KENYA AA SUPERSTAR - cafea boabe
Superstarul AA vă va oferi o experiență de cofeină foarte intensă. Această arabica kenyană 100% este garanția aromei deoasebite, a acidității plăcute și a armoniei fructate. Vă veți îndrăgosti de catifelarea cremoasă încă de la prima înghițitură. A doua, vă va convinge că ați ales cel mai bine. Cu a treia degustare, vă apropiați de cerul cafelei.
Compoziție
Arabica 100%Crema și gustul cafelei
Două A de tipar în denumirea acestei cafele de selecție ne asigură că vom întâlni boabe mai mari decât de obicei. Numărul maxim de stele le-am atribuit atât intensității, cât și calității și boabelor. Prăjitorul prelucrează cafeaua prin prăjire adecvată, astfel încât evidențiază corpul ei plin și gustul complex. Găsim în ea citrice, cireșe, iasomie și vin. Crema este mai închisă, compactă, ușoară.
Originea cafelei
Aproximativ 70% din cafeaua din Kenya provine din producția la scară mică. Se estimează că în anul 2012 plantațiile de cafea din țară au fost administrate de 150.000 de fermieri și industria de cafea angaja aproximativ 6 milioane de locuitori. Republica Kenya este situată în Africa de Est, de-a lungul coastei Oceanului Indian. Turiștilor le este cunoscută în primul rând ca o regiune a parcurilor naționale pline de animale sălbatice atractive. Iubitorilor de cafea de înaltă calitate li se prezintă Kenya cu un număr de cafele Arabica de înaltă calitate. Plantațiile semnificative le găsim în jurul vulcanului Kilimanjaro, dar și în zonele de munte centrale din Kenya - regiunea Nyeri. Fermele de cafea mici din vecinătate se grupează în cooperative, ceea ce îi ajută în prelucrarea recoltei și în marketing.
Cel mai mare accent se pune întotdeauna pe calitate, de aceea în segmentul de cafea din Kenya găsim 99% Arabica de înaltă calitate și doar 1% Robusta de calitate mai inferioară. Fructele arborilor de cafea sunt culese numai coapte, doar de câteva ori pe an (uneori până la șapte ori la rând). Plimbările continue prin plantații și culegerea boabelor de cea mai înaltă calitate, de forma cireșelor, garantează recoltarea celei mai bune cafele. Prelucrarea se face prin spălare. Boabele întregi sunt turnate în rezervoare cu apă, presate prin plăci de zdrobire și semințele desprinse - boabele de cafea - sunt fermentate. Urmează uscarea, sortarea și ambalarea.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
30. 1.
14. 1.