075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PERU SHB PICHANAKI GRADE 1 BIO - cafea boabe

Cod: 1418

Provincia renumită pentru producția de citrice și cafea se află în zona centrală din Peru. Primii europeni au venit la Chanchamayo la mijlocul secolului al XVII-lea și au înființat acolo o așezare. În prezent, cafeaua din Anzi se importă masiv în Europa. Este deosebit de populară datorită gustului său de ciocolată, încoronat cu o picătură de suc de citrice, aciditate scăzută și calitate BIO. Gustați una dintre cele mai bune cafele din Peru.

Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 12. 8. 2020
Pachete mari:
130,3 Lei cu TVA
69,5 Lei cu TVA
38,9 Lei cu TVA
Pachete mici:
20,6 Lei cu TVA
12,4 Lei cu TVA
Măcinare:
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Peru
Soi
Soi:
Typica
Regiune
Regiune:
Chanchamayo, Junin
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1500m
Gust
Gust:
Ciocolată, citrice
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Arabica 100%

Spuma și gustul cafelei

Cafeaua Peru SHB Pichanaki Grade 1 BIO excelează prin corpul său plin de viață, aciditate scăzută și o combinație atractivă de arome. Acestea includ ciocolată și tonuri proaspete de citrice. Deoarece este Arabica, puteți conta pe o spumă mai delicată, dar compactă.

Originea cafelei

Valea Chanchamayo se situează la aproximativ 200 de kilometri de Lima, capitala Peru. Numele este probabil derivat din cuvântul Quechua, care poate însemna ceva de genul a merge repede sau a sări. În zonă curge râul cu același nume, locuiesc aproximativ 140 000 de oameni, iar capitala provinciei este La Merced. În plus, veți găsi în fiecare ghid turistic faptul că Chanchamayo este renumit pentru citrice și cafea. Din toată producția din Peru, Chanchamayo reprezintă aproximativ 40%. Arborii de cafea din specia Arabica, soiul Typica, se cultivă la o altitudine de aproximativ 1500 de metri. Aceștia cresc de obicei la umbră, dând boabelor de cafea un gust plăcut, cu mai multe straturi. Soiul Typica nu produce la fel de mult ca alte soiuri în schimb oferă o cultură foarte atractivă ca și gust și foarte căutată. În Peru, fructele arborilor de cafea se recoltează din iunie până la jumătatea lunii septembrie.

Boabele de cafea roșii sunt sortate și prelucrate, cel mai adesea prin așa-numita spălare. În apă sunt eliberate mecanic de înveliș și pulpă, după care se lasă să fermenteze în vasele de fermentație și în cele din urmă boabele verzi de cafea sunt uscate. Această cafea este cultivată, prelucrată și comercializată de asociația Agroecólogica Cafetalera Pichanaki. Asociația activează în zonă din anul 2007 și reunește în prezent peste 300 de fermieri și peste 2 000 de ha de teren. Organizația este certificată de programul Fair Trade. Cafeaua fiind de o calitate excepțională, organizați asigură prețuri corecte pentru agricultori, condiții de muncă adecvate. În același timp, întreprinderile etichetate drept Fair Trade au grijă și de sustenabilitatea afacerii lor și față de mediul înconjurător.

Astfel, boabele de cafea Chanchamayo nu sunt doar o sursă pentru băuturi excelente cu un profil de gust unic, dar și un venit corect pentru multe familii peruane. Cafeaua este exportată cel mai frecvent în Regatul Unit, Danemarca, Franța, Italia, Suedia și Finlanda.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PERU ANDES GOLD - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PERU ANDES GOLD - cafea boabe

Pentru cei cărora le place să rămână în mișcare, dar și pentru cei care iubesc statul în cafenea, aducem o experiență gurmandă bogată și personală. O ceașcă de cafea sud-americană este o adevărată sursă de plăcere - combinația preferată de ciocolată dulce și fructe cu o asezonare minimală de alune. Aciditatea scăzută oferă acestei arabica 100% o prospețime plăcută. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 12. 8. 2020
Pachete mari:
113,0 Lei cu TVA
61,0 Lei cu TVA
34,3 Lei cu TVA
Pachete mici:
18,3 Lei cu TVA
11,2 Lei cu TVA
Măcinare:

KUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

KUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 12. 8. 2020
Pachete mari:
153,7 Lei cu TVA
81,3 Lei cu TVA
45,3 Lei cu TVA
Pachete mici:
23,6 Lei cu TVA
14,1 Lei cu TVA
Măcinare:

EL SALVADOR BIO SHG EP Finca Las Nube - Micro Loturi
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

EL SALVADOR BIO SHG EP Finca Las Nube - Micro Loturi

Ce este Las Nubes? O fermă mare situată sus în munți. În 2005, a fost afectată de erupția vulcanului Ilamatepec, dar în ciuda acestui fapt în câțiva ani a reușit să refacă plantațiile de cafea. Ceea ce este bine, altfel nu am fi știut ce gust fantastic are cafeaua din partea de vest a El Salvadorului. Din fericire știm. Și cine o gustă, poate confirma că este dulce, are gust de ciocolată cu miere și note ușoare de fructe. Pe scurt, este excelentă. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 12. 8. 2020
Pachete mari:
131,8 Lei cu TVA
70,5 Lei cu TVA
39,4 Lei cu TVA
Pachete mici:
20,8 Lei cu TVA
12,6 Lei cu TVA
Măcinare:

Ați vizualizat


MUGUR AURIU - ceai înfloritor
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MUGUR AURIU - ceai înfloritor

Ceai proaspăt livrăm miercuri, 12. 8. 2020
Pachete mari:
Pachete mici:
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »