075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE cafea boabe

Cod: 19
Evaluare: excelent, 1 recenzie

Cea mai populară, cea mai interesantă și de cea mai bună calitate. Cafeaua de plantație Monsoon Malabar AA a ajuns pe bună dreptate pe primul loc în clasamentul tuturor cafelelor indiene. Procesul unic de prelucrare, al cărui rezultat sunt minunatele boabe galbene, cu aromă fumurie și pământie, îi conferă o amprentă de originalitate. Gustați cafeaua bătută de vânturi și ploi musonice!

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
166,5 Lei /1000 g 16,7 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 19. 6. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
India
Soi
Soi:
Kents
Regiune
Regiune:
Kernataka
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1700m
Gust
Gust:
Pământos
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă (muson)

Compoziție

Arabica 100%

Spuma și gustul cafelei

Această cafea vă va capta deja cu aspectul boabelor - dimensiunea lor vă va surprinde. Experții îl raportează la 18, adică undeva între 0,64 și 0,72 cm. Înainte de prăjire au o culoare galbenă frumoasă, după o prăjire de intensitate medie, sunt mai deschise la culoare decât majoritatea cafelelor. De asemenea, gustul este extraordinar. Un gust amărui decent și o un gust pământos distinctiv vor fi savurate de cunoscătorii adevărați. Spuma este deschisă la culoare, ușoară și consistentă.

Originea cafelei

BIO Sencha

Începuturile producției de cafea din India datează din 1670. În ciuda faptului că două sute de ani mai târziu plantațiile locale au fost lovite de o epidemie devastatoare de rugină, țara exportă cafea de înaltă calitate și în prezent. Karnataka face parte din locurile originale în care au fost plantați arborii de cafea. Este o localitate de coastă a cărei climă este influențată de musoane și vânt. Arborii de cafea sunt plantați în locuri umbroase și protejate, de multe ori împreună cu cardamom, cuișoare și scorțișoară. Datorită lor, cafeaua indiană are un gust specific și o aromă bogată. La unicitatea sa contribuie, de asemenea, musonii deja menționați și vânturile puternice. Boabele de cafea sunt recoltate în Karnataka pe tot parcursul perioadei de vegetație pe măsură ce acestea se maturează treptat. Procesarea lor se bazează pe aroma istorică a cafelei - atunci când ea a fost transportată pe nave, absorbea umiditatea și aroma de lemn și sare. De aceea, în prezent, fermierii expun boabele de cafea recoltate și uscate timp de până la șapte săptămâni la musoane aspre și vânturile reci.

Cafeaua obține astfel un profil de aromă cu adevărat inconfundabilă. Cafeaua indiană este cel mai adesea exportată în Europa, SUA și Japonia. Prăjim boabele de cafea de plantație chiar înainte de a le trimite clienților noștri. De aceea este întotdeauna proaspătă, parfumată și gustoasă.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

11. 3.

Evaluare: excelent
Bună ziua, o cafea grozavă, cu adevărat luxoasă Am călătorit pe toate continentele ale lumii și am gustat cafeaua peste tot, dar pentru o cafea cu adevărat bună, a trebuit să aștept și să o găsesc aici pe net.

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe

Brazilia caldă nu dă lumii numai fotbaliști renumiți, resurse minerale și posibilitatea de a admira monumente culturale. Este, de asemenea, o țară devenită faimoasă datorită exportul de cafea de calitate extraordinară. 100% arabica Santos NY2 este o cafea clasică, care nu își pierde farmecul niciodată. Cine ar rezista ciocolatei și nucilor? La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
120,0 Lei /1000 g 12,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 19. 6. 2024

KENYA AA SUPERSTAR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

KENYA AA SUPERSTAR - cafea boabe

Superstarul AA vă va oferi o experiență de cofeină foarte intensă. Această arabica kenyană 100% este garanția aromei deoasebite, a acidității plăcute și a armoniei fructate. Vă veți îndrăgosti de catifelarea cremoasă încă de la prima înghițitură. A doua, vă va convinge că ați ales cel mai bine. Cu a treia degustare, vă apropiați de cerul cafelei. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
235,1 Lei /1000 g 23,5 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 19. 6. 2024

COLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

COLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO cafea boabe

100% arabica, 100% experiență! Eleganta Colombia Supremo Medelin vă va pregăti o întâlnire de neuitat cu fructele exotice și ciocolată. Cu toate că este puternică și aromată, oferă senzația de armonie chiar catifelare. Boabele de cafea exclusive și regulate sunt prăjite intens, eliberând astfel uleiuri delicate și arome atrăgătoare. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
168,4 Lei /1000 g 16,8 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 19. 6. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »