

Panama Reserva Candela - cafea boabe
Ce este special la această cafea? În opinia noastră, finețea și echilibrul combinate cu gustul de ciocolată neagră și o ușoară aromă de lămâie. Boabele de cafea provenite de la fermele familiei Gallardo nu-și neagă originea panameză. Au ales pentru dvs. cele mai bune recolte și nu e de mirare că au succes la multe competiții. Cafeaua lor este atât de armonioasă încât poate deveni rapid parte din ziua dumneavoastră.
Compoziție
Arabica 100%SPUMA ȘI GUSTUL CAFELEI
Cafeaua Panama Reserva Candela este o cafea cu aciditate medie, o cafea ușoară și echilibrată. Gustul combină ciocolata neagră cu citrice - aroma delicată de lămâie este deosebit de atractivă. Pentru că este o cafea Arabica, spuma este redusă, dar compactă și de lungă durată. Această cafea este excelentă preparată la filtru, într-o cafetieră moka sau într-un aparat de cafea automat. Datorită fineții sale, este destinată pentru a fi savurată toată ziua.
ORIGINEA CAFELEI
La începutul secolului al XX-lea, cafeaua din Panama nu avea o reputație foarte bună în lume. Însă, Republica Panama a luat acest fapt în piept și, pentru a crește valoarea de comerț a cafelei sale, a organizat un concurs numit The Best of Panama, în cadrul căruia erau premiate cele mai bune loturi. Datorită unei licitații online ulterioare, au reușit introducerea boabelor panameze de calitate superioară în rândul cumpărătorilor mondiali. În prezent, lista cafelelor de top este ""ocupată"" nu numai de Geisha panameză, dar și de o serie de alte sortimente cu parametri excelenți.
Trebuie să adăugăm că doar activitatea menționată mai sus nu ar fi adus Panama în atenția iubitorilor de cafea. În spatele acestei popularități trebuie să se afle și condițiile naturale excelente în care cresc arborii de cafea și îngrijirea excelentă pe care fermierii o acordă acestora.
Regiunea Candela este situată în provincia Chiriqui. Aceasta se află în vestul statului Panama, pe coasta Pacificului. Se caracterizează printr-o climă foarte diversă, care include câmpii calde și umede și înălțimi reci și ploioase. Pentru localnici, Chiriqui este o destinație turistică populară - oferind kilometri de plaje virgine, peisaje montane spectaculoase, izvoare termale, păduri tropicale luxuriante și snorkeling printre recifele din Oceanul Pacific. Dacă veți vizita vreodată Chiriqui, nu trebuie să ratați urcarea pe cel mai înalt munte din Panama, vulcanul Barú. La poalele acestui munte, fermierii au ales să cultive această cafea Arabica excelentă.
Cafeaua Arabica Panama Reserva Candela provine din plantațiile administrate de familia Gallardo. Membrii acesteia se ocupă de fermele Finca La Santa, Finca Zambrano, Finca Santa Clara și Jurutungo. Recoltele de la toate aceste ferme sunt considerate excelente, încă din anul 1960. Familia Gallardo este foarte mândră că deține controlul asupra întregului proces de producție a cafelei. Aceștia gestionează cu mare grijă recoltarea cireșelor de cafea coapte, prelucrarea lor și uscarea boabelor verzi de cafea. Cafeaua Arabica Panama Reserva Candela este o selecție a celor mai bune boabe dintr-o anumită recoltă, reprezentând astfel ferma de familie într-un mod absolut superior.
Datorită așa-numitei metode umede de prelucrare, în timpul căreia recolta este lăsată să fermenteze în rezervoare mari de apă, cafeaua dobândește note fructate plăcute și echilibru. Acest lucru este subliniat și de soiul arborilor de cafea ales - în acest caz, Caturra. Fructele sale sunt cunoscute pentru gustul lor dulce, complex și proaspăt. Boabele de cafea din varietatea Caturra sunt cele mai căutate și reprezintă 60 la sută din totalul cafelei consumate.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Măcinați cafeaua potrivit pentru modul de preparare ales.
- Folosiți cel puțin 1,5-2 lingurițe (aproximativ 7 g) de cafea măcinată pentru o ceașcă.
- Preparați cafeaua cu apă la o temperatură de aproximativ 95°C.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE cafea boabe

NICARAGUA SHG JINOTEGA EP GRADE- cafea boabe
