075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PUDRĂ CACAO - ECUADOR (22/24)

Cod: 1265

În Ecuador, cacaua este atât de îndrăgită, încât o consideră un simbol al țării. Și au motive bune pentru asta. Cacaotierii ecuadorieni cresc in ecosistemul unic al bazinului Amazonului, ceea ce se reflectă în aroma unică a fructelor lor, în plus oferă micilor comunități indigene un trai decent. Cu ce anume vă va vrăji pe dumneavoastră? Cu o aromă fină și un gust deosebit de intens. Pudra de cacao din Ecuador, ridică orice băutură sau mâncare la nivelul manei cerești.

Pachete mari:
Pachete mici:
165,2 Lei /1000 g 16,5 Lei /100 g
Vom livra marți, 13. 12. 2022
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Ecuador
Gust
Gust:
Pronuțat de cacao, Cacao

Compoziție

100% Cacao

Gust

Pudra de cacao Ecuador 22/24 excelează printr-o aromă superioară și extrem de intensă. Pentru utilizarea în băuturi sau deserturi, este suficientă într-adevăr o cantitate mică. Oferă un gust foarte popular dulce amărui și un miros plăcut și cald.

Proveniența

Deși Ecuadorul produce numai 4% din producția mondială de cacao, de aici provin aproape trei sferturi din cacao de cea mai înaltă calitate. Aceasta înseamnă că marea majoritate a recoltei ecuadoriene atinge parametrii de vârf și trece foarte repede pe piață. Cacao ecuadorian este utilizat pentru producția de ciocolată de cele mai importante concerne mondiale. Arborii de cacao originali (Theobroma cacao) cresc în principal în zonele Mania, Los Rios și El Oro. Sunt arbori mereu verzi pe care oamenii îi cultivă pentru recolta lor încă din secolul al V-lea. Arborii de cacao cresc de 5-8 metri înălțime, au frunze lungi de culoare verde închisă și flori direct pe trunchi.

Fructul de cacao are o formă alungită de culoare galbenă, cu linii longitudinale. În interior, conține 4-14 semințe, adică boabe de cacao. Recoltarea de cacao nu este deloc ușoară. Sunt necesare macete ascuțite și o forță considerabilă. Boabele de cacao sunt procesate prin fermentare, după care sunt uscate la lumina directă a soarelui. Înainte să fie trimise pe piață, agricultorii le prăjesc în prealabil. Doar atunci se pot macina și presa. Din masa rezultată se separă untul de cacao și pudra de cacao. Ambele materii prime sunt folosite în continuare pentru fabricarea ciocolatei.

Despre cacao este bine cunoscut faptul că are un conținut bogat de antioxidanți sănătoși care ajută organismul să echilibreaze, de exemplu, hipertensiunea arterială, diminuează riscul de infarct miocardic, combate lipsa de energie și menține buna dispoziție. Pudra de cacao Ecuador 22/24 este potrivită pentru vegetarieni și vegani. Aceasta conține 22-24 de procente unt de cacao. Nu conține alți alergeni, cu excepția cazului în care unii oameni sunt alergici chiar la cacao. A se păstra la temperaturi de 12-20 °C.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

Potrivit pentru prepararea unei băuturi delicioase de cacao. Poate fi preparat cu lapte clasic, lapte de soia sau lapte de orez. Este excelent și pentru coacerea deserturilor.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Valorii nutritive / 100 g de pudră de cacao
Valoarea energetică: 1739 kJ / 419 kcal
Grăsimi: 23 g
din care saturați: 14 g
Carbohidrați: 18 g
din care zaharuri: 0,5 g
Fibre: 27 g
Proteină: 21,5 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CACAO EXTRA BRUT  (22/24) - pudră de cacao
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CACAO EXTRA BRUT (22/24) - pudră de cacao

Pudra de cacao Extra Brut este un produs cu adevărat original. Amestecul din cacao de cea mai bună calitate îl vor aprecia chocoholicii, cofetăresele și mamele copiilor mici. Pentru primii va fi garantul unui gust excelent, celor de-al doilea le va furniza spațiu nelimitat pentru creativitate și ultimele le va ajuta seara cu ritualul de adormit. Cu alte cuvinte, cacaua adevărată nu va sta în sertar. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
163,6 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Vom livra marți, 13. 12. 2022

PUDRA DE CACAO PANAMA (20/22)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PUDRA DE CACAO PANAMA (20/22)

Locuitorii din Panama au făcut comerț cu cacao în timpul colonizării spaniole și au început să cultive în scop comercial arbori de cacao în jurul anului 1920. Popoarele tradiționale foloseau boabele de cacao în ritualuri, ca produs cosmetic și ca tratament. Cum este în prezent? Țara de la granița Americii Centrale și de Sud recoltează aproximativ 900 de tone de boabe de cacao pe an. Cacao din Panama crește la umbra pădurilor tropicale, iar ciocolata obținută din acesta se… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
129,1 Lei /1000 g 12,9 Lei /100 g
Vom livra marți, 13. 12. 2022

BRAZILIA CERRADO BLACK DIAMOND - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA CERRADO BLACK DIAMOND - cafea boabe

Ca un diamant inaccesibil, ca o delicatesă rară, ca un regat de vis. O ceașcă din această cafea va dezlănțui imaginația și vă oferă ceea ce aveți nevoie. O băutură dulce cu un corp bogat și aromă de ciocolată, migdale și nuci. Specialitatea de cafea de le ferma Vista Alegre culege lauri la concursuri, este la mare căutare în rândul bariștilor și are un loc asigurat în gospodăriile gurmanzilor. Alăturați-vă unei companii selecte a admiratorilor de diamante negre braziliene. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »