075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

IRISH CREAM - cafea solubilă

Cod: 719
Evaluare: excelent, 1 recenzie

Unii ar considera-o exgaerat de dulce, dar nu vă lăsați înșelați. Irish cream este una dintre cele mai recunoscute tipuri de băuturi alcoolice. Ceai mai mari producători nu vor dezvălui rețeta autentică, nici chiar sub amenințarea de înec în butoiul plin cu apă. De obicei conține 15-20% whisky irlandez, frișcă, vanilie și cafea. Unii adaugă ciocolată, alții extract de nucă de cocos. Iar acum imaginați-vă ce gust are în combinație cu excelenta cafea ecuadoriană..

Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 12. 8. 2020
Pachete mari:
128,6 Lei cu TVA
68,8 Lei cu TVA
38,5 Lei cu TVA
Pachete mici:
20,4 Lei cu TVA
12,4 Lei cu TVA
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Mexic
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1350
Gust
Gust:
Irish cream
Prelucrarea
Prelucrarea:
Congelare

Compoziție

Arabica 80%, Robusta 20%, Aromă naturală

Crema și gustul cafelei

Un amestec echilibrat de 80% Arabica și 20% Robusta sugerează că această cafea solubilă cu siguranță nu va duce lipsă de aromă și de putere. Esența naturală a lichiorului Irish cream adaugă o atingere caldă de whisky și vanilie unei baze dulci și delicat fructate. Nu turnați peste cafeaua instant apă clocotită. În felul acesta nu pierdeți spuma frumoasă și compactă.

Originea cafelei

Dacă este să urmărim această cafea instant aromatizată, trebuie nepărat să ne îndreptăm spre Mexic. Mexicul aparține statelor sărace. Terenul agricol este deținut în proporție de 2/3 de ferme mici de familie. Deseori, însă, cacao, cafeaua, bananele sau balsa nu le pot asigura traiul. Se mută de aceea în orașe mari, unde ajung însă deseori în mahalale. Producătorii și procesatorii de cafea depun astfel toate eforturile pentru a furniza pe piață o producție de înaltă calitate. Recoltarea are loc în condiții climatice și de teren complicate, prelucrarea boabelor se desfășoră în mare parte manual. Dar nu se termină totul cu asta. După ce boabele verzi de cafea sunt curățate, spălate, fermentate și uscate, se transportă la prăjitorie. Acolo maestrul prăjitor experimentat le adaugă o aromă naturală și printr-un proces delicat „creează” cafeaua aromatizată. Povestea continuă ... Cafeaua este măcinată, se extrage din ea un lichid puternic concentrat, care este redus și mai mult. Urmează magia - procesul de sublimare a evaporării apei. în urma acestuia apar cristalele simple și curate de cafea.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

 

Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

24. 2.

Evaluare: excelent
Deci, cafeaua nu este de loc foarte dulce. Este delicata, delicioasa cu un gust deosebit.

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


LICHIOR DE OUĂ - cafea solubilă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LICHIOR DE OUĂ - cafea solubilă

Lichiorul de ou de casă este o delicatesă! Nu așteptați să vă invite cineva să-l gustați. Puneți în coșul de cumpărături o jumătate de kilogram de cafea solubilă cu aroma de rom, vanilie și gălbenușuri de ou. Ajunge să puneți doar două lingurițe în apa fierbinte, iar mirosul festiv va învălui toată bucătăria. Baza acestei bunătăți este cafeaua ecuadoriană, care se evidențiază printr-un corp armonios și plin. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 12. 8. 2020
Pachete mari:
128,6 Lei cu TVA
68,8 Lei cu TVA
38,5 Lei cu TVA
Pachete mici:
20,4 Lei cu TVA
12,4 Lei cu TVA

VANILIE FRANȚUZEASCĂ - cafea solubilă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VANILIE FRANȚUZEASCĂ - cafea solubilă

Vanilia este poate cel mai răspândit condiment din lume. Europenii o iubesc din secolul al XVI-lea, dar vechii azteci și tolteci cunoșteau vanilia cu mult înainte. Vanilia franțuzească sau bourbon este importată din insula Réunion. Cultivarea, recoltarea și prelucrarea acesteia sunt dificile, astfel că nici prețul nu este chiar mic. Dar dumnevoastră nu o ratați de această dată - în cafeaua din Mexic! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 12. 8. 2020
Pachete mari:
128,6 Lei cu TVA
68,8 Lei cu TVA
38,5 Lei cu TVA
Pachete mici:
20,4 Lei cu TVA
12,4 Lei cu TVA
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »