075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

BRAZILIA DOLCE DIAMANTINA - CAFEA BOABE

Cod: 1525
Evaluare: excelent, 1 recenzie

În zona în care s-a născut această cafea, pot fi admirate și diamantele, în afară de viața sălbatică. Da, unele locații din Cerrado, Brazilia, sunt celebre datorită mineralelor rare. Ca și boabele de cafea locale, care sunt printre cele mai căutate din lume. Dolce Diamantina perfectă va încânta papilele gustative prin dulceața expresivă, un corp bun și gust la urmă delicat.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
165,5 Lei /1000 g 16,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 2. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Brazilia
Soi
Soi:
Catuai
Regiune
Regiune:
Cerrado
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
800 - 1500m
Gust
Gust:
Ciocolată, Nucă
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Spuma și gustul cafelei

Cafeaua Dolce Diamantina nu și-a câștigat popularitatea din greșeală. Imaginați-vă o cafea dulce, cu un corp excelent, bogat, cu o aciditate redusă plăcută și un gust final, care lasă pe cerul gurii senzația ca și cum ați mușca dintr-un tort cu caramel cu nuci. Exact așa este Dolce Diamantina. O înghițitură nu este suficientă.

Originea cafelei

Spuneți Brazilia și veți auzi: fotbal, diamante, cafea. Pentru fiecare om este important un alt lucru. Desigur, pe noi ne interesează cel mai mult ultimul. Cafeaua braziliană este un concept. Nu numai pentru că are peste 300 de ani de istorie și a apărut în multe filme. Nu numai pentru că a fost savurată de Beethoven sau Balzac. Dar mai ales pentru că este absolut magnifică. În cazul cafelei Dolce Diamantino vom pune mâna pe foc pentru o experiență gustativă minunată. República Federativa do Brasil, cum sună numele oficial al celui mai mare stat din America de Sud, produce boabe de cafea încă de la mijlocul secolului al XVIII-lea. În prezent, livrează pe piață peste 33 la sută din volumul de cafea al lumii, peste 73 la sută din recolta braziliană este destinată exportului.

Arborii de cafea cresc în Brazilia la o altitudine cuprinsă între 400 - 1600 de metri. Boabele lor roșii sunt recoltate din luna mai până în septembrie și sunt de obicei prelucrate prin spălare completă (fully washed). Așa-numita metodă umedă susține prospețimea plăcută a cafelei și îmbunătățește notele naturale de fructe și flori. Cum arată toată procedura? În primul rând, muncitorii trebuie să parcurgă întreaga plantație de cafea și să culeagă manual cele mai coapte fructe. Arată ca niște cireșe, fiecare ascunde sub pulpa deschisă la culoare două boabe de cafea. Fructele se toarnă în rezervoare speciale cu apă, care le conduce către așa-numita moară. Între plăcile zdrobitoare, se elimină coaja și parțial pulpa. Apoi călătoresc spre vasele de fermentare. Rămân acolo câteva zeci de ore până când pulpa rămasă se dizolvă și boabele de cafea sunt eliberate complet.

Cooperativa Exportadora Atlantica Dolce Diamantina, de la care provine această recoltă Dolce Diamantina, usucă apoi cafeaua verde în lumina directă a soarelui. Muncitorii întind cafeaua pe terasele din beton și o amestecă ocazional pentru a preveni putrezirea și pentru a se usca uniform. De asemenea, este demn de remarcat faptul că această cafea Dolce Diamantina se remarcă prin boabe mari. Această cafea se prăjește mediu pentru a ieși în evidență cele mai atractive note. Este excelentă pentru preparare la aparate automate de cafea, espresoare precum și la filtru sau în cafetiere moca.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

6. 12.

Evaluare: excelent
Este este cea mai bună cafea pe care am incercat-o .E o cafea potrivit de tare cu o dulceață plăcută.E diamantul cafelei.!!!!Ma bucur că am descoperit-o pe Manucafe și pentru acest lucru va mulțumesc .????

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe

Brazilia caldă nu dă lumii numai fotbaliști renumiți, resurse minerale și posibilitatea de a admira monumente culturale. Este, de asemenea, o țară devenită faimoasă datorită exportul de cafea de calitate extraordinară. 100% arabica Santos NY2 este o cafea clasică, care nu își pierde farmecul niciodată. Cine ar rezista ciocolatei și nucilor? La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
120,0 Lei /1000 g 12,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 2. 5. 2024

15% JOS
GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 cafea boabe

Popularul soi Bourbon este caracterizat de boabe mici și regulate, aciditate complexă și corp întreg. Cafeaua de plantație guatemaleză nu ar trebui să lipsească din portofoliul dumneavoastră de bunătăți favorite. Extraordinar de intensă, fructat aromată și prăjită mediu - poate fi savurată ca un mic ristretto, dar și ca un espresso clasic. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

COLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

COLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO cafea boabe

100% arabica, 100% experiență! Eleganta Colombia Supremo Medelin vă va pregăti o întâlnire de neuitat cu fructele exotice și ciocolată. Cu toate că este puternică și aromată, oferă senzația de armonie chiar catifelare. Boabele de cafea exclusive și regulate sunt prăjite intens, eliberând astfel uleiuri delicate și arome atrăgătoare. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
168,4 Lei /1000 g 16,8 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 2. 5. 2024

Ați vizualizat


HAWAII KONA HULA DADDY – cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

HAWAII KONA HULA DADDY – cafea boabe

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
1 803,1 Lei /1000 g 180,3 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 2. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »