075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PRALINE BELGIENE cafea instant

Cod: 1652

Un mare succes? O zi mai rea? Bucuria unei plimbări? Oboseala după muncă? Pentru toate situațiile pe care le oferă viața, există o cafea. În plus, cea solubilă ce se prepară cu viteza fulgerului și în sute de versiuni aromate. Pralinele belgiene vor oferi momentelor dvs. dulceață de ciocolată, catifelare de frișcă și prospețime de fructe. La fiecare înghițitură altă pralină. Lăsați-vă sedus.

Pachete mari:
Pachete mici:
155,5 Lei /1000 g 15,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 24. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Mexic
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1350m
Gust
Gust:
Praline belgiene
Prelucrarea
Prelucrarea:
Congelare

Compoziție

Arabica 80%, Robusta 20%, Aromă naturală

Spuma și gust

Cafeaua solubilă Praline belgiene este fabricată din cafea mexicană de plantație Arabica completată cu Robusta. Cafeaua în sine creează o impresie dulce și proaspătă. După aromatizarea cu aromă naturală, obține, de asemenea, un strat frumos de ciocolată cu lapte și frișcă, plus o notă ușoară de fructe.

Originea cafelei

Mexicul este aproximativ a zecea țară ca importanță din lume când vine vorba de producția de cafea. Plantațiile sunt concentrate mai ales în sudul țării și majoritatea arborilor de cafea sunt din soiul Arabica. Au ajuns prima dată în Mexic la sfârșitul secolului al XVIII-lea, în regiunea Veracruz. Această regiune este și în prezent una dintre cele mai importante regiuni de cafea. La aceasta se adaugă regiunile Chiapas, Oaxaca și Puebla. Însă, Mexicul are mai multe regiuni cu altitudini favorabile și condiții optime pentru cultivarea arborilor de cafea. Un lucru pozitiv este că numărul cultivatorilor de cafea este în creștere și aceștia se dedică cafelei având grijă pentru protecția mediului și sustenabilitate.

Cafeaua din Mexic este cultivată de aproximativ o jumătate de milion de fermieri, dintre care 70% sunt micii producători, cu plantații de până la 10 hectare. Sezonul de recoltare începe în noiembrie și se termină în martie, boabele verzi ajung de obicei pe piață în luna aprilie.

S-ar putea să vă intereseze mai mult modul în care se produce cafeaua solubilă decât realitățile din plantațiile mexicane. Există două moduri de producție, din care preferăm cel care păstrează mai multe substanțe aromate și nu aplatizează profilul gustativ al băuturii rezultate. Este vorba de liofilizare, adică congelare. Un proces foarte vechi (cunoscut din vremurile imperiului Incaș) păstrează alimentele prin congelare și apoi expunere la presiune scăzută a aerului.

Dar prima dată boabele verzi de cafea trebuie prăjite, și amestecate într-un raport de 80% Arabica și 20% Robusta (în cazul cafelei solubile Praline belgiene) și se fierbe o soluție densă din ele. Aceasta se supune în continuare evaporării majorității apei. Masa rezultată trebuie să fie măcinată și plasată într-un liofilizator. Aici este înghețată la o temperatură de aproximativ -40 ⁰C. Apoi acest congelator reduce presiunea aerului și furnizează suficientă căldură pentru sublimare - apa înghețată se transformă în gaz și este colectată în afara cutiei. În acest fel, se elimină până la 95% din toată apa.

Puteți recunoaște cafeaua liofilizată după cristalele cu părți netede. Cafeaua instant făcută prin pulverizare (aceasta este a doua opțiune) arată ca pulbere sau bile mici.
Desigur, aroma naturală - nesintetică și, prin urmare, sigură - a ajutat la obținerea gustului specific al cafelei solubile Praline belgiene.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Pentru o pregătire optimă, alegeți o cană mică cu un volum de 90 ml.
  2. Utilizați 1 sau 2 lingurițe de cafea și turnați apă fiartă la o temperatură de 90°C. Apa clocotită privează cafeaua de gustul său expresiv.
  3. Folosiți întotdeauna apă proaspătă pentru a prepara cafea.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


LICHIOR DE OUĂ - cafea solubilă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LICHIOR DE OUĂ - cafea solubilă

Lichiorul de ou de casă este o delicatesă! Nu așteptați să vă invite cineva să-l gustați. Puneți în coșul de cumpărături o jumătate de kilogram de cafea solubilă cu aroma de rom, vanilie și gălbenușuri de ou. Ajunge să puneți doar două lingurițe în apa fierbinte, iar mirosul festiv va învălui toată bucătăria. Baza acestei bunătăți este cafeaua ecuadoriană, care se evidențiază printr-un corp armonios și plin. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
155,5 Lei /1000 g 15,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 24. 4. 2024

15% JOS
VANILIE FRANȚUZEASCĂ - cafea solubilă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VANILIE FRANȚUZEASCĂ - cafea solubilă

Vanilia este poate cel mai răspândit condiment din lume. Europenii o iubesc din secolul al XVI-lea, dar vechii azteci și tolteci cunoșteau vanilia cu mult înainte. Vanilia franțuzească sau bourbon este importată din insula Réunion. Cultivarea, recoltarea și prelucrarea acesteia sunt dificile, astfel că nici prețul nu este chiar mic. Dar dumnevoastră nu o ratați de această dată - în cafeaua din Mexic! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
155,3 Lei /1000 g 132,0 Lei /1000 g 13,2 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 24. 4. 2024

IRISH CREAM - cafea solubilă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

IRISH CREAM - cafea solubilă

Unii ar considera-o exgaerat de dulce, dar nu vă lăsați înșelați. Irish cream este una dintre cele mai recunoscute tipuri de băuturi alcoolice. Ceai mai mari producători nu vor dezvălui rețeta autentică, nici chiar sub amenințarea de înec în butoiul plin cu apă. De obicei conține 15-20% whisky irlandez, frișcă, vanilie și cafea. Unii adaugă ciocolată, alții extract de nucă de cocos. Iar acum imaginați-vă ce gust are în combinație cu excelenta cafea ecuadoriană.. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
155,5 Lei /1000 g 15,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 24. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »