075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CACAO EXTRA BRUT (22/24) - pudră de cacao

Cod: 999

Pudra de cacao Extra Brut este un produs cu adevărat original. Amestecul din cacao de cea mai bună calitate îl vor aprecia chocoholicii, cofetăresele și mamele copiilor mici. Pentru primii va fi garantul unui gust excelent, celor de-al doilea le va furniza spațiu nelimitat pentru creativitate și ultimele le va ajuta seara cu ritualul de adormit. Cu alte cuvinte, cacaua adevărată nu va sta în sertar.

Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Gust
Gust:
Ciocolată amăruie

GUST

Cacao Extra Brut are un conținut minim de zahăr, deci este cu adevărat amar și are gust pronunțat de cacao. Culoarea intensă va oferi băuturilor și deserturilor nuanțe atractive. Cacao are un gust catifelat neted și rotund.

ORIGINE

Cei mai mari producători de boabe de cacao se găsesc în Africa. Nu este surprinzător că majoritatea furnizorilor mondiali de cacao se află în zone cu climă caldă și umedă. Aceasta este exact ceea ce se potrivește arborilor de cacao (Theobroma cacao).

Aproape 30 % din cacao pe piața globală provine din Coasta de Fildeș. Acesta aducea 2/3 din totalul veniturilor din țară. Cu toate acestea, fermierii locali trăiesc în condiții foarte mizerabile și mulți dintre ei nu au gustat niciodată o ciocolată adevărată. Printre furnizorii importanți de cacao sunt și țările Ghana, Nigeria, Camerun, Brazilia, Ecuador, Mexic, Peru și Republica Dominicană.

De asemenea, este bine de știut că 90% din cacao este cultivată în fermele familiale mici, doar 5% din cacao provin din plantații mari.

Ne putem imagina arborii de cacao foarte aproape de pomii de cireș din zona noastră. Aceștia provin din America tropicală și, potrivit arheologilor, oamenii îi cunoșteau și foloseau semințele deja în anii 1400-1110 ani î.e.n. În natură, acești copaci mereu verzi ating o înălțime de 5-8 metri. Pe plantații se întrețin la înălțimi mai mici. Înfloresc aproape tot timpul anului. Fructul este alungit, de aproximativ 30 cm, cu o suprafață ușor denivelată și brăzdat pe lungime. Fructele pot fi galbene, portocalii sau roșii. În interiorul fiecărui fruct în pulpă veți găsi aproximativ 40 de semințe - boabe de cacao.

Recoltarea fructelor este foarte solicitantă din punct de vedere fizic. Trebuie să fie îndepărtate cu atenție deoarece arborele de cacao va înflori din nou în acest loc. După ce au fost tăiate cu macete, fermierii scot semințele și, în unele cazuri, prelucrează pulpa dulce într-o băutură. Lasă semințele să fermenteze câteva zile, apoi le usucă - cel mai adesea la lumina directă a soarelui.

Dar drumul până la o pulbere îmbietoare de culoare maro este încă relativ lung. Boabele de cacao uscate trebuie să fie prăjite și zdrobite. Ulterior se îndepărtează coaja. Masa zdrobită călătorește la fabricile prelucrare, unde se produse masa de cacao. Din aceasta se presează untul de cacao. Substanța uscată, care rămâne este măcinată într-o pulbere foarte fină - cacao. Dar chiar și asta conține o parte din unt de cacao. Conform reglementărilor, acesta trebuie să fie peste 20%.

Cacao de tip numit olandez este și alcalinizat. Aceasta înseamnă că gustul și culoarea sunt îmbunătățite de regulatoarele de aciditate. Cacao este astfel mai fin și mai puțin acid. Pudra de cacao Extra Brut a fost produsă exact în acest fel.

Consumul de cacao evocă sentimente plăcute și aduce bucurie și o dispoziție bună. Conține antioxidanți și minerale precum magneziu, potasiu sau fier.

Pudra de cacao Extra Brut este potrivită pentru vegetarieni și vegani. Conține 22 - 24% unt de cacao.

Consumul acestui produs poate provoca o reacție alergică la persoanele care suferă de alergii la cacao. Produsul poate conține urme de coji de nuci.

Păstrați la o temperatură de 12-20 °C.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

Potrivit pentru prepararea unei băuturi delicioase de cacao. Poate fi preparat cu lapte clasic, lapte de soia sau lapte de orez. Este excelent și pentru coacerea deserturilor.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Valorii nutritive / 100 g de pudră de cacao
Valoarea energetică: 1 605 kJ / 384 kcal
Grăsimi: 23 g
din care saturați: 13,8 g
Carbohidrați: 8,8 g
din care zaharuri: 0,4 g
Proteină: 18,9 g
Sare: 0,04 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CACAO PLEIN AROME (22/24) - pudră de cacao
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CACAO PLEIN AROME (22/24) - pudră de cacao

Boabe de cacao de cea mai bună calitate, prelucrare profesională și un profil de gust unic. Cacaua Plein Arome o veți iubi de la prima linguriță. Este ideală pentru prepararea băuturilor, a deserturilor și a produselor de panificație. Pudra de cacao pură, de culoare medie și miros plăcut, va da strălucirea potrivită gătitului dumneavoastră. Fiți siguri, că nu numai fursecurile de Crăciun, dar, de asemenea, checul de duminică vor fi perfecte de data aceasta! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
221,2 Lei /1000 g 22,1 Lei /100 g
Vom livra marți, 30. 4. 2024

CACAO PUDRĂ - SANTO DOMINGO (10/12)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CACAO PUDRĂ - SANTO DOMINGO (10/12)

Conținut redus de grăsimi, conținut ridicat de trăiri. Amestecați două lingurițe în laptele cald de vacă, soia, migdale, orez sau nucă de cocos. De fiecare dată, vă va încânta cu mirosul exotic și gustul pur și simplu divin. Cacao pudră Santo Domingo nu ar trebui să lipsească de la dumneavoastră. Micul dejun fără cacao este ca un zâmbet fără bucurie. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

PUDRĂ CACAO - ECUADOR (22/24)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PUDRĂ CACAO - ECUADOR (22/24)

În Ecuador, cacaua este atât de îndrăgită, încât o consideră un simbol al țării. Și au motive bune pentru asta. Cacaotierii ecuadorieni cresc in ecosistemul unic al bazinului Amazonului, ceea ce se reflectă în aroma unică a fructelor lor, în plus oferă micilor comunități indigene un trai decent. Cu ce anume vă va vrăji pe dumneavoastră? Cu o aromă fină și un gust deosebit de intens. Pudra de cacao din Ecuador, ridică orice băutură sau mâncare la nivelul manei cerești. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
166,5 Lei /1000 g 16,7 Lei /100 g
Vom livra marți, 30. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »