075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

DOMINICANA BARAHONA AA - cafea boabe

Cod: 1365

Cu puțină exagerare, putem spune că, dacă pirații din Caraibe au băut cafea, era cu siguranță acesta. Dar adevărul este că în Republica Dominicană s-au cultivat arbori de cafea numai din 1720, când epoca de aur a lupilor de mare se încheia încet. Păcat, pentru că Arabica din regiunea Barahona are o compoziție perfectă, are un gust delicios și miros uimitor. Cafeaua tropicală reală ascunde în ea note fructate, de ciocolată și nuci. Piraților le-ar fi plăcut cu siguranță. La fel și dvs.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
177,1 Lei /1000 g 17,7 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 3. 3. 2021
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Republica Dominicană
Soi
Soi:
Typica
Regiune
Regiune:
Barahona
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
800 - 1500m
Gust
Gust:
Ciocolată, fructe
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

SPUMA ȘI GUSTUL CAFELEI

Cafeaua Dominicana Barahona AA se remarcă nu doar prin boabele mari și uniforme, dar în special pentru profilul bogat al gustului, în care puteți recunoaște portocale, ciocolată, migdale, nuci și miere. Aroma este dată de caracterul floral și de mirodenii. Arabica cu aciditate moderată are un gust excelent preparată la filtru sau în aeropress. Are o spumă delicată, dar bine legată.

ORIGINEA CAFELEI

Barahona este o regiune cunoscută și sub numele de Santa Cruz de Barahona, situată în sudul Republicii Dominicane. Este una dintre cele mai importante zone ale țării, o destinație pentru turiști și un loc unde se cultivă faimoasa cafea. Se poate spune că temperaturile se mențin la același nivel pe tot parcursul anului. În ianuarie, temperatura măsoară în medie 24,8°C, în 28 iulie 28°C. Din mai până în iunie și din septembrie până în octombrie sunt perioade cu precipitații mai mari. Plantațiile de cafea situate la mare înălțime împreună cu condițiile climatice excelente oferă agricultorilor locali posibilitatea de a cultiva o cafea cu un gust cu adevărat excepțional. Nu degeaba cafeaua Barahona este considerată una dintre cele mai bune cafele gourmet.

Republica Dominicană exportă doar 20 la sută din producția totală pe an (care este de aproximativ 25 000 tone), în principal din cauza consumului intern ridicat. Cel mai cultivat soi este Tipica, culesul cafelei are loc de obicei în perioada lunilor octombrie-iunie, iar majoritatea fermelor cultivă arbori de cafea pe plantații de până la 8 acri. În afară de Barahona, arborii de cafea se cultivă și în zonele Bani, Cibao, Ocoa, Neyba și Valdesia. Dominicanii produc cafea din 1720, în prezent în cea mai mare parte prin modalitate ecologică și la umbra arborilor de pin, macadamia și guava.

Fructele arborilor de cafea se procesează în ferme prin așa-numita metodă umedă. Aceasta înseamnă că cireșele de cafea coapte se pun de către muncitori în rezervoarele de apă, sunt împinse prin plăcile de zdrobire și decojite. Apoi fermentează în cuve de fermentare și sunt uscate la final fie în cuptoare, fie la soare.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


KUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

KUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
153,7 Lei /1000 g 15,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 3. 3. 2021

NICARAGUA ROYAL MOMOTAMBO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

NICARAGUA ROYAL MOMOTAMBO

Aici nu există foșnet liniștit al frunzelor. Nu există o creștere garantată până la recoltă. Arborii de cafea din regiunea nicaraguană Nueva Segovia nu știu niciodată ce se va alege de ei. Cresc la poalele unui vulcan activ. Momotombo, simbolul acestei țări central-americane, se face resimțit de câteva ori pe an. Dar există un avantaj. Cafeaua din solul vulcanic, dacă ajunge să fie recoltată, are de fiecare dată un gust minunat! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
131,0 Lei /1000 g 13,1 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 3. 3. 2021

PAPUA NOVA GUINEA SHG PB (peaberry) - cafea bobe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PAPUA NOVA GUINEA SHG PB (peaberry) - cafea bobe

Uitați-vă la ea cu atenție. În loc de boabele clasice puteți admira perle de cafea. Am adus o recoltă unică de cafea numită peaberry de la micile plantații din Papua Noua Guinee. Aerul mai rece și precipitațiile mai mari, îngrijirea pe tot parcursul anului a fermierilor locali și mutațiile minore în dezvoltarea fructelor au dat naștere la o cafea delicată cu note de caramel, ușoare de ciocolată și citrice proaspete. Să cedăm este atât de ușor ... La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
163,4 Lei /1000 g 16,3 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 3. 3. 2021
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »