

MEXICO ALTURA - cafea boabe
Renumita cafea din Mexic a ajuns și la noi. Iar noi o împărțim cu plăcere. Bucurați-vă și dumneavostră de gustul original al unei arabica dintr-un singur soi, cu o aromă deosebit de puternică. Prin tonurile plăcut echilibrate pătrund nuci uscate combinate cu ciocolată. Adevărații gurmanzi ai cafelei vor aprecia corpul întreg și aciditatea medie. Alăturați-vă lor!
Compoziție
Arabica 100%Spuma și gustul cafelei
Acesta este un prototip de cafea cu o aromă cu adevărat distinctă, cu un corp complet și cu aciditate plăcuta medie. În Mexico Altura se profilează urme de nuci și caramel care îi conferă un caracter ușor dulceag. Spuma este frumoasă densă și compactă.
Originea cafelei
Producția de cafea este concentrată în principal în sudul țării, Arabica de cea mai bună calitate crește în zonele de coastă Soconusco și Chiapas, în apropiere de granița cu Guatemala. Al doilea numit - Chiapas - găzduiește nu numai monumentele vechi Mayașe, ci și o excelentă cafea Mexico Altura de calitate BIO. Este o zonă foarte variată cu apă, junglă și specii rare de plante și animale. În timpul verii, clima este foarte caldă și umedă, în special datorită ploilor masive din iulie și august. Cafeaua din Chiapas este cultivată de mai mulți fermieri cu familiile lor. Ei lucrează fie singuri, fie se asociază în cooperative. Altitudinea mare și terenul greu accesibil fac adesea dificil lucrul pe plantații. Unii fermieri merg zilnic câte o oră pentru a ajunge la arborii de cafenea. De aceea, ei nu tratează chimic și nu administrează îngrășăminte. Recoltarea are loc manual, de mai multe ori pe an. Cireșele coapte (boabe de cafea) sunt colectate de fermieri în saci mari și transportate în spate până la drum. Acolo îi așteaptă alți membri ai familiei care transportă cafeaua pentru procesare. Cafeaua boabe Mexico Altura se procesează prin tehnologie umedă: boabele de cafea sunt turnate în rezervoare cu apă (cele care rămân la suprafață se aruncă - sunt de proastă calitate), apoi trec prin plăci speciale care îndepărtează pulpa. Următorul pas este fermentarea boabelor de cafea, uscarea, sortarea și ambalarea.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe

PRALINE BELIGIENE - cafea boabe
