075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Panama Reserva Candela - cafea boabe

Cod: 1788

Ce este special la această cafea? În opinia noastră, finețea și echilibrul combinate cu gustul de ciocolată neagră și o ușoară aromă de lămâie. Boabele de cafea provenite de la fermele familiei Gallardo nu-și neagă originea panameză. Au ales pentru dvs. cele mai bune recolte și nu e de mirare că au succes la multe competiții. Cafeaua lor este atât de armonioasă încât poate deveni rapid parte din ziua dumneavoastră.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
239,9 Lei /1000 g 203,9 Lei /1000 g 20,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 5. 12. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Panama
Soi
Soi:
Caturra
Regiune
Regiune:
Candela
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1400 - 1700m
Gust
Gust:
Ciocolată amăruie , Citrusy
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

SPUMA ȘI GUSTUL CAFELEI

Cafeaua Panama Reserva Candela este o cafea cu aciditate medie, o cafea ușoară și echilibrată. Gustul combină ciocolata neagră cu citrice - aroma delicată de lămâie este deosebit de atractivă. Pentru că este o cafea Arabica, spuma este redusă, dar compactă și de lungă durată. Această cafea este excelentă preparată la filtru, într-o cafetieră moka sau într-un aparat de cafea automat. Datorită fineții sale, este destinată pentru a fi savurată toată ziua.

ORIGINEA CAFELEI

La începutul secolului al XX-lea, cafeaua din Panama nu avea o reputație foarte bună în lume. Însă, Republica Panama a luat acest fapt în piept și, pentru a crește valoarea de comerț a cafelei sale, a organizat un concurs numit The Best of Panama, în cadrul căruia erau premiate cele mai bune loturi. Datorită unei licitații online ulterioare, au reușit introducerea boabelor panameze de calitate superioară în rândul cumpărătorilor mondiali. În prezent, lista cafelelor de top este ""ocupată"" nu numai de Geisha panameză, dar și de o serie de alte sortimente cu parametri excelenți.

Trebuie să adăugăm că doar activitatea menționată mai sus nu ar fi adus Panama în atenția iubitorilor de cafea. În spatele acestei popularități trebuie să se afle și condițiile naturale excelente în care cresc arborii de cafea și îngrijirea excelentă pe care fermierii o acordă acestora.

Regiunea Candela este situată în provincia Chiriqui. Aceasta se află în vestul statului Panama, pe coasta Pacificului. Se caracterizează printr-o climă foarte diversă, care include câmpii calde și umede și înălțimi reci și ploioase. Pentru localnici, Chiriqui este o destinație turistică populară - oferind kilometri de plaje virgine, peisaje montane spectaculoase, izvoare termale, păduri tropicale luxuriante și snorkeling printre recifele din Oceanul Pacific. Dacă veți vizita vreodată Chiriqui, nu trebuie să ratați urcarea pe cel mai înalt munte din Panama, vulcanul Barú. La poalele acestui munte, fermierii au ales să cultive această cafea Arabica excelentă.

Cafeaua Arabica Panama Reserva Candela provine din plantațiile administrate de familia Gallardo. Membrii acesteia se ocupă de fermele Finca La Santa, Finca Zambrano, Finca Santa Clara și Jurutungo. Recoltele de la toate aceste ferme sunt considerate excelente, încă din anul 1960. Familia Gallardo este foarte mândră că deține controlul asupra întregului proces de producție a cafelei. Aceștia gestionează cu mare grijă recoltarea cireșelor de cafea coapte, prelucrarea lor și uscarea boabelor verzi de cafea. Cafeaua Arabica Panama Reserva Candela este o selecție a celor mai bune boabe dintr-o anumită recoltă, reprezentând astfel ferma de familie într-un mod absolut superior.

Datorită așa-numitei metode umede de prelucrare, în timpul căreia recolta este lăsată să fermenteze în rezervoare mari de apă, cafeaua dobândește note fructate plăcute și echilibru. Acest lucru este subliniat și de soiul arborilor de cafea ales - în acest caz, Caturra. Fructele sale sunt cunoscute pentru gustul lor dulce, complex și proaspăt. Boabele de cafea din varietatea Caturra sunt cele mai căutate și reprezintă 60 la sută din totalul cafelei consumate.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Măcinați cafeaua potrivit pentru modul de preparare ales.
  2. Folosiți cel puțin 1,5-2 lingurițe (aproximativ 7 g) de cafea măcinată pentru o ceașcă.
  3. Preparați cafeaua cu apă la o temperatură de aproximativ 95°C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE cafea boabe

Cea mai populară, cea mai interesantă și de cea mai bună calitate. Cafeaua de plantație Monsoon Malabar AA a ajuns pe bună dreptate pe primul loc în clasamentul tuturor cafelelor indiene. Procesul unic de prelucrare, al cărui rezultat sunt minunatele boabe galbene, cu aromă fumurie și pământie, îi conferă o amprentă de originalitate. Gustați cafeaua bătută de vânturi și ploi musonice! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
166,4 Lei /1000 g 141,4 Lei /1000 g 14,1 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 5. 12. 2023

15% JOS
NICARAGUA SHG JINOTEGA EP GRADE- cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

NICARAGUA SHG JINOTEGA EP GRADE- cafea boabe

Caraibele pe de o parte, Pacificul pe de alta. În mijloc Cordilierii și vulcanii ... Nicaragua cu siguranță nu este plictisitoare. Astfel este și cafeaua pe care o aducem din nordul țării. În zona deluroasă, se nasc boabe cu o aciditate echilibrată și o aromă excelentă. Cafeaua muntoasă din America Centrală dispune de tonuri de ciocolată amară și portocale. Va fi pe gustul dumneavoastră! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
183,2 Lei /1000 g 155,7 Lei /1000 g 15,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 5. 12. 2023

15% JOS
CUBA ALTURA LAVADO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CUBA ALTURA LAVADO

Caraibe, trabucuri, rom ... Ce altceva mai trebuie să știi despre Cuba? Că se cultivă o cafea excelentă acolo! O cultivă micii fermieri, în sud-estul insulei, în munții Sierra Maestra. 90% din cafeaua cubaneză provine din dealurile dens împădurite, bifurcate de văile adânci ale râurilor sălbatice. Frumoasele situri carstice sunt astăzi protejate în regim de parcuri naționale. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
256,9 Lei /1000 g 218,4 Lei /1000 g 21,8 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 5. 12. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »