ECUADOR cafea solubilă 100% robusta
Ghiciți cât de multă cafea instant consumă francezii într-un an. Dar cehii? De câteva ori mai mult! Poate datorită pregătirii simple, poate datorită fascinației din dizolvarea scurtă și rapidă a cristalelor parfumate în cană ... Pentru a avea din ce alege, aducem din Ecuador o cafea tare și puternic citrică. Este potrivită pentru momentele de muncă intensă, precum și pentru relaxare. Solubila robusta 100% trebuie îmcercată.
Compoziție
Robusta 100%Spuma și gustul cafelei
Deoarece este Robusta 100%, gustul acestei cafele este intens. Totuși, nu lipsesc tonuri armonioase de citrice, tipice pentru cafea din Ecuador. Spuma poate fi descrisă ca fiind ușoară, plăcută.
Originea cafelei
Cafea solubilă sau instant a fost prezentată public pentru prima oară în Buffalo de către chimistul japonez-american Satori Kato. În anul 1910, a fost brevetată de G. C. Washington și furnizată pentru a furniza energie soldaților. Dar numai în anii 50 a pătruns în gospodării. De atunci, cafeaua solubilă este nelipsită din multe bucătării. În Europa, conform studiului International Coffee Organization din 2012 arată că cei mai mari consumatori sunt locuitorii Republicii Cehe (3,3 kg pe persoană pe an), imediat îi urmează austriecii (1,9 kg) și slovacii (1,6 kg) . În schimb, cea mai puțină cafea instant este consumată în Franța (0,5 kg), Italia (0,1 kg) și Suedia (0,3 kg). Marele avantaj al cafelei solubile este pregătirea foarte ușoară și rapidă. Băutura stimulatoare fierbinte poate fi gata în câteva secunde. Proprietățile și aspectul acestei cafele sunt date de modul de producție.
Pe piață este disponibilă cafeaua liofilizată (uscată prin congelare) și prin pulverizare (spray-dried). Cafeaua solubilă Ecuador Robusta 100% a fost obținută prin al doilea mod menționat. Pulverizarea cafelei este o metodă de producție mai răspândită, în același timp mai ieftină. Pur și simplu se pulverizează un extract puternic de cafea (preparat prin fierberea cafelei prăjite) pe pereții tobelor încălzite. Lichidul pierde umiditatea în timpul procesului și particulele uscate cad. Ele sunt imediat colectate, cântărite și împachetate. Ecuadorul este țara în care Arabica și Robusta sunt cultivate în aproximativ aceleași proporții. Arborii de cafea sunt cultivați în principal pe plantații deluroase care acoperă versanții Anzilor. Deși această țară ecuatorială nu aparține producătorilor mari de cafea din lume, exportă boabe de cafea de înaltă calitate și o mare popularitate.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Pentru o prepararea optimă, alegeți o cană mică cu un conținut de 90 ml.
- Folosiți 1 sau 2 lingurițe de cafea și turnați peste apă fiartă la o temperatură de 90 ° C. Apa clocotită distruge gustul distinct al cafelei.
- Folosiți întotdeauna apă proaspătă pentru prepararea cafelei.