075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

LENTILE DE CIOCOLATĂ ECUADOR ORIGIN 64%

Cod: 1146

Ciocolata din Ecuador și-a câștigat reputația ca fiind una dintre cele mai bune din lume. Această ciocolată neagră cu 64% cacao are o aromă foarte intensă, cu urme de fructe și mirodenii.

Pachete mari:
Pachete mici:
209,0 Lei /1000 g 20,9 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 19. 6. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Ecuador
Regiune
Regiune:
Guayaquil
Gust
Gust:
Ciocolată neagră

Compoziție

Masa de cacao Ecuador 64%, Zahăr, Unt de cacao, Lecitină de soia, Extract natural de vanilie

GUST

Lentilele de ciocolată din Ecuador sunt amărui, dar gustul conține un suflu de prospețime și o notă de banană dulce.

ORIGINE

Republica Ecuador este foarte strâns legată de cultivarea boabelor de cacao. Deși țara ecuatorială produce doar 4 la sută din volumul de cacao, în ceea ce privește calitatea acestora, reprezintă 70 la sută din producția mondială. Cacao din această țară este clasificat într-o clasă de calitate superioară, pentru că este extrem de delicat.

Cultivarea arborilor de cacao (Theobroma cacao) este importantă pentru locuitorii din Ecuador, nu numai pentru că reprezintă o sursă de cacao excelentă, dar și ca fenomen cultural și social. Cooperativele care asociază micii fermieri au grijă ca prețurile de achiziție să fie corecte (desigur, și calitatea mărfurilor oferite) și redirecționează o parte din profituri în viața familiilor, care sunt în mare parte foarte sărace. Trebuie să adăugăm, că țara a exportat „aurul negru”, așa cum sunt denumite boabele de cacao de către localnici, timp de 250 de ani, înainte ca cineva să se gândească să producă ciocolată în Ecuador. Materia primă sunt boabele de cacao provenite de la arborii de cacao din specia Arriba. Semințele excelează printr-o aromă delicată, floral-fructată.Inițial un stat indian, care a fost cucerit de spanioli în 1534 și destabilizat politic în secolul XX, Ecuadorul se confruntă în prezent cu datorie enormă. 40% din terenurile agricole sunt deținute de câțiva proprietari bogați, iar 2/3 din fermele familiale gestionează suprafețe foarte mici. Le este greu să să trăiască de pe urma acestor suprafețe mici, așa că mulți agricultori se mută în orașele mari, care promit câștiguri mai ușoare. Din păcate, deseori ajung în mahalale.

Ciocolata din Ecuador câștigă o reputație ca fiind una dintre cele mai bune din lume în prezent. Culege succese la competiții internaționale și adună medalii. Fiecare turist care vizitează Ecuadorul va întâlni o selecție fantastică de bomboane de ciocolată la aeroport, în piețe și magazine locale. Boabele de cacao sunt cel mai frecvent prelucrate în zonele Mania, Los Rios și El Oro.

De la semințele arborilor de cacao până la ciocolată este un drum lung. Boabele de cacao, scoase din păstăi și curățate de pulpă, sunt lăsate să fermenteze și să se usuce câteva zile. Următorul pas este prăjirea, zdrobirea și măcinarea. Din masa de cacao rezultată este necesar să separe untul de cacao și pudra de cacao. Ciocolata se face apoi din ambele ingrediente. Procesele tehnologice includ emulsificarea, frământarea, finisarea, temperarea, răcirea ...

Poate vă surprinde faptul că ciocolata în formă solidă a fost cunoscută abia din 1847. Până atunci, cacao se adăuga la băuturi, cel mai adesea în apă. Oamenii au descoperit cât de bun este gustul de cacao în lapte doar în secolul al XVIII-lea, în ciuda faptului că cacao se consuma din jurul anului 600.

Există multe motive pentru a vă delecta cu ciocolată. Datorită conținutului ridicat de antioxidanți, vitamine și minerale, ciocolata ajută la menținerea unei dispoziții bune și aduce energie pozitivă. Nu degeaba cacao se află pe lista așa-numitelor superalimente, iar astronauții au în dotare ciocolata când pleacă în călătoriile lor în spațiu. Lentilele de ciocolată Ecuador origin sunt potrivite pentru vegetarieni și vegani.

În ceea ce privește alergenii, persoanele cu alergii la lapte, cacao și vanilină ar trebui să fie precaute. Produsul poate conține urme de coji de nucă.

Păstrați la o temperatură de 12-20 °C.

Atenție

Dacă comandați ciocolată în timpul zilelor foarte călduroase de vară, este posibil ca aceasta să se deformeze sau să se topească parțial în timpul transportului. Calitatea ciocolatei nu este afectată de această schimbare.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Valoarii nutritive / 100g de lentile de ciocolată
Valoarea energetică: 2317 kj / 558 kcal
Grăsimi: 41,9 g
din care saturați: 25,7 g
Carbohidrați: 37,7 g
din care zaharuri: 34,3 g
Proteină: 7,4 g
Sare: 0,08 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


KOLUMBIA EXCELSO MEDELIN EP FANCY - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

KOLUMBIA EXCELSO MEDELIN EP FANCY - cafea boabe

Faceți o plimbare alături de noi sub marii vulcani, în jurul golfurilor și al brațelor oarbe, la umbra bananierilor ... Veți întâlni cu siguranță plantații parfumate. Cafeaua din nordul Columbiei are un farmec unic. Vă va uimi cu delicatețea dar și cu puterea sa, vă va atrăge cu dulceața dar și aciditatea sa. Simțurile dumneavoastră vi le va învălui în nucă de cocos și vă va oferi energie. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
157,3 Lei /1000 g 15,7 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 19. 6. 2024

COSTA RICA SAN RAFAEL TARRAZU - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

COSTA RICA SAN RAFAEL TARRAZU - cafea boabe

Chiar nu ați gustat încă cafeaua din Costa Rica? Trebuie să remediați asta rapid! Solul vulcanic al țării central-americane conferă cafelei arabica locale un gust plin, nobil. În cazul soiului San Raffael din regiunea Tarraz, impresia este accentuată de tonurile dulci catifelate ale caramelului. Lăsați-vă pupilele gustative în grija experților, căci în Costa Rica cresc 400 de milioane de arbori de cafea! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
195,1 Lei /1000 g 19,5 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 19. 6. 2024

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
185,5 Lei /1000 g 18,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 19. 6. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »