NOAPTE ÎN PARIS cafea instant
80% arabica, 20% robusta. De pe cele mai bune plantații mexicane provine cafeaua din care este produsă solubila minunăție. Fragrantă ca o noapte de vară în oraș, tentantă ca cele mai secrete fantezii și atât de gustoasă încât provoacă dependență. Oricine iubește romantismul cu o notă piperată, nu poate rata nici Noaptea la Paris.
Compoziție
Arabica 80%, Robusta 20%, Aromă naturală, CaramelCrema și gustul cafelei
Noapte în Paris este o cafea foarte plăcută, dulceagă, cu un corp plin și o aromă armonioasă. Se reflectă în ea Arabica și Robusta ecuadoriană, astfel că identificăm ușor urma fructată. Adăugând aroma de lichior francez, băutura rezultată capătă faimoasa cireașa de pe tort. În cazul dizolvării cafelei în apa la temperatura potrivită, ne putem bucura de o spumă delicată.
Originea cafelei
Dacă mergem pe urmele locului unde a crescut cafeaua boabe Noapte în Paris, ajungem până în Mexic. Condițiile climatice și altitudinea îi sunt benefice cafelei locale. Plantațiile sunt în general îngrijite de agricultori mici împreună cu familiile lor. Calitatea cafelei poate varia, pentru producerea acestui amestec însă au fost selectate cele mai bune boabe. Pentru Mexic este tipică mărimea medie a bobului de cafea și culoarea ușor gri sau verde pal. Cafeaua instant se produce începând cu aproximativ anii 30 ai secolului trecut. Marele boom l-a experimentat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial în Statele Unite, când a fost destinată în special armatei. Cu 20 de ani mai târziu cafeaua solubilă a ajuns larg răspândită și îndrăgită, iar astăzi mulți nu își pot imagina ziua fără ea. Nu este atât de complicat să transformi extractul de cafea în cristale, greu este să le păstrezi aromate și pline de gust. Cu ajutorul așa-numitei liofilizări, funcționează. Această tehnologie acționează pe principiul sublimării - concentratul de cafea este înghețat la -40 ° C iar apoi, cu ajutorul sublimării, este extrasă apa. Rezultatul este o cafea uscată și aerată, peste care ajunge să turnăm apă fierbinte.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Pentru o prepararea optimă, alegeți o cană mică cu un conținut de 90 ml.
- Folosiți 1 sau 2 lingurițe de cafea și turnați peste apă fiartă la o temperatură de 90 ° C. Apa clocotită distruge gustul distinct al cafelei.
- Folosiți întotdeauna apă proaspătă pentru prepararea cafelei.
Valoarea energetică: | 520 kJ/125 kcal |
Grăsimi: | 0.2 g |
din care saturați: | 0.1 g |
Carbohidrați: | 2.6 g |
din care zaharuri: | 2.6 g |
Fibre: | 24.8 g |
Proteină: | 15.9 g |
Sare: | 0.1 g |
5. 2.