075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

BRAZILIA SOUTH OF MINAS - cafea boabe

Cod: 2
Evaluare: excelent, 1 recenzie

Invitația la cafea nu se respinge. Cumpărați una dintre cele mai bune de pe piață și pregătiți o după-amiază parfumată celor pe care îi iubiți. La o ceașcă de cafea fierbinte cu o urmă delicată de ciocolată, timpul se scurge rapid. Arabica braziliană va fi o companie fermecătoare. Și niciodată nu va deveni plictisitoare.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
121,5 Lei /1000 g 103,2 Lei /1000 g 10,3 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 5. 10. 2020
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Brazilia
Soi
Soi:
Bourbon
Regiune
Regiune:
Sul de Minas
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1250m
Gust
Gust:
Ciocolată
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Crema și gustul cafelei

Cafeaua cu aciditate scăzută va fi pe placul tuturor celor care preferă gustul moale și rotund. Aroma de ciocolată captivează iubitorii de senzații nemaiîtălnite, iar crema uniformă finisează minunat impresia de ansamblu dată de ceașca de cafea South of Minas. Prăjirea proaspătă este o chestiune de la sine înțeleasă!

Originea cafelei

BIO Sencha

Cea mai mare producție de cafea și lapte din întreaga Brazilie provine din regiunea sud-estică Minas. Nu are mare, însă este plină de peșteri, munți, cascade și depozite de minerale rare. La fel de unică, precuma întreaga regiune este și cafeaua, care crește aici. Arborii de cafea (Coffea arabica) sunt cultivați într-o zonă deluroasă uimitoare. Predominant mici ferme de familie au grijă de plantații extinse și furnizează lumii boabe de cafea de înaltă calitate. Datorită climatului, altitudinii și umidității, cafeaua din sudul Minasului este una dintre cele mai bune din lume. Fructele arborilor de cafea, drupe roșii cărnoase, sunt recoltate fie o dată pe an, fie pe toată perioada vegetației. Este un proces mai exigent din punct de vedere financiar și al timpului, dar asigură culegerea numai a fructelor celor mai coapte și, prin urmare, cea mai mare calitate a boabelor. Sub coaja pieloasă se află două boabe de cafea verde deschis.

Modul de a produce cafea de calitate din aceste fructe include îndepărtarea învelișului, sortarea, scoaterea cojilor și pulpei, fermentarea și uscarea. Totul este supravegheat foarte atent, deoarece orice deviere mică în tehnologie poate însemna pierderea calității. Cea mai bună cafea este cea care este proaspăt prăjită. De aceea importăm boabe crude prelucrate din Brazilia, iar în momentul în care comandați cafeaua, prăjim!

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

27. 2.

Evaluare: excelent
O cafea bună și de calitate care mă însoțește la muncă. Lucrez toată ziua in teren, fără posibilitatea de a face cafea proaspătă. L-am gătit întotdeauna într-un termos și, în ciuda temperaturii sale de răcire, tot are un gust bun pe tot pacursul zilei. De asemenea, susțin un magazin care trimite mărfuri rapid și de bună calitate.

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe

Brazilia caldă nu dă lumii numai fotbaliști renumiți, resurse minerale și posibilitatea de a admira monumente culturale. Este, de asemenea, o țară devenită faimoasă datorită exportul de cafea de calitate extraordinară. 100% arabica Santos NY2 este o cafea clasică, care nu își pierde farmecul niciodată. Cine ar rezista ciocolatei și nucilor? La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
97,1 Lei /1000 g 9,7 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 5. 10. 2020

15% JOS
GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 cafea boabe

Popularul soi Bourbon este caracterizat de boabe mici și regulate, aciditate complexă și corp întreg. Cafeaua de plantație guatemaleză nu ar trebui să lipsească din portofoliul dumneavoastră de bunătăți favorite. Extraordinar de intensă, fructat aromată și prăjită mediu - poate fi savurată ca un mic ristretto, dar și ca un espresso clasic. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
137,9 Lei /1000 g 107,4 Lei /1000 g 10,7 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 5. 10. 2020

PERU ANDES GOLD - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PERU ANDES GOLD - cafea boabe

Pentru cei cărora le place să rămână în mișcare, dar și pentru cei care iubesc statul în cafenea, aducem o experiență gurmandă bogată și personală. O ceașcă de cafea sud-americană este o adevărată sursă de plăcere - combinația preferată de ciocolată dulce și fructe cu o asezonare minimală de alune. Aciditatea scăzută oferă acestei arabica 100% o prospețime plăcută. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
113,0 Lei /1000 g 11,3 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 5. 10. 2020
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »