075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

KENYA AA SUPERSTAR - cafea boabe

Cod: 9
Evaluare: excelent, 2 recenzie

Superstarul AA vă va oferi o experiență de cofeină foarte intensă. Această arabica kenyană 100% este garanția aromei deoasebite, a acidității plăcute și a armoniei fructate. Vă veți îndrăgosti de catifelarea cremoasă încă de la prima înghițitură. A doua, vă va convinge că ați ales cel mai bine. Cu a treia degustare, vă apropiați de cerul cafelei.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
228,4 Lei /1000 g 22,8 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până vineri, 7. 10. 2022
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Kenia
Soi
Soi:
SL 34
Regiune
Regiune:
Nyeri District
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1800m
Gust
Gust:
Fructe, Vino
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Crema și gustul cafelei

Două A de tipar în denumirea acestei cafele de selecție ne asigură că vom întâlni boabe mai mari decât de obicei. Numărul maxim de stele le-am atribuit atât intensității, cât și calității și boabelor. Prăjitorul prelucrează cafeaua prin prăjire adecvată, astfel încât evidențiază corpul ei plin și gustul complex. Găsim în ea citrice, cireșe, iasomie și vin. Crema este mai închisă, compactă, ușoară.

Originea cafelei

BIO Sencha

Aproximativ 70% din cafeaua din Kenya provine din producția la scară mică. Se estimează că în anul 2012 plantațiile de cafea din țară au fost administrate de 150.000 de fermieri și industria de cafea angaja aproximativ 6 milioane de locuitori. Republica Kenya este situată în Africa de Est, de-a lungul coastei Oceanului Indian. Turiștilor le este cunoscută în primul rând ca o regiune a parcurilor naționale pline de animale sălbatice atractive. Iubitorilor de cafea de înaltă calitate li se prezintă Kenya cu un număr de cafele Arabica de înaltă calitate. Plantațiile semnificative le găsim în jurul vulcanului Kilimanjaro, dar și în zonele de munte centrale din Kenya - regiunea Nyeri. Fermele de cafea mici din vecinătate se grupează în cooperative, ceea ce îi ajută în prelucrarea recoltei și în marketing.

Cel mai mare accent se pune întotdeauna pe calitate, de aceea în segmentul de cafea din Kenya găsim 99% Arabica de înaltă calitate și doar 1% Robusta de calitate mai inferioară. Fructele arborilor de cafea sunt culese numai coapte, doar de câteva ori pe an (uneori până la șapte ori la rând). Plimbările continue prin plantații și culegerea boabelor de cea mai înaltă calitate, de forma cireșelor, garantează recoltarea celei mai bune cafele. Prelucrarea se face prin spălare. Boabele întregi sunt turnate în rezervoare cu apă, presate prin plăci de zdrobire și semințele desprinse - boabele de cafea - sunt fermentate. Urmează uscarea, sortarea și ambalarea.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

14. 1.

Evaluare: excelent
Am cumparat cafea boabe Ethiopia yirga cheffe. Exceptional! Va multumim Manucafe!

30. 1.

Evaluare: excelent
Cafea cu adevărat luxoasă, gust bogat de acid proaspăt care se topește chiar pe limbă, urmată de gustul de cacao. Manucafe este un e-shop superb si are o cafea si mai superba!

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


COLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

COLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO cafea boabe

100% arabica, 100% experiență! Eleganta Colombia Supremo Medelin vă va pregăti o întâlnire de neuitat cu fructele exotice și ciocolată. Cu toate că este puternică și aromată, oferă senzația de armonie chiar catifelare. Boabele de cafea exclusive și regulate sunt prăjite intens, eliberând astfel uleiuri delicate și arome atrăgătoare. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
163,7 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până vineri, 7. 10. 2022

ETIOPIA DJIMMAH - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ETIOPIA DJIMMAH - cafea boabe

Cafea cu corp plin și gust senzual de vin și fructe. Pentru o astfel de cafea nu mai trebuie acum să mergeți la cea mai bună cafenea din oraș. O puteți pregăti acasă! Imediat după ce ați comandat-o, o prăjim și o trimitem pe masa dumneavoastră. Dacă veți acorda atenție măcinării și pregătirii corecte, vă așteaptă o ceașcă de cafea superbă, cu o cremă compactă și o aromă bogată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
151,9 Lei /1000 g 15,2 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până vineri, 7. 10. 2022

15% JOS
CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
180,2 Lei /1000 g 153,1 Lei /1000 g 15,3 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până vineri, 7. 10. 2022
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »