

INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE cafea boabe
Cea mai populară, cea mai interesantă și de cea mai bună calitate. Cafeaua de plantație Monsoon Malabar AA a ajuns pe bună dreptate pe primul loc în clasamentul tuturor cafelelor indiene. Procesul unic de prelucrare, al cărui rezultat sunt minunatele boabe galbene, cu aromă fumurie și pământie, îi conferă o amprentă de originalitate. Gustați cafeaua bătută de vânturi și ploi musonice!
Compoziție
Arabica 100%Spuma și gustul cafelei
Această cafea vă va capta deja cu aspectul boabelor - dimensiunea lor vă va surprinde. Experții îl raportează la 18, adică undeva între 0,64 și 0,72 cm. Înainte de prăjire au o culoare galbenă frumoasă, după o prăjire de intensitate medie, sunt mai deschise la culoare decât majoritatea cafelelor. De asemenea, gustul este extraordinar. Un gust amărui decent și o un gust pământos distinctiv vor fi savurate de cunoscătorii adevărați. Spuma este deschisă la culoare, ușoară și consistentă.
Originea cafelei
Începuturile producției de cafea din India datează din 1670. În ciuda faptului că două sute de ani mai târziu plantațiile locale au fost lovite de o epidemie devastatoare de rugină, țara exportă cafea de înaltă calitate și în prezent. Karnataka face parte din locurile originale în care au fost plantați arborii de cafea. Este o localitate de coastă a cărei climă este influențată de musoane și vânt. Arborii de cafea sunt plantați în locuri umbroase și protejate, de multe ori împreună cu cardamom, cuișoare și scorțișoară. Datorită lor, cafeaua indiană are un gust specific și o aromă bogată. La unicitatea sa contribuie, de asemenea, musonii deja menționați și vânturile puternice. Boabele de cafea sunt recoltate în Karnataka pe tot parcursul perioadei de vegetație pe măsură ce acestea se maturează treptat. Procesarea lor se bazează pe aroma istorică a cafelei - atunci când ea a fost transportată pe nave, absorbea umiditatea și aroma de lemn și sare. De aceea, în prezent, fermierii expun boabele de cafea recoltate și uscate timp de până la șapte săptămâni la musoane aspre și vânturile reci.
Cafeaua obține astfel un profil de aromă cu adevărat inconfundabilă. Cafeaua indiană este cel mai adesea exportată în Europa, SUA și Japonia. Prăjim boabele de cafea de plantație chiar înainte de a le trimite clienților noștri. De aceea este întotdeauna proaspătă, parfumată și gustoasă.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.

























11. 3.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe

CIOCOLATĂ - MIGDALE cafea boabe
