075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Columbia Embrujo Anaerobic Natural - Micro Lot

Cod: 2121

Știați că embrujo înseamnă în spaniolă miracol sau magie? Acum veți ști. Iar când veți gusta cafeaua Arabica Columbia Embrujo Anaerobic Natural veți vedea de ce acest cuvânt joacă un rol important în denumirea sa. Este cu adevărat magică. Combină modul tradițional de cultivare și prelucrarea inovatoare. Datorită fermentării anaerobe, a dobândit o gust deosebit de dulce și complex și o aromă unică și intensă.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
329,6 Lei /1000 g 33,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 15. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Columbia
Soi
Soi:
Colombia
Regiune
Regiune:
Caldas
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1450-1900m
Gust
Gust:
Fructe, Cacao
Prelucrarea
Prelucrarea:
Anaerobní fermentace

Compoziție

Arabica 100%

Gustul cafelei

Cafeaua Columbia Embrujo Anaerobic Natural are un profil de aromă literalmente fascinant. În gust veți observa mure, fructe roșii și cacao, o dulceață subtilă și o ușoară aciditate. Această cafea este minunată dacă se prepară la french press sau la espressor manual. Notele sale unice se vor dezvolta bine și în varianta cold brew.

Originea cafelei

Aceasta este o cafea cu C mare! Columbia Embrujo Anaerobic Natural provine de la ferma Finca El Embrujo, situată la o altitudine de 1 450 - 1 900 de metri. Zona Anserma din regiunea Caldas din Columbia l-a fermecat atât de mult pe tatăl actualului proprietar, încât acesta a cumpărat primele 12 hectare de teren de acolo în urmă cu mai bine de 50 de ani. El a extins treptat ferma, care se întinde acum pe 170 de hectare. Iar fiul său, Ignacio Rodriguez, a preluat grija arborilor de cafea.

Misiunea sa este de a înlocui abordarea tradițională de prelucrare a cireșelor de cafea cu una modernă, inovatoare și „magică”. Așa că a ales fermentarea anaerobă, sau fermentarea fără oxigen. Ce înseamnă acest lucru? Pentru fermentarea anaerobă, trebuie selectate doar fructe coapte 100%, așa că muncitorii le culeg manual. Dacă, din întâmplare, o cireașă de calitate slabă scapă atenției culegătorilor, lucrătorii o descoperă în timpul procesului de sortare manuală. Recolta absolut perfectă este parțial curățată de coji, pusă în saci închiși etanș și plasată în rezervoare de apă. În acest fel, într-un mediu lipsit de oxigen (numit anaerob), boabele fermentează timp de până la 100 de ore. În acest timp, fermierul monitorizează conținutul de zahăr și pH-ul din saci până când consideră că fermentația este completă. Apoi, cafeaua trebuie golită din saci, uscată încet, curățată și lăsată să se odihnească. Numai după „relaxarea” necesară, cafeaua poate ajunge la clienți.

Ignacio Rodriguez este cunoscut pentru abordarea sa pozitivă în ceea ce privește protejarea naturii - folosește apa și cojile de la cireșele de cafea ca îngrășământ pentru arbori de cafea, iar instalația sa de prelucrare este alimentată cu energie solară. De asemenea, sprijină femeile din zonă, angajând aproape 50 de femei pe tot parcursul anului. Multe dintre ele sunt mame singure care depind de fermă pentru a-și asigura existența.

Atunci când veți degusta cafeaua Colombia Embrujo Anaerobic Natural, amintiți-vă de sentimentele pe care nu numai proprietarul fermei, ci și fiecare dintre angajații săi, le-au pus în ea. Și fiți convinși că veți avea ocazia să savurați o cafea care nu numai că are un gust minunat, dar este și puțin magică.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Măcinați cafeaua potrivit pentru modul de preparare ales.
  2. Folosiți cel puțin 1,5-2 lingurițe (aproximativ 7 g) de cafea măcinată pentru o ceașcă.
  3. Preparați cafeaua cu apă la o temperatură de aproximativ 95°C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CHERRY - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHERRY - cafea boabe

Oamenii din întreaga lume își asezonează cafeaua. Într-o parte a lumii adaugă zahăr, în alta mirodenii. V-am facilitat munca și am prăjit o arabica 100% cu aromă de cherry. Nu vă lăsați înșelați - nu este nicidecum un ceai pentru bătrânele! Precizia peruană cu un gust complex, va satisface atât un IT-ist, cât și o instructoare yoga. Cherry este proaspăt și dulce, iar cu cafeaua armonioasă, se înțelege de minune. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 15. 5. 2024

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
185,5 Lei /1000 g 18,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 15. 5. 2024

INDIE ROBUSTA PARCHMENT AB
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

INDIE ROBUSTA PARCHMENT AB

Robusta spălată din India joacă un rol esențial în prepararea amestecurilor delicioase de cafea, în special pentru piața italiană. Majoritatea cafelelor espresso pe care le beți oriunde în Europa, folosește gustul ei plin și ușoar ciocolatiu și se laudă în același timp, datorită ei, cu o cremă frumoasă și compactă. Acum aveți și dumneavoastră șansa să vă pregătiți o ceașcă unică în funcție de gustul preferat. Amestecați robusta cu arabica, bucurați-vă de ea individual.… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
127,1 Lei /1000 g 12,7 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 15. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »