LICHIOR DE OUĂ - cafea solubilă
Lichiorul de ou de casă este o delicatesă! Nu așteptați să vă invite cineva să-l gustați. Puneți în coșul de cumpărături o jumătate de kilogram de cafea solubilă cu aroma de rom, vanilie și gălbenușuri de ou. Ajunge să puneți doar două lingurițe în apa fierbinte, iar mirosul festiv va învălui toată bucătăria. Baza acestei bunătăți este cafeaua ecuadoriană, care se evidențiază printr-un corp armonios și plin.
Compoziție
Arabica 80%, Robusta 20%, Aromă naturalăSpuma și gustul cafelei
Cafea solubilă Lichior de ouă este o alegere bună pentru toți cei care preferă băuturi echilibrate și savuroase. Gustul său reflectă corpul complet al cafelie Arabica din Mexic și aciditatea delicată a Robustei. Bineînțeles că putem recunoaște și o urmă dulce de frișcă, miros de vanilie și rom picant. După prepararea cu apă fierbinte (nu clocotită), veți obține o spumă frumoasă și delicată.
Originea cafelei
Înainte de a pune o linguriță de cafea solubilă în ceașcă, haideți cu noi în locurile din care provine. În partea mai săracă a țării, oamenii trebuie să se bazeze pe ceea ce cultivă. De aceea oferă cafelei o atenție maximă pe tot parcursul anului. În Mexic se cultivă atât Arabica cât și Robusta. Ambele sunt de o calitate deosebită și sunt căutate în toată lumea. Recoltarea boabelor de cafea, care se aseamănă prin culoare și aspect cu cireșe, se desfășoară aproape pe tot parcursul perioadei de vegetație. Boabele se coc. Se procesează prin spălare, ceea ce este o tehnologie mai exigentă și mai scumpă. Dar rezultatul sunt niște boabe de cafea de înaltă calitate care merg pe piețele mondiale. În producția cafea solubilă, se utilizează extractul redus din boabe. În primul rând, trebuie să fie înghețat la -40 °C, apoi se elimină gheața prin sublimare. Acest lucru va crea cristale de cafea uscate care se prepară numai prin adăugarea apei fierbinți.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Pentru o prepararea optimă, alegeți o cană mică cu un conținut de 90 ml.
- Folosiți 1 sau 2 lingurițe de cafea și turnați peste apă fiartă la o temperatură de 90 ° C. Apa clocotită distruge gustul distinct al cafelei.
- Folosiți întotdeauna apă proaspătă pentru prepararea cafelei.
14. 2.