Cafea boabe Espresso Strong Trio: 80% Arabica, 20% Robusta
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Cafea boabe Espresso Strong Trio: 80% Arabica, 20% Robusta

Un raport perfect echilibrat al cafelei de origine din Kenya, Indonezia și India este garanția unui espresso perfect delicios. Fiecare sortiment este prăjit separat și la un grad diferit. La prima vedere veți recunoaște boabe mai deschise și mai închise la culoare și la prima gustare veți identifica o lejeritate și o dulceață plăcută. Datorită conținutului ridicat de cofeină și a gustului de mere și ciocolată neagră, acest espresso este potrivit pentru începutul fiecărei… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
183,0 Lei /1000 g 18,3 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 30. 5. 2022
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »