IRISH CREAM - cafea solubilă
Unii ar considera-o exgaerat de dulce, dar nu vă lăsați înșelați. Irish cream este una dintre cele mai recunoscute tipuri de băuturi alcoolice. Ceai mai mari producători nu vor dezvălui rețeta autentică, nici chiar sub amenințarea de înec în butoiul plin cu apă. De obicei conține 15-20% whisky irlandez, frișcă, vanilie și cafea. Unii adaugă ciocolată, alții extract de nucă de cocos. Iar acum imaginați-vă ce gust are în combinație cu excelenta cafea ecuadoriană..
Compoziție
Arabica 80%, Robusta 20%, Aromă naturalăCrema și gustul cafelei
Un amestec echilibrat de 80% Arabica și 20% Robusta sugerează că această cafea solubilă cu siguranță nu va duce lipsă de aromă și de putere. Esența naturală a lichiorului Irish cream adaugă o atingere caldă de whisky și vanilie unei baze dulci și delicat fructate. Nu turnați peste cafeaua instant apă clocotită. În felul acesta nu pierdeți spuma frumoasă și compactă.
Originea cafelei
Dacă este să urmărim această cafea instant aromatizată, trebuie nepărat să ne îndreptăm spre Mexic. Mexicul aparține statelor sărace. Terenul agricol este deținut în proporție de 2/3 de ferme mici de familie. Deseori, însă, cacao, cafeaua, bananele sau balsa nu le pot asigura traiul. Se mută de aceea în orașe mari, unde ajung însă deseori în mahalale. Producătorii și procesatorii de cafea depun astfel toate eforturile pentru a furniza pe piață o producție de înaltă calitate. Recoltarea are loc în condiții climatice și de teren complicate, prelucrarea boabelor se desfășoră în mare parte manual. Dar nu se termină totul cu asta. După ce boabele verzi de cafea sunt curățate, spălate, fermentate și uscate, se transportă la prăjitorie. Acolo maestrul prăjitor experimentat le adaugă o aromă naturală și printr-un proces delicat „creează” cafeaua aromatizată. Povestea continuă ... Cafeaua este măcinată, se extrage din ea un lichid puternic concentrat, care este redus și mai mult. Urmează magia - procesul de sublimare a evaporării apei. în urma acestuia apar cristalele simple și curate de cafea.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Pentru o preparare optimă alegeți o cană mică cu un conținut de 90 ml.
- Folosiți 1 sau 2 lingurițe de cafea și turnați peste apă fiartă la o temperatură de 90°C. Apa clocotită privează cafeaua de gustul ei distinctiv.
- Utilizați întotdeauna apă proaspătă pentru a prepara cafeaua.
Valoarea energetică: | 520 kJ/125 kcal |
Grăsimi: | 0.2 g |
din care saturați: | 0.1 g |
Carbohidrați: | 2.6 g |
din care zaharuri: | 2.6 g |
Fibre: | 24.8 g |
Proteină: | 15.9 g |
Sare: | 0.1 g |
24. 2.